Пишні панкейкі на кефірі – це справжні американські млинці, традиційна страва на сніданок в Америці та деяких європейських країнах. Вони чимось схожі на звичні нам оладки, але більше в діаметрі і трохи пишніше їх. Рум’яні і апетитні, їх прийнято подавати до столу з клиновим сиропом. Хоча якщо замінити його варенням або згущеним молоком, виходить теж дуже смачно!
Класичний рецепт пишних панкейків на кефірі
Класичний рецепт пишних панкейків на кефірі – це оксамитові американські млинці. Головна родзинка цього ласощі – ідеальна кругла форма. Для цього краще вибрати сковороду з антипригарним покриттям, так простіше буде розподіляти тісто. Такі млинці відмінно прикрасять ваш сніданок!
Порції:10
Час приготування: 50 хв.
Інгредієнти
- Борошно 500 гр.
- Молоко коров’яче 300 мл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
- Розпушувач 1 ч. л.
- Ванілін 1 ч. л.
- Масло рослинне 2 ст. л.
Процес приготування:
- Тісто для панкейків трохи схоже на бісквітне. Тому візьмемо ємність глибше, оскільки нам потрібно буде збити міксером 2 яйця разом з звичайним цукровим піском і дрібкою солі.
- Молоко злегка підігріваємо, але не кип’ятимо. Заливаємо його до яєць, додаємо рослинне масло і добре перемішуємо суміш з допомогою міксера.
- Щоб млинці вийшли повітряними, потрібно трохи розпушити застояну борошно. Тому просіваємо через сито, додаючи до яєчної маси. Замішуємо тісто.
- Засипаємо розпушувач і ванільний цукор. Ретельно збиваємо масу, позбавляючись від борошняних грудочок.
- Перевіряємо ложкою правильність нашого тесту. Ідеальне тісто для панкейків по густоті повинен бути схожим на згущене молоко.
- Найкраще випікати по одному блинчику на сковороді. Олією її змащувати не потрібно. Беремо невеликий ополоник і виливаємо тісто, розподіляючи млинець. Смажимо на помірному, а краще маленькому вогні.
- Коли млинець підніметься, на ньому повинні утворитися дірочки. Перевертаємо на інший бік і обсмажуємо.
Викладаємо млинці на тарілку, традиційно робимо це стопкою. Змащуємо варенням або джемом. Приємного апетиту!
Пишні панкейкі на кефірі з розпушувачем
Пишні панкейкі на кефірі з розпушувачем – смачні повітряні млинці, традиційне американське блюдо. Це ідеальний варіант для сніданку. Пишні, змащені варенням або медом, вони виходять неймовірно поживними. Такий сніданок заряджає енергією і гарним настроєм на весь день!
Порції:8
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
- Борошно – 425 гр.
- Цукор – 3 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Кефір – 250 мл
- Вершкове масло – 30 гр.
- Мед – 100 гр.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт американських млинчиків (панкейків)
Американські млинці – панкейкі – це класичний сніданок американців. Пишні, ароматні, з повітряними дірочками вони так і просяться, щоб їх з’їли. Подавати панкейкі краще гарячими, для цього поставте їх на кілька хвилин у духовку. І кращий сніданок готовий!
Порції:6
Час приготування: 45 хв.
Інгредієнти:
- Кефір – 0,5 л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 2 ст.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Цукор ванільний – 1 пакет
- Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Повітряні бананові панкейкі, приготовані на кефірі
Бананові панкейкі на кефірі – повітряні, смачні млинці з фруктовою начинкою. Банани підкреслять неймовірний аромат панкейків і зроблять їх ще апетитніше. Це універсальне ласощі, можна і домашніх порадувати і здивувати гостей! Спробуйте самі!
Порції:8
Час готування: 35 хв.
Інгредієнти:
- Банан – 2 шт.
- Кефір – 300 мл
- Сода – ¼ ч. л.
- Борошно – 5 ст. л.
- Цукор – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Як приготувати панкейкі на кефірі без додавання яєць?
Панкейкі на кефірі без додавання яєць – це поширений варіант традиційних американських млинчиків. Він особливо сподобається вегетаріанцям і виручить, якщо курячих яєць під рукою не виявилося. Адже не залишати ж рідних без смачного сніданку!
Порції: 6
Час приготування: 40 хв.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Цукор – 3 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Кефір – 300 мл
- Сіль – щіпка
- Мед – для просочення
- Рослинне масло – 3 ст. л.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Смачні шоколадні панкейкі на кефірі з какао
Шоколадні панкейкі на кефірі з какао – солодкі, пишні, з ароматом шоколаду млинці. Перед таким ласощами неможливо втриматися. Кращим доповненням до них стане мед або традиційний для панкейків клиновий сироп. І кулінарний шедевр готовий до столу!
Порції:8
Час приготування: 40 хв.
Інгредієнти:
- Кефір – 400 мл
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 250 гр.
- Какао – 3 ст. л.
- Цукор – 4 ст. л.
- Сіль — щіпка
- Розпушувач – 1 ст. л.
- Гашене сода – ½ ч. л.
- Рослинне масло – 3 ст. л.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування панкейків з яблуками
Панкейкі з яблуком на кефірі – це дуже смачне американське ласощі з соковитою яблучної м’якоттю. Пишні і повітряні, панкейкі стануть чудовим сніданком, а з додаванням кориці і меду перетворяться в ароматний десерт. Справжнє кулінарне диво!
Порції: 6
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Кефір – 250 мл
- Сіль – ½ ч. л.
- Борошно – 250 гр.
- Яблуко -2 шт.
- Сода – 1 ч. л.
- Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Вівсяні дієтичне панкейкі на кефірі
Вівсяні дієтичне панкейкі на кефірі – це неймовірно корисний варіант традиційних американських млинців. З таким сніданком можна не хвилюватися за свою фігуру. І це дуже смачно, а головне – ситно. Неможливо не закохатися!
Порції: 6
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
- Знежирений кефір – 250 мл
- Вівсяні пластівці – 125 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сода – 1 ч. л.
- Цукрозамінник – 3 ст. л.
Процес приготування:
Порада: щоб млинці були дійсно корисними і дієтичними, візьміть сковороду з антипригарним покриттям, так нам не доведеться використовувати рослинне масло під час смаження.
Приємного апетиту!
Панкейкі з кукурудзяного борошна на кефірі
Панкейкі з кукурудзяного борошна на кефірі – це смачний «пп» сніданок. У цьому рецепті всі інгредієнти традиційні для американських панкейків. Тільки замість звичайної борошна беремо кукурудзяну, і корисність млинчиків зростає в два рази. Все тому, що тепер в організм надходять правильні калорії. Такі млинці прекрасна альтернатива обридлим каш!
Порції: 6
Час приготування: 40 хв.
Інгредієнти:
- Кефір – 250 мл
- Борошно кукурудзяне – 400 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Мед – 2 ч. л.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Простий рецепт пишних гарбузове панкейків
Гарбузове панкейкі на кефірі – це дуже апетитні млинчики, які різноманітять ваше звичне меню. Щоб смак панкейків вийшов більш насиченим, пряним, обов’язково додайте в тісто ароматний мускатний горіх, імбир. І перед вашим шедевром ніхто не встоїть!
Порції:6
Час готування: 1 година 10 хв.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 200 гр.
- Борошно – 200гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кефір – 200 мл
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Мускатний горіх – ¼ ч. л.
- Імбир – ¼ ч. л.
- Рослинне масло – 1 ст. л.
- Ванільний цукор – 15 гр.
Процес приготування:
Приємного апетиту!