Торт Снікерс в домашніх умовах – 10 простих рецептів з фото покроково

Простий і смачний торт Снікерс з вареним згущеним молоком

Існує багато варіацій приготування цього незвичайного торта. Спробуйте наш варіант, який відрізняється насиченим горіховим смаком і ароматом.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Какао-порошок – 20 г
  • Цукровий пісок – 140 г
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Пшеничне борошно – 100 г
  • Крекер з вершковим смаком – 0,2 кг
  • Арахіс смажений – 0,2 кг
  • Вершкове масло – 200 г
  • Згущене молоко варене – 0,4 кг

Процес приготування:

  • Спочатку потрібно дві окремі миски відокремити 4 жовтки від 4 білків. Білки поки можна відставити в сторону, а до жовтків додайте 70 грам цукру і з допомогою міксера збийте жовтки до набуття ними світлого відтінку. Крім того, маса повинна збільшитися в розмірі приблизно в два рази.
  • Тепер треба перетворити в міцну піну білки. Для цього їх потрібно збивати близько 3-5 хвилин, у процесі збивання поступово додайте 70 грам цукрового піску.
  • Пора включати духову шафу, щоб він встиг розігрітися до 180ºС.
  • З’єднайте збиті жовтки приблизно третю збитих білків. Акуратно перемішайте, щоб білкова піна не опало.
  • Борошно і какао-порошок просійте в окрему миску. Додайте чайну ложку розпушувача і перемішайте. Потроху додайте борошно в суміш збитих жовтків і білків. Перемішайте. Тепер можна перекласти в суміш, що залишилася білкову піну. Перемішувати тепер потрібно акуратно, щоб білки не опало.
  • Підготуйте форму для випічки діаметром не більше 22 сантиметрів. На дно покладіть папір для випічки і перелийте тісто у форму. Надішліть форму з тістом в духовку приблизно на 45 хвилин, після того, як корж буде готовий, повністю остудіть, а потім розріжте уздовж навпіл.
  • Банку згущеного молока збийте з дуже м’яким вершковим маслом до густого крему. Печиво перетворіть в крихту (поломайте руками або покладіть в пакет і пройдіться по ньому качалкою). Арахіс обсмажте на сухій сковороді до золотистого відтінку і подрібніть. Додайте печиво і шматочки горіхів в крем і ретельно перемішайте його.
  • Коржі з’єднайте шаром крему. Якщо залишиться крем, то можна промазати ним верх і боки торта. Якщо ж крему не залишиться, то можна полити торт розтопленим шоколадом або глазур’ю. Дайте торту кілька годин на просочення і можна подавати до столу!
  • Приємного вам апетиту!