Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Пропонуємо вашій увазі 10 рецептів торта «Молочна дівчинка»: ви можете спекти такі ласощі і в домашніх умовах, орієнтуючись на наші покрокові фото. Випічка ця популярна у багатьох кулінарів, тому що готується з простих інгредієнтів, а результат подобається абсолютно всім любителям калорійних, соковитих десертів. Придумали тортик у Німеччині в минулому столітті, де повсюдно продавалося згущене молоко з однойменною назвою від фірми «Нестле». Саме вона і є головним інгредієнтом торта «Молочна дівчинка».

Торт «Молочна дівчинка» – класичний рецепт в домашніх умовах

Час приготування: 1,5 години + 6 годин для просочення коржів.

Порцій: 8-10 шт.

Торт «Молочна дівчинка» за класичним рецептом найкраще випікати так, як він спочатку готувався на своїй батьківщині, в Німеччині. Тонкі бісквітні коржі на основі згущеного молока рясно просочувалися густим вершковим кремом, і в підсумку на столі з’являвся прекрасний, білосніжний, в міру калорійний десерт. Так що якщо вам подобаються згущене молоко і вершки, тоді і німецький «Milch Mädchen» – це безперечно ваш варіант солодощів!

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • Згущене молоко 1 банка
  • Розпушувач 10 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно 140 гр.
  • Для крему:
  • Молоко коров’яче 300 мл.
  • Масло вершкове 70 гр.
  • Вершки 150 гр. (33%)
  • Борошно 1 ст. л. з гіркою
  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Крохмаль картопляний 2 ч. л.

Процес приготування:

  • З яйцями до однорідної маси розколотіть згущене молоко за допомогою віночка або міксера.
  • Разом з розпушувачем просіяти в миску борошно і додати до яєчно-молочній основі тесту. Віночком або міксером розколотіть тісто, щоб у вас вийшла однорідна, в міру густа суміш.
  • Щоб намалювати форму для коржа, візьміть папір для випічки і щось велике і кругле, наприклад – кришку діаметром 20-22 див. Переверніть папір малюнком вниз – він буде просвічуватися. Щоб корж не прилип, якщо папір у вас не промаслена, змастіть її трохи олією. По колу ложкою розмажте тісто, набравши 2-3 столові ложки. Не виходьте за коло, розподіліть тісто рівномірно.
  • Духовку нагрійте до 180-190 градусів, печіть торти до рум’яності, в гарячому вигляді знімайте з листа і кладіть остигати на рівну поверхню.
  • Поки корж ще гарячий, його можна обрізати краю, надавши торту більш рівний вигляд. У вас повинно в результаті вийти 6-7 коржів.
  • Приготуйте крем. У сотейник або каструлю влийте півсклянки молока, додайте крохмаль і борошно, розмішайте.
  • Додайте цукор, що залишився молоко, поставте суміш на маленький вогонь. Варіть крем до густоти, помішуючи, щоб не пригоріла. Зніміть крем з вогню, як тільки він почне закипати.
  • Дайте крему охолонути під кришкою, щоб зверху він не покрилася плівкою. Масло вершкове, розм’якшене при кімнатній температурі, додайте в крем і гарненько розмішайте віночком, збиваючи його. Це можна робити і міксером.
  • До появи густої піни збийте вершки, вони повинні бути холодними.
  • З’єднайте віночком або міксером масу вершків з заварним кремом, щоб у вас вийшов єдиний гладкий і густий крем.
  • На плоскій тарілці збирати торт, змащуючи коржі кремом дуже рясно.
  • Щоб торт добре просочився і був красивим, не шкодуйте крему на боки торта і його верх. Обрізки торта підсушіть в духовці і потовчіть в крихту, нею присипте боки тортика.
  • Для того, щоб «Молочна дівчинка» добре просочилася, її потрібно помістити в холодильник на ніч або на цілий день, якщо ви пекли торт вранці. Далі прикрасьте верх торта, наприклад, трояндочками з збитих вершків за допомогою кулінарного шприца, як показано на фото.
  • Подавайте ваш тортик до столу і насолоджуйтеся його ніжним вершковим смаком.

Приємного апетиту!

Торт «Молочна дівчинка» з вершково-сирним кремом чіз

Із зазначеної кількості продуктів у вас вийде великий, важкий торт з десяти коржів, просочених ніжним вершковим кремом. Печіть такий кулінарний шедевр для великої компанії, тому що він не може довго зберігатися, а багато його не з’їси – тортик калорійний і солодкий.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Згущене молоко – 600 мл
  • Яйця – 1-3 шт.
  • Борошно – 220 гр.
  • Розпушувач – 15 гр.

Для крему:

  • Сир м’який сирний – 500 гр.
  • Вершки жирні (від 33%) – 150 мл
  • Пудра цукрова – 100 гр. або за смаком.

Процес приготування:

  • Згущене молоко з яйцями до бульбашок збийте міксером.
  • Борошно просійте, з’єднайте з розпушувачем, введіть в рідку основу для тіста, все добре розмішайте. Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб розпушувач почав робити тісто більш повітряним.
  • Якщо у вас немає силіконового килимка з колами різного діаметру, то намалюйте рівні кола на пергаменті діаметром не менше 18-22 см.
  • Пергамент потрібно трохи промаслить, щоб коржі не прилипали. На кожне коло намазуйте по 2-3 ложки тіста і добре розрівнюйте.
  • Печіть коржі в нагрітій до 180 градусів духовці не менше 5 хвилин, щоб вони зарум’янилися, але не засохли.
  • Остуживайте коржі на рівній поверхні, знявши з пергаменту, інакше вони присохнут до нього.
  • Зробіть крем, змішавши в блендері сир і цукрову пудру – збивайте їх на малій швидкості міксера.
  • Далі додайте вершки і починайте збивати крем спочатку на низькій швидкості, а потім переходите на більшу швидкість. Якщо вам подобається більш рідкий крем, вершків можна додати більше, ніж зазначено в рецепті.
  • Якщо хочете більш рівний торт, то коржі можна обрізати за шаблоном, вирівнявши їх краю.
  • Торт зберіть на блюді, підмазавши його кремом, щоб знизу торт не ковзав. Кожен корж добре промажте кремом, а також верх і боки торта.
  • Не менше 6-8 годин наполягайте торт в холодильнику. Верх торта можна прикрасити цукатами, свіжими ягодами, крихтою від коржів, білим натертим шоколадом або потовченими в крихту горіхами. Проявляйте фантазію, орієнтуючись на свій смак!
  • Приємного апетиту!

    Простий і смачний рецепт «Молочної дівчинки» з кремом пломбір

    З домашнім кремом пломбір, цей тортик буде трохи нагадувати за смаком всіма улюблене морозиво, особливо, коли торт тільки-тільки береться з холодильника. Печіть, вийде дуже смачно!

    Інгредієнти:

    Для коржів:

    • Яйця – 2 шт.
    • Борошно – 150 гр.
    • Згущене молоко – 1 банка.
    • Розпушувач – 15 гр.

    Для крему «Пломбір»:

    • Яйце – 1 шт.
    • Крохмаль – 3 ст. л.
    • Сметана жирна – 350 мл
    • Цукор або пудра – 100 гр.
    • Ванільний цукор – 20 гр.
    • Масло вершкове – 120 гр.

    Процес приготування:

  • Збийте яйця до піни, потім додайте згущене молоко і знову збийте.
  • З борошном розмішайте розпушувач для тіста, додайте в рідку складову і розмішайте до однорідності.
  • Нехай тісто постоїть 15-20 хвилин, щоб під впливом розпушувача воно почало трохи підніматися і стає легшим.
  • Печіть торти на килимку з силікону з круговою розміткою або на пергаментним папері, намалювавши на ній коло діаметром 20-22 см По колу розмажте ложкою тісто (2-3 столові ложки на коло). Тесту здасться вам трохи, але в духовці корж підніметься.
  • Потім печіть коржі при 180 градусах вже нагрітої духовці не більше 5-7 хвилин, щоб коржі зарум’янилися. У вас повинно вийти 5-7 коржів. Перевірити готовність коржа можна, натиснувши на нього: коли корж готовий, він трішки пружинить, а не липне до рук.
  • Знімайте корж з паперу, поки він гарячий і кладіть остигати на рівну поверхню. Так остудіть всі коржі.
  • Для крему збийте яйце з цукром, додайте сметану, ванільний цукор або ванілін на кінчику ножа). Далі додайте крохмаль, краще кукурудзяний. Якщо немає крохмалю, його можна замінити пшеничним борошном вищого сорту.
  • На водяній бані або на дуже маленькому вогні доведіть крем до появи бульбашок, весь час помішуючи. Коли з’являться бульбашки, а крем загусне, зніміть його з вогню.
  • Дайте крему охолонути, накривши його плівкою. У остиглий крем додайте збите вершкове масло і збийте всі разом, щоб у вас вийшов пишний заварний крем.
  • Коржі можна вирівняти за шаблоном, підрізавши краю, щоб торт мав більш рівний і акуратний вигляд.
  • Кожен корж густо промазывайте кремом, перший корж покладіть на блюдо, по якому вже розмазаний злегка крем.
  • Густо змастіть кремом боки і верх торта, розрівняйте його кулінарним шпателем або лопаткою.
  • Дайте торту настоятися в холоді 8-12 годин, потім прикрасьте його верх, наприклад, стружкою з білого шоколаду, і подавайте до столу.
  • Приємного апетиту!

    Торт «Молочна дівчинка» з сирним кремом

    З сирним кремом по цьому рецепту ви зможете приготувати в міру соковитий торт «Молочна дівчинка» на вареного згущеного молока. Для крему потрібно використовувати м’який сир, також врахуйте, що коржі з додаванням згущеного молока виходять солодкими, тому крем занадто солодким бути не повинен. Із зазначених продуктів у вас вийде досить важкий і великий торт, який потрібно зберігати не більше трьох днів у холоді, так як він містить свіжий сир.

    Інгредієнти:

    Для коржів:

    • Яйця – 2 шт.
    • Мука в/с – 1-1,5 ст.
    • Варена згущене молоко – 1 банка.
    • Розпушувач – 15 гр.

    Для крему:

    • Вершки жирні – 350 мл
    • Цукрова пудра – 3-4 ст. л.
    • Сир м’який – 250 гр.

    Процес приготування:

  • Тісто для коржів робиться просто, достатньо лише з’єднати всі інгредієнти і за допомогою віночка або міксера перемішати до однорідності.
  • Із зазначеної кількості тесту у вас вийде 5-6 коржів. Намалюйте кола діаметром 20-22 см на пекарської папері, по кожному колі розмажте тісто в кількості 2-3 ложок.
  • Випікайте коржі при температурі 180 градусів в нагрітій духовці 5-7 хвилин.
  • Для крему вершки збийте з цукровою пудрою до появи пружною піни.
  • До збитим вершкам додайте м’який сир і знову все збийте швидко, щоб вийшла однорідна, пишна маса.
  • Зберіть торт на великий і плоскій тарілці, змащуючи всі коржі кремом. Коржі потрібно натискати руками злегка, щоб краще просочилися.
  • Нехай торт просочується ніч або 8 годин у холодному місці (не в холодильнику), а потім подавайте його до столу.
  • Приємного чаювання!

    Рецепт «Молочної дівчинки» від Енді шефа

    А ось ще один оригінальний авторський рецепт торта «Молочна дівчинка з персиками, які додаються в крем. Для цього рецепта вам знадобляться жирні вершки – не менше 33 відсотків.

    Інгредієнти:

    Для коржів:

    • Яйця – 2 шт.
    • Згущене молоко – 1 банка.
    • Масло вершкове – 100 гр.
    • Борошно – 200 гр.
    • Розпушувач – 1 ч. л.

    Для крему:

    • Вершки жирні – 650 мл
    • Персики консервовані – 1 банку.
    • Пудра цукрова – 100-150 гр.

    Для виготовлення крему і прикраси:

    • Сирний сир – 300 гр.
    • Вершки жирні – 100 мл
    • Цукрова пудра – за смаком.
    • Ягоди – за бажанням.
    • Харчовий барвник – за бажанням.

    Для ганаша:

    • Білий шоколад – 100 гр.
    • Вершки жирні – 100 мл

    Процес приготування:

  • Збийте яйця зі згущеним молоком, потім додайте розтоплене, але охолоджене масло і розмішайте.
  • У тісто додайте просіяне борошно, розпушувач, перемішати, щоб вийшло однорідне, гладке тісто.
  • На папері для випічки намалюйте коло діаметром 20-22 див. Папір викладіть на деко колом вниз, він буде просвічуватися.
  • По колу розмажте 2 столові ложки тіста і випікайте корж при 180 градусах 5-7 хвилин.
  • Таким же чином спечіть всі коржі; коли будете отримувати коржі з духовки, відразу знімайте їх з пергаменту і розкладайте на столі, щоб вони охололи.
  • Приготуйте крем з вершків, що потрібно до густої, стійкої піни збити з цукровою пудрою.
  • Наріжте кружальцями персики.
  • Збирайте торт, промазуючи кожен корж кремом, а ось гуртки персиків викладайте не на кожен корж, а через один.
  • Дайте торту просочитися кремом не менше 6 годин у холодильнику.
  • Приготуйте крем для вирівнювання, змішавши сирний сир, цукрову пудру і жирні вершки (за бажанням можна додати харчовий барвник будь-якого кольору, якщо не хочете білий торт). Збийте крем і охолодіть.
  • Покрийте торт кремом для вирівнювання за допомогою кулінарного шпателя.
  • Щоб зробити ганаш, закип’ятити вершки, додайте шматочки білого шоколаду і зніміть з вогню.
  • Дайте ганашу трохи охолонути, залийте його у шприц або в кулінарний мішок і намалюйте на торті красиві візерунки.
  • Тепер можна подавати до столу такий чудовий шедевр!
  • Приємного апетиту!

    Рецепт торта «Молочної дівчинки» від бабусі Емми

    Пропонуємо вам рецепт торта «Молочна дівчинка», який рекомендує популярна видеоблогер бабуся Емма. За відгуками, торт, спечений за цим рецептом, виходить дуже смачним! Згущене молоко тут головний інгредієнт не тільки для коржів, але і для крему.

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    • Розпушувач – 15 гр.
    • Згущене молоко – 500 гр.
    • Борошно – 250 гр.
    • Яйця – 3 шт.

    Для крему:

    • Згущене молоко – 250 гр.
    • Вершки – 1 л.
    • Ванілін – за смаком.

    Процес приготування:

  • Для тіста згущене молоко і яйця потрібно перемішати до однорідності.
  • В іншій ємності змішайте борошно з розпушувачем і просіяти в рідку складову частину тіста.
  • Вимісіть тісто до гладкості віночком або за допомогою міксера.
  • Тісто має трохи постояти, щоб потім краще підійшло в духовці. За цей час ви повинні намалювати кола на пекарської папері для коржів. Діаметр – 20-22 див. Таких кіл має бути два, щоб по черзі випікати коржі.
  • Щоб коржі не пригорали, їх перед випіканням треба трішки змастити будь-яким маслом або маргарином.
  • Через 15 хвилин після замішування починайте випікати коржі в духовій шафі, нагрітій до 180 градусів. На кожне коло намазуйте ложкою тісто (2-3 ложки), покладіть коржі в духовку і печіть не більше 5-7 хвилин, щоб вони зарум’янилися.
  • Коли виймаєте коржі з духовки, відразу знімайте їх з паперу і викладайте на стіл, щоб вони охололи рівними (один на один коржі не кладіть, а то злипнуться). Якщо у вас мало місця на кухні, тоді можна коржі складати стопкою, але на кожен нижній корж потрібно постелити рушник або аркуш пергаменту, щоб уникнути склеювання коржів.
  • Для крему вершки жирні з цукром і ваніліном збийте до густої маси. Не припиняючи збивання, додайте вершки, згущене молоко і продовжуйте збивати крем.
  • Збирайте торт, промазуючи коржі кремом, в кінці промажте торт збоку і зверху.
  • Потім торт можна присипати подрібненими горіхами або крихтою, яку можна зробити з одного коржа, якщо ще хвилин 5 підсушити його в духовці.
  • Просочуйте торт у холодному місці не менше 6-8 годин, потім прикрашайте на свій розсуд (можна ягодами і листочками м’яти) і подавайте до столу.
  • Приємного апетиту!

    Торт «Молочна дівчинка» – рецепт від Ольги Вашуриной

    Ольга Вашурина – відомий переможець телевізійного конкурсу «Кондитер» першого сезону. Жінка і далі продовжує дивувати публіку по телебаченню і в инстаграме своїм солодким творчістю. Пропонуємо вам її рецепт «Молочної дівчинки» з горіхово-ягідною начинкою.

    Інгредієнти:

    Для коржів:

    • Яйця – 2 шт.
    • Згущене молоко – 1 банка.
    • Борошно – 150 гр.
    • Розпушувач – 10 гр.

    Для крему:

    • Яйце – 1 шт.
    • Цукор – 150 гр.
    • Борошно – 2 ст. л.
    • Вершки жирні – 300 мл
    • Ванілін – за смаком.
    • Масло вершкове – 50 гр.
    • Горіхова крихта – за бажанням.
    • Ягоди – за бажанням.

    Процес приготування:

  • Яйця до пишної піни збийте міксером або віночком (щоб вони краще взбивались, капніть на яйця лимонного соку).
  • В яєчну піну введіть згущене молоко і просіяне борошно разом з розпушувачем.
  • Добре вимісіть тісто і акуратно, намагаючись, щоб яєчна піна не опало. У вас повинно вийти гладке, однорідне тісто.
  • На папері для випічки олівцем намалюйте коло діаметром приблизно 20 див. Таких заготовок повинно бути 7-9 штук.
  • На кожну заготовку викладайте тісто по 2-3 ложки і добре розмазуйте їх, не заходячи за краю кола.
  • Коржі печіть у духовці, нагрітій до 180 градусів, поки кожен корж не стане рум’яним, що займе у вас приблизно по 5 хвилин для кожного коржа.
  • Для крему збийте яйце з цукром.
  • Далі в крем додається борошно, вершки і ванілін і все добре розмішати вінчиком.
  • На повільному вогні або на водяній бані крем потрібно довести до нагрівання і загусання, весь час розмішуючи, щоб не пригорів.
  • У вже густий і початківець пузиритися, але не киплячий крем введіть розтоплене масло, розмішайте і зніміть крем з вогню.
  • Далі крему трохи дайте охолонути і міксером збийте до пишної маси.
  • Зберіть торт на плоскому блюді, добре промазуючи кожен торт кремом. Між шарами посипте крем горіхами, подрібненими в крихту, а також викладіть будь-які ягоди. Якщо ягоди великі (полуниця), їх потрібно дрібно нарізати.
  • Зверху і з боків торт рясно змастіть кремом, присипте горішками і прикрасьте ягодами перед самою подачею, інакше ягоди розкиснуть.
  • Перед подачею витримайте торт в холоді не менше 8 годин.
  • Приємного апетиту!

    Простий і смачний рецепт «Молочної дівчинки» з фруктами

    Кулінари, які вже пекли торт «молочна дівчинка», кажуть, що така випічка під силу кожному, тому що тісто для коржів готується простіше, ніж бісквітне і завжди пропікається. А з кремом і того легше – збив всі інгредієнти міксером в однорідну масу і готово! Якщо хочете, щоб цей торт мав який-небудь фруктово-ягідний смак, додайте свіжі фрукти в крем: банани, персики, малину, черешню, полуницю і т. д.

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    • Згущене молоко – 1 банка.
    • Яйця курячі – 2 шт.
    • Борошно – 200 гр.
    • Розпушувач – 1,5 ч. л.
    • Ванілін – на кінчику ножа.

    Для крему:

    • Будь сирний сир або м’який сир – 300 гр.
    • Вершки жирні – 400 гр.
    • Цукрова пудра – 40 гр.
    • Банани – 2-3 шт.

    Процес приготування:

  • Яйця разом зі згущеним молоком помістіть у велику, зручну миску і збийте їх міксером, додавши ванілін, щоб коржі мали приємний аромат.
  • Над цією ж мискою просійте борошно, додайте розпушувач для тіста і міксером на невеликій швидкості або просто кулінарної лопаткою вимісити масу для коржів.
  • За допомогою кондитерського кільця, поставленого на папір для випічки, сформуйте коло для торта, потім змастіть його тестом (на кожен корж йде 2-3 ложки тесту). Якщо у вас немає кільця, тоді просто намалюйте коло на пекарської папері і змастіть його тестом. Таким же чином готуйте кожен новий корж. Пекарську папір подмажьте маслом, щоб коржі не пригоріли.
  • Печіть коржі в нагрітій до 180 градусів духовці не більше 5-7 хвилин.
  • Гарячі коржі знімайте з паперу, щоб вони до неї не пристали, а потім розкладайте по столу, щоб вони охололи.
  • Зробіть крем для торта, виклавши всі інгредієнти в миску. Банани наріжте на гуртки. Потім збийте всі разом міксером до густої, однорідної маси.
  • Коли всі коржі охолонуть, збирайте на великому блюді або тарілці торт, промазуючи добре кожен корж кремом.
  • В останню чергу промажте боки і верх торта (коржі можна заздалегідь підрізати по шаблону, наприклад – по кришці від каструлі, щоб вони були ідеально круглими).
  • Дайте Торту постояти в холодильнику не менше 8 годин, потім прикрасьте його верх на свій розсуд і подавайте до столу!
  • Приємного апетиту!

    Порада: для прикраси фруктового або ягідного торта «Молочна дівчинка» можна використовувати ягоди і фрукти, як свіжі, так і заморожені, однак стежте, щоб вони не розкисло – це буде виглядати неестетично.

    Як приготувати торт «Молочна дівчинка» з маскарпоне?

    Як показує практика, легкий і нетвердый сир маскарпоне дуже добре поєднується з вершками, кремом, на його основі можна чудово просочити коржі торта «Молочна дівчинка». Цей крем виходить ніжним і просто дуже вершковим! Для смаку в крем можна додати ванілін, ром або будь-який інший ароматизатор, а можна і залишити його оригінальний смак.

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    • Згущене молоко – 1 банка.
    • Яйця – 2 шт.
    • Борошно – 1 ст.
    • Ванілін – на кінчику ножа.
    • Розпушувач – 10 гр.

    Для крему:

    • Сир маскарпоне – 250 гр.
    • Вершки жирні – 400 мл
    • Згущене молоко – 0,5 банки.
    • Ванілін – за смаком.

    Процес приготування:

  • У велику ємність помістіть згущене молоко, додайте сирі яйця і збивайте все разом, поки не з’явиться піна.
  • Просійте борошно, потім всипте ванілін, якщо хочете, щоб у торті відчувався його смак. Додайте розпушувач.
  • До яйцям і згущеному молоці акуратно підмішайте борошно, щоб вийшло тісто зразок сметани.
  • Щоб спекти коржі, нанесіть декілька ложок тесту на коло, намальоване на пергаментним папері, акуратно розмажте тісто. Так вчините з усіма коржами.
  • Випікайте коржі по 5 хвилин при температурі 180 градусів, духовка повинна бути вже нагрітої.
  • Поки коржики ще теплі, швиденько відокремте їх від паперу для випічки і складіть на стіл, але не в стопку, інакше вони склеятся між собою.
  • Якщо вам потрібен ідеально рівна торт, тоді підрівняйте коржі з боків по круглому шаблоном, зрізуючи нерівності.
  • Щоб зробити крем, потрібно всі інгредієнти для крему, зазначені в рецепті, помістити в одну ємність і збити міксером, поки крем не загусне.
  • Викладайте тортик на плоскій тарілці. Кожен корж добре насичують кремом, а в кінці змастіть кремом боки і верх торта. Бока можна зарівняти за допомогою широкого кулінарного шпателя.
  • Верх торта прикрасити.
  • Поставте торт в холодне місце (холодильник) на ніч або на 8 годин.
  • Готовий торт «Молочна дівчинка» подавайте з гарячим чаєм або кавою.
  • Приємного апетиту!

    «Молочна дівчинка» зі сметанним кремом в домашніх умовах

    Торт «Молочна дівчинка» зі сметанним кремом робиться ще простіше інших різновидів цієї випічки, тому що такий простий крем готується максимально швидко, однак смак тортика від цього зовсім не страждає, а просто стає трохи іншим. Спробуйте!

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    • Згущене молоко – 1 банка.
    • Яйця – 2 шт.
    • Борошно – 1 ст.
    • Розпушувач – 1 ч. л.
    • Сіль – 1 щіпка.

    Для крему:

    • Сметана – 150 мл
    • Варена згущене молоко – 150 мл

    Процес приготування:

  • Збийте зі згущеним молоком яйця у великій мисці: повинна з’явитися хороша піна.
  • Додайте до цих інгредієнтів борошно, трохи солі і розпушувач, добре вимісити, щоб тісто стало рідким і однорідним.
  • Спечіть 5-6 коржів на пекарської папері. Щоб це зробити, потрібно олівцем на папері намалювати коло діаметром 22 см, а по цьому колу акуратно намазати 3 столові ложки тіста.
  • Духовку нагрійте до 180 градусів, кладіть на деко папір з тестом і печіть корж не більше 5-7 хвилин. Поки один корж печеться, намазуйте інший корж і т. д.
  • Щоб зробити швидкий крем, сметану міксером або віночком збивають з вареним згущеним молоком в придатній для цього ємності.
  • Коржі, коли будете знімати з паперу, не кладіть один на інший, а дайте їм охолонути на столі, щоб не злиплися.
  • Остиглі коржі змастіть густим шаром крему, формуючи торт, а потім змастіть кремом боки і верх торта «Молочна дівчинка».
  • Верх торта прикрасити на свій розсуд: свіжими ягодами, шматочками фруктів, дрібними печеньицами і т. д.
  • Приємного апетиту!