Холодець з свинячих ніжок – 10 покрокових рецептів з фото
Як приготувати правильний холодець в скороварці?
Холодець з свинячих ніжок рецепт в скороварці – це простий спосіб швидко, зберігаючи при цьому максимум корисних речовин, приготувати неймовірну закуску. Це справжня палочка-виручалочка, коли у вас немає часу, а здивувати гостей дуже хочеться!
Порції:8
Час приготування: 1 годину
Інгредієнти:
Свинячі ніжки – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 2 зуб.
Кріп – за смаком
Перець (горошини)- 6 шт.
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 2 шт.
Вода – 2,5 л.
Процес приготування:
Ретельно промиваємо поверхню свинячих ніжок зі щіточкою.
Цибулину і моркву очищаємо.
Часник видавлюємо через прес.
При готуванні в скороварці відразу викладаємо в неї всі інгредієнти, в тому числі перець і лавровий лист, заливаємо все водою, солимо і доводимо до кипіння. Після чого потрібно продовжити варити протягом 40-50 хв.
Дістаємо м’ясо, прибираємо всі кісточки і нарізаємо його на дрібні шматочки. Бульйон пропускаємо через марлю.
Зелень промиваємо і дрібно кришимо, додаємо її до бульйону.
Викладаємо м’ясо у форму для холодцю, заливаємо бульйоном. Ставимо в холод, бажано, на всю ніч.