Незвичайний морський салат з кальмарами
Морський салат з кальмарами – справжнє свято для поціновувачів морепродуктів. Смачний, ситний і неймовірно корисний. Такий салат заслуговує окремої похвали! Здивуйте своїх гостей незвичайним смаком!
Порції:4
Час готування: 35 хв.
Інгредієнти:
- Кальмари – 250 гр.
- Печериці (консервовані) – 200 гр.
- Волоський горіх – 50 гр.
- Сир – 50 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Цибуля -1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
- Кальмари для салату потрібно відварити. Для цього ставимо воду на вогонь, і як тільки вона закипить, опускаємо в неї кальмари. Відварюємо їх не більше 4 хв.
- Готові кальмари нарізаємо смужками.
- Волоський горіх дробимо з допомогою блендера.
- Сир потрібно дрібно натерти на тертку.
- Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.
- Часник дрібно кришимо ножем.
- Печериці нарізаємо половинками, а особливо великі на 4 частини.
- Зелень промиваємо і дрібно нарізаємо.
- З’єднуємо майонез, часник і сіль. Розмішуємо.
- Всі продукти кладемо в глибоку ємність, заправляємо приготовленої майонезній заправкою.
Приємного апетиту!