Якщо вам захотілося покуштувати на сніданок чи на вечерю щось швидке, але смачне і дуже домашнє, тоді вам неодмінно варто підсмажити на сковороді сирники із сиру з борошном. Пишні класичні сирники можна зробити лише з самого якісного сиру з жирністю 5-9%. Головне, щоб сир не був занадто мокрим, інакше його доведеться обов’язково відцідити. Нижче ви можете прочитати сім відмінних рецептів сирників з фото покроково. Вибирайте будь-ласкаво просимо до плити!
Класичний рецепт пишних сирників із сиру з борошном
Час приготування: 45 хвилин.
Порцій: 4 шт.
Класичний рецепт пишних сирників з борошном освоїти не так складно, як може здатися, і, якщо ви ще жодного разу не смажили сирні сирники, тоді почніть купувати свій кулінарний досвід з даного рецепту. У вас все вийде!
Інгредієнти
- Сир 500 гр.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Борошно 2 ст. л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль ½ ч. л.
- Ванілін за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- У миску з сиром всипте цукор і ванільний цукор, розітріть всі разом трохи, а потім додайте сире куряче яйце.
- Масу розтирайте, поки не зникнуть всі грудки повністю.
- Всипте потім сюди ж дві-три столові ложки борошна.
- Тісто для сирників, після додавання борошна, має стати гладким і пружним; ліпіть сирники руками, надаючи їм круглу форму, і обваляйте трохи кожен сирник в борошні.
- Всі зліплені сирники викладіть на дошку, припыленную борошном.
- Смажте сирники, нагрів спочатку сковороду, а потім зменшіть вогонь до середнього. Обсмажуйте з двох сторін кожен сирник до рум’яності під кришкою.
- Їжте сирники сирні класичні, поки вони ще не охололи.
Приємного апетиту!