Сирники із сиру з борошном на сковороді пишні класичні – 7 рецептів з фото покроково

Якщо вам захотілося покуштувати на сніданок чи на вечерю щось швидке, але смачне і дуже домашнє, тоді вам неодмінно варто підсмажити на сковороді сирники із сиру з борошном. Пишні класичні сирники можна зробити лише з самого якісного сиру з жирністю 5-9%. Головне, щоб сир не був занадто мокрим, інакше його доведеться обов’язково відцідити. Нижче ви можете прочитати сім відмінних рецептів сирників з фото покроково. Вибирайте будь-ласкаво просимо до плити!

Класичний рецепт пишних сирників із сиру з борошном

Час приготування: 45 хвилин.

Порцій: 4 шт.

Класичний рецепт пишних сирників з борошном освоїти не так складно, як може здатися, і, якщо ви ще жодного разу не смажили сирні сирники, тоді почніть купувати свій кулінарний досвід з даного рецепту. У вас все вийде!

Інгредієнти

  • Сир 500 гр.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Ванілін за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  • У миску з сиром всипте цукор і ванільний цукор, розітріть всі разом трохи, а потім додайте сире куряче яйце.
  • Масу розтирайте, поки не зникнуть всі грудки повністю.
  • Всипте потім сюди ж дві-три столові ложки борошна.
  • Тісто для сирників, після додавання борошна, має стати гладким і пружним; ліпіть сирники руками, надаючи їм круглу форму, і обваляйте трохи кожен сирник в борошні.
  • Всі зліплені сирники викладіть на дошку, припыленную борошном.
  • Смажте сирники, нагрів спочатку сковороду, а потім зменшіть вогонь до середнього. Обсмажуйте з двох сторін кожен сирник до рум’яності під кришкою.
  • Їжте сирники сирні класичні, поки вони ще не охололи.

Приємного апетиту!