Простий рецепт варення з чорної смородини без варіння
Чорна смородина без варіння – це швидкий, легкий і неймовірно корисний спосіб заготівлі. Такі ягоди зберігають максимально багато корисних речовин, а також свій натуральний аромат. А на смак – справжня смакота!
Порції: 4
Час готування: 5 годин
Інгредієнти:
- Цукор -1 кг.
- Смородина – 1 кг
Процес приготування:
Порада: Кількість цукру залежить від того, де ви збираєтеся зберігати варення. Якщо температура буде від 0 до 8 градусів, то користуйтеся пропорцією 1:1. Якщо ж температура буде більше, то збільште кількість цукру до 2 кг на кожний кілограм ягоди.
Порада: Засипте в кожну баночку на верхівку варення по ложці цукру, так варення буде краще зберігатися.
Приємного апетиту!