Холодець з свинячих ніжок – 10 покрокових рецептів з фото

Як зварити смачний холодець з свинячих ніжок в мультиварці?

Холодець з свинячих ніжок в мультиварці – це найпростіший спосіб приготувати смачну і святкову закуску. Готувати холодець в мультиварці набагато простіше, адже за ним доведеться менше наглядати. Чудо техніка допоможе приготувати смачну закуску без великих зусиль. А от гості будуть у захваті!

Порції:10

Час готування: 6 годин

Інгредієнти:

  • Свинячі ніжки – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник -1 шт.
  • Свинина -0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець – 8 горошин
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

  • Свинячі ніжки ретельно промиваємо водою, а якщо є необхідність, то і чистимо ножем.
  • Замочуємо ніжки у холодною водою воді на 2-3 години. За цей час воду потрібно змінити хоча б двічі.
  • Цибулю і моркву очищаємо і промиваємо водою.
  • Укладаємо м’ясо і овочі в чашу мультиварки. Заливаємо водою так, щоб продукти були повністю закриті. Додаємо лавровий лист і перець. Солимо воду і ставимо варитися в режимі «гасіння» на 5 годин.
  • Дістаємо м’ясо і овочі (вони нам більше не знадобляться). М’ясо розрізаємо на дуже дрібні шматочки. Кладемо в миску для холодцю.
  • Бульйон проціджуємо, пробуємо на смак і додаємо сіль і перець, якщо в цьому є необхідність.
  • Часник подрібнюємо за допомогою преса і змішуємо його з бульйоном.
  • Вливаємо бульйон до м’яса і перемішуємо. Ставимо холодець застигати в холодильник на кілька годин.
  • Приємного апетиту!