Торт Снікерс в домашніх умовах – 10 простих рецептів з фото покроково
Простий і смачний торт Снікерс з вареним згущеним молоком
Існує багато варіацій приготування цього незвичайного торта. Спробуйте наш варіант, який відрізняється насиченим горіховим смаком і ароматом.
Інгредієнти:
Яйця курячі – 4 шт.
Какао-порошок – 20 г
Цукровий пісок – 140 г
Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
Пшеничне борошно – 100 г
Крекер з вершковим смаком – 0,2 кг
Арахіс смажений – 0,2 кг
Вершкове масло – 200 г
Згущене молоко варене – 0,4 кг
Процес приготування:
Спочатку потрібно дві окремі миски відокремити 4 жовтки від 4 білків. Білки поки можна відставити в сторону, а до жовтків додайте 70 грам цукру і з допомогою міксера збийте жовтки до набуття ними світлого відтінку. Крім того, маса повинна збільшитися в розмірі приблизно в два рази.
Тепер треба перетворити в міцну піну білки. Для цього їх потрібно збивати близько 3-5 хвилин, у процесі збивання поступово додайте 70 грам цукрового піску.
Пора включати духову шафу, щоб він встиг розігрітися до 180ºС.
З’єднайте збиті жовтки приблизно третю збитих білків. Акуратно перемішайте, щоб білкова піна не опало.
Борошно і какао-порошок просійте в окрему миску. Додайте чайну ложку розпушувача і перемішайте. Потроху додайте борошно в суміш збитих жовтків і білків. Перемішайте. Тепер можна перекласти в суміш, що залишилася білкову піну. Перемішувати тепер потрібно акуратно, щоб білки не опало.
Підготуйте форму для випічки діаметром не більше 22 сантиметрів. На дно покладіть папір для випічки і перелийте тісто у форму. Надішліть форму з тістом в духовку приблизно на 45 хвилин, після того, як корж буде готовий, повністю остудіть, а потім розріжте уздовж навпіл.
Банку згущеного молока збийте з дуже м’яким вершковим маслом до густого крему. Печиво перетворіть в крихту (поломайте руками або покладіть в пакет і пройдіться по ньому качалкою). Арахіс обсмажте на сухій сковороді до золотистого відтінку і подрібніть. Додайте печиво і шматочки горіхів в крем і ретельно перемішайте його.
Коржі з’єднайте шаром крему. Якщо залишиться крем, то можна промазати ним верх і боки торта. Якщо ж крему не залишиться, то можна полити торт розтопленим шоколадом або глазур’ю. Дайте торту кілька годин на просочення і можна подавати до столу!