Дуже смачний холодець зі свинячих ніжок і вух
Холодець зі свинячих ніжок і вух – це справжній делікатес східнослов’янської кухні. Ароматне, наваристое м’ясне блюдо на основі природного желе просто неможливо не любити! Для його приготування буде потрібно час і терпіння, зате ваш святковий стіл заграє новими фарбами!
Порції:10
Час готування: 6 годин
Інгредієнти:
- Свинячі вуха -2 шт.
- Свинячі ніжки -2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець (горошок) – 6 шт.
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – 3 шт.
- Вода – 3 л.
Процес приготування:
Порада: для смаку і краси, можете порізати половину моркви гуртками і перемішати з м’ясом, а потім залити бульйоном.
Приємного апетиту!