Свинячі відбивні – це дуже ситне блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. Смачне м’ясо можна приготувати на сковороді, якщо знати деякі тонкощі приготування. Ми хочемо поділитися 10 смачними рецептами соковитих свинячих відбивних на сковороді з фото покроково. Ви обов’язково знайдете серед них той, що доведеться вам до душі!
Соковиті і ніжні відбивні зі свинини на сковороді
Час приготування – 2 години
Кількість порцій – 4 штуки
Для початку вивчіть самий простий і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо добре просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік. Таке м’ясо стане справжньою знахідкою для кожного чоловіка і навіть підійде для прийому гостей.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста 2 середніх цибулини
- Свинина 4 стейка
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Для початку візьміть ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Потім, ополоснувши цибулинки в крижаній воді, нарізати коренеплід кільцями або півкільцями – як вам більше до душі.
- Свинину ретельно промийте в проточній воді, після чого обсушити за допомогою паперових рушників. М’ясо злегка відбийте з двох сторін, але не сильно. Шматочки повинні бути товстими і щільними. Свинину натріть спеціями – сіллю і перцем. При бажанні можете додати інші спеції на свій розсуд.
- У толстодонную, наприклад, чавунну сковороду, влийте пару ложок рослинного масла і почніть обсмажувати цибулю до прозорості, на помірному вогні.
- На подушку з лука покладіть свинячі відбивні, щільно притиснувши їх один до одного. Накрийте Сковороду кришкою і готуйте м’ясо протягом однієї години на дуже повільному вогні.
- Коли відведений час підійде до кінця, зніміть кришку і продовжуйте готувати м’ясо ще на протязі однієї години, не змінюючи вогонь. Півгодини готуйте одну сторону відбивних, а наступні півгодини – другу.
- Соковите рум’яне м’ясо, ще гаряче, подавайте на стіл разом з цибулею з сковороди і з будь-яким гарніром на ваш смак. Це може бути картопля, рис або легкий салат – м’ясо буде гармонійно поєднуватися з чим завгодно.
Приємного апетиту!