Якщо вам захотілося покуштувати на сніданок чи на вечерю щось швидке, але смачне і дуже домашнє, тоді вам неодмінно варто підсмажити на сковороді сирники із сиру з борошном. Пишні класичні сирники можна зробити лише з самого якісного сиру з жирністю 5-9%. Головне, щоб сир не був занадто мокрим, інакше його доведеться обов’язково відцідити. Нижче ви можете прочитати сім відмінних рецептів сирників з фото покроково. Вибирайте будь-ласкаво просимо до плити!
Класичний рецепт пишних сирників із сиру з борошном
Час приготування: 45 хвилин.
Порцій: 4 шт.
Класичний рецепт пишних сирників з борошном освоїти не так складно, як може здатися, і, якщо ви ще жодного разу не смажили сирні сирники, тоді почніть купувати свій кулінарний досвід з даного рецепту. У вас все вийде!
Інгредієнти
- Сир 500 гр.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Борошно 2 ст. л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль ½ ч. л.
- Ванілін за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- У миску з сиром всипте цукор і ванільний цукор, розітріть всі разом трохи, а потім додайте сире куряче яйце.
- Масу розтирайте, поки не зникнуть всі грудки повністю.
- Всипте потім сюди ж дві-три столові ложки борошна.
- Тісто для сирників, після додавання борошна, має стати гладким і пружним; ліпіть сирники руками, надаючи їм круглу форму, і обваляйте трохи кожен сирник в борошні.
- Всі зліплені сирники викладіть на дошку, припыленную борошном.
- Смажте сирники, нагрів спочатку сковороду, а потім зменшіть вогонь до середнього. Обсмажуйте з двох сторін кожен сирник до рум’яності під кришкою.
- Їжте сирники сирні класичні, поки вони ще не охололи.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування сирників з манкою і борошном
Сирники з додаванням манки і муки будуть більш щільними, ніж звичайні класичні сирники на пшеничному борошні. Сирне тісто з манкою добре ліпиться і смажиться, не розвалюється. Сир для сирників повинен бути жирноватым, але сухим, а не рідким, також він повинен мати гладку структуру, а не розсипатися на крихти: лише при дотриманні цих умов сирники виходять смачними.
Інгредієнти:
- Сир – 400 гр.
- Борошно – 3 ст. л.
- Манка – 2-3 ст. л.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 1-2 ст. л.
- Ванільний цукор – за смаком.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Родзинки – 0,5 ст.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2020/01/74eb0ecc5a2e9d01b2f897f5cdad46e0.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/61267f1d7861f09f16928de249e55cbe.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/9b274e51e784d779cddadc258cabb15c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/84baa424ab8ac4d3733dfb7586773884.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/e81cae3a74a8cb83e323823a4d6d810f.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/2f4d0714fe2a72cd401621c897b073ab.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/2339746834182460f4e898b8898c1333.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/da8663f272b792bf96a28e48e4f30113.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/4709c05fe2889939b863135ed9f13d3c.jpg)
Приємного апетиту!
Як приготувати смачні сирники із сиру, сметани та борошна?
А ви знали, яйця зовсім не є обов’язковим інгредієнтом для приготування сирників? Якщо вам протипоказано вживання яєць або ж ви вирішили утриматися від цього продукту, тоді зліпіть сирники просто з сиру зі сметаною і борошном. Без яєць ця страва буде навіть ще ніжніше і пишніше, тому що яйця, завдяки своїй природній клейкості, надають тісту в’язкість і щільність. А щоб такі сирники легко формувалися, їх всього-то й потрібно, що потримати трохи в холодильнику.
Інгредієнти:
- Сир – 300 гр.
- Борошно – 4 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – щіпка.
- Ванілін – щіпка.
- Сметана жирна – 2 ст. л.
- Рослинне масло – для обсмажування.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2020/01/e3da44463e2362f0fb71d34ab278d353.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/c16225bded40d278deda81074a7bea49.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/d94cb4158f07a18132acbf38c2dbd3d2.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/c5163e41df6c8dc61b7079c9f66180d9.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/a6e090b7e984c506833f2eca87a3d205.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/98288c40b7d2f4f1ae310fdd39d4dba7.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/77de3bd541b237e2e3fd9bf17b8aa63c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/807bef6aab1e27088b77ffe9dc76227f.jpg)
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт сирників з рисовим борошном на сковороді
Сирники з рисовим борошном – це блюдо відмінно годиться для того, щоб замінити собою сирники класичні, приготовані з додаванням пшеничного борошна. Рисове борошно не містить глютен, а ще вона менш калорійна, ніж пшеничне, тому просто незамінна для тих, кому потрібна безглютенова дієта.
Інгредієнти:
- Сир – 400 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Олія – для смаження.
- Борошно рисова – 4 ст. л. + для обвалювання сирників.
- Цукор ванільний – за смаком.
- Ізюм – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Сіль – щіпка.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2020/01/ed4ac8d046954ceb72ece544ea07e177.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/f5d51a193d7a8128282c2ed9b98e1772.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/82b02394b0fa7a70a3b2030f79bd982b.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/3265a37256caf9fec54fc8756b9c69c1.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/c0e5c9a9f28c41bd256417981f585105.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/3a234e18c537dba79f20f2f6d932f54e.jpg)
Приємного апетиту!
Дієтичні сирники з вівсяним борошном
Сирники з вівсяним борошном вам точно сподобаються, якщо ви є шанувальником вівсяної каші, особливо гарні вони на сніданок в теплому вигляді. Якщо не вдається придбати вівсяну муку, але таких незвичайних сирничків все ж хочеться, просто перебити в блендері до крихти вівсяні пластівці швидкого приготування. Можна використовувати пластівці зі всілякими добавками, щоб поліпшити смак страви.
Інгредієнти:
- Вівсяне борошно – 60 гр.
- Вершкове масло – 25 гр.
- Сир – 500 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Яйце – 1-2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2020/01/72d14ff4eaee85e0323fb585ba8268d9.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/24f60b5153c47811c6680277f379fcc9.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/8975f070a423f0b2eafaa6d01d66af22.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/9c563686ac3995711688d396eeed814a.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/c2143d56f6cb192006a13c301b1f5480.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/6861e816c88b2584c473f08a4fdd360f.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/6fa6ace9671f3fd3eedfbd8166dc7836.jpg)
Приємного апетиту!
Пишні сирні сирники з кукурудзяним борошном
Сирники сирні з кукурудзяним борошном виходять більш яскравими, ніж з пшеничного борошном, а їх структура більш повітряної. Якщо ви ще ніколи не готували такі красиві і смачні сирники, зробіть це неодмінно в найближчі вихідні. Рекомендуємо!
Інгредієнти:
- Сир – 200 гр.
- Цукор – 1,5 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Борошно кукурудзяне – 1-2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Ванільний цукор – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
Для обвалки:
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2020/01/21485eaff4e28f65185ff007c1890f71.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/6b982cf3341ee255b0551d4e141e30b7.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/1d15146027c48a998a7d1ff211738466.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/6bdfe6106273f716901c7d058aa39edc.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/577831888200b767aab9030463cb1eca.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/1837635811142ec38f826a90bb1fb33d.jpg)
Приємного апетиту!
Як приготувати сирники з житнім борошном на сковороді?
Якщо ви в точності хоронити мете пропорції, які вказані в цьому рецепті приготування сирників на житньому борошні, у вас вийде рідкувате тісто, яке потрібно буде викладати на розігріту олію соняшникову або рослинне ложкою і смажити до готовності. Але якщо вам подобаються більш щільні сирники, тоді додайте більше борошна, зліпіть їх руками і смажте, як зазвичай прийнято.
Інгредієнти:
- Сир – 400 гр.
- Борошно – 4 ст. л.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 2,5 ст. л.
- Сіль – щіпка.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2020/01/499bdee9d3f8bf64c013e389fee07c32.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/626583afd4299fd863d6b271854235b9.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/8cae1c7bb0dead67a7559f7f01e3815c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/702ab0a6d0be719a8accd93749f9337d.jpg)
![](/wp-content/uploads/2020/01/84d0ccc05a0e956973677eb5a807c2ad.jpg)
Приємного апетиту!