Холодець з свинячих ніжок – 10 покрокових рецептів з фото

Як приготувати правильний холодець в скороварці?

Холодець з свинячих ніжок рецепт в скороварці – це простий спосіб швидко, зберігаючи при цьому максимум корисних речовин, приготувати неймовірну закуску. Це справжня палочка-виручалочка, коли у вас немає часу, а здивувати гостей дуже хочеться!

Порції:8

Час приготування: 1 годину

Інгредієнти:

  • Свинячі ніжки – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – за смаком
  • Перець (горошини)- 6 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Вода – 2,5 л.

Процес приготування:

  • Ретельно промиваємо поверхню свинячих ніжок зі щіточкою.
  • Цибулину і моркву очищаємо.
  • Часник видавлюємо через прес.
  • При готуванні в скороварці відразу викладаємо в неї всі інгредієнти, в тому числі перець і лавровий лист, заливаємо все водою, солимо і доводимо до кипіння. Після чого потрібно продовжити варити протягом 40-50 хв.
  • Дістаємо м’ясо, прибираємо всі кісточки і нарізаємо його на дрібні шматочки. Бульйон пропускаємо через марлю.
  • Зелень промиваємо і дрібно кришимо, додаємо її до бульйону.
  • Викладаємо м’ясо у форму для холодцю, заливаємо бульйоном. Ставимо в холод, бажано, на всю ніч.
  • Приємного апетиту!