Холодець з свинячих ніжок – 10 покрокових рецептів з фото
Як зварити смачний холодець з свинячих ніжок в мультиварці?
Холодець з свинячих ніжок в мультиварці – це найпростіший спосіб приготувати смачну і святкову закуску. Готувати холодець в мультиварці набагато простіше, адже за ним доведеться менше наглядати. Чудо техніка допоможе приготувати смачну закуску без великих зусиль. А от гості будуть у захваті!
Порції:10
Час готування: 6 годин
Інгредієнти:
Свинячі ніжки – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Часник -1 шт.
Свинина -0,5 кг
Морква – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець – 8 горошин
Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Свинячі ніжки ретельно промиваємо водою, а якщо є необхідність, то і чистимо ножем.
Замочуємо ніжки у холодною водою воді на 2-3 години. За цей час воду потрібно змінити хоча б двічі.
Цибулю і моркву очищаємо і промиваємо водою.
Укладаємо м’ясо і овочі в чашу мультиварки. Заливаємо водою так, щоб продукти були повністю закриті. Додаємо лавровий лист і перець. Солимо воду і ставимо варитися в режимі «гасіння» на 5 годин.
Дістаємо м’ясо і овочі (вони нам більше не знадобляться). М’ясо розрізаємо на дуже дрібні шматочки. Кладемо в миску для холодцю.
Бульйон проціджуємо, пробуємо на смак і додаємо сіль і перець, якщо в цьому є необхідність.
Часник подрібнюємо за допомогою преса і змішуємо його з бульйоном.
Вливаємо бульйон до м’яса і перемішуємо. Ставимо холодець застигати в холодильник на кілька годин.