Думаєте, що приготувати торт Снікерс в домашніх умовах дуже складно? Тоді наші 10 простих рецептів з фото покроково переконають вас у протилежному. Торт Снікерс готується досить просто, а виходить неймовірно смачним. Спробуйте скористатися одним з наших рецептів та здивуйте ваших гостей своїми кулінарними вміннями.
Класичний рецепт торта Снікерс в домашніх умовах
Напевно всі пробували Снікерс, адже це, мабуть, самий популярний шоколадний батончик у світі. А що, якщо спробувати приготувати його вдома? Торт Снікерс, приготований в домашніх умовах, порадує і здивує ваших гостей. Повірте, ніхто з них не залишиться байдужим.
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1-1,5 години
Інгредієнти
- Борошно пшеничне 130 гр.
- Масло вершкове 200 гр.
- Яйце куряче 4 шт.
- Розпушувач ½ ч. л.
- Згущене молоко 1 шт.
- Печиво крекер 200 гр.
- Арахіс 200 гр.
- Шоколад 100 гр.
Процес приготування:
- Візьміть 2 миски і відокремте жовтки від білків. Секрет добре піднявся коржа в відмінно збитих яйцях. Білки потрібно збити до міцних піків, на це доведеться витратити близько 10 хвилин, хвилин через 5 після початку збивання додайте невеликими частинами цукор і продовжуйте збивати.
- Тепер акуратно введіть у збиті білки 4 жовтки і знову збийте яєчно-цукрову масу. Додайте половину чайної ложки розпушувача. Борошно просійте і додайте до збитим яйцям невеликими порціями. Збийте тісто міксером до придбання ним однорідної консистенції.
- Увімкніть Духовку розігріватися до 200 º с. Візьміть форму для випічки і рівномірно змастіть дно і бортики розм’якшеним вершковим або олією. Також можна застелити дно форми пергаментом. Викладіть тісто в підготовлену форму. Форму для випічки з тестом для майбутнього торта відправте в добре розігріту духовку. Корж підніметься і повністю пропечеться приблизно через годину. Після цього, вимкніть духовку, але не поспішайте виймати основу торта. Дайте їй постояти в гарячій духовці ще близько 10-15 хвилин. Тепер можна виймати корж з духовки.
- Остуджувати корж для майбутнього торта краще всього на решітці, тоді його дно не відсиріє. Якщо ви плануєте збирати торт на наступний день, то поставте його на решітці в духовку. Нехай стоїть там всю ніч, корж і не зачерствіє, і не відсиріє.
- Арахіс попередньо обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору, так смак торта вийде більш насиченим.
- Після охолодження горіхи потрібно очистити від лушпиння червоної. Робиться це дуже легко і просто.
- Печиво складіть у пакет (краще вибирати крекер зі смаком вершків). Пакет зав’язати, щоб крихти не висипалися назовні і покладіть на стіл. Візьміть качалку, і як слід, пройдіться нею по пакету з печивом туди-сюди. У вас повинна вийти досить дрібна крихта.
- Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі (можна просто дістати його з холодильника за 2-3 години до приготування, тоді масло встигне як слід розм’якнути). Перелийте його в миску і додайте банку згущеного молока. Як слід перемішайте обидва інгредієнта. Сюди ж додайте очищений арахіс і крекерную крихту. Ретельно перемішайте крем, а потім надішліть його в холодильник, накривши харчовою плівкою.
- Візьміть спечений корж і акуратно розріжте його вздовж на 3 частини. Можна акуратно зробити це за допомогою гострого ножа або нитки. Кожен корж рівномірно намажте охолодженим протягом кількох годин кремом. Верх торта змащувати кремом не потрібно.
- Плитку шоколаду розтопіть на водяній бані, а потім рівномірно розподіліть розтоплений шоколад по всій поверхні торта. А тепер починається найбільш творча частина – прикраса. Тут вже хто на що гаразд: можна прикрасити шоколадом, фруктами, ягодами або горіхами, кокосовою стружкою, кольоровими цукерками і все, що вам прийде в голову. Після того, як торт буде прикрашений, потрібно поставити його в холодильник години на 2, щоб коржі як слід, просочилися горіховим кремом. Ось і готовий наш чудовий торт Снікерс!
Приємного вам апетиту!