Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Торт «Молочна дівчинка» – рецепт від Ольги Вашуриной
Ольга Вашурина – відомий переможець телевізійного конкурсу «Кондитер» першого сезону. Жінка і далі продовжує дивувати публіку по телебаченню і в инстаграме своїм солодким творчістю. Пропонуємо вам її рецепт «Молочної дівчинки» з горіхово-ягідною начинкою.
Інгредієнти:
Для коржів:
Яйця – 2 шт.
Згущене молоко – 1 банка.
Борошно – 150 гр.
Розпушувач – 10 гр.
Для крему:
Яйце – 1 шт.
Цукор – 150 гр.
Борошно – 2 ст. л.
Вершки жирні – 300 мл
Ванілін – за смаком.
Масло вершкове – 50 гр.
Горіхова крихта – за бажанням.
Ягоди – за бажанням.
Процес приготування:
Яйця до пишної піни збийте міксером або віночком (щоб вони краще взбивались, капніть на яйця лимонного соку).
В яєчну піну введіть згущене молоко і просіяне борошно разом з розпушувачем.
Добре вимісіть тісто і акуратно, намагаючись, щоб яєчна піна не опало. У вас повинно вийти гладке, однорідне тісто.
На папері для випічки олівцем намалюйте коло діаметром приблизно 20 див. Таких заготовок повинно бути 7-9 штук.
На кожну заготовку викладайте тісто по 2-3 ложки і добре розмазуйте їх, не заходячи за краю кола.
Коржі печіть у духовці, нагрітій до 180 градусів, поки кожен корж не стане рум’яним, що займе у вас приблизно по 5 хвилин для кожного коржа.
Для крему збийте яйце з цукром.
Далі в крем додається борошно, вершки і ванілін і все добре розмішати вінчиком.
На повільному вогні або на водяній бані крем потрібно довести до нагрівання і загусання, весь час розмішуючи, щоб не пригорів.
У вже густий і початківець пузиритися, але не киплячий крем введіть розтоплене масло, розмішайте і зніміть крем з вогню.
Далі крему трохи дайте охолонути і міксером збийте до пишної маси.
Зберіть торт на плоскому блюді, добре промазуючи кожен торт кремом. Між шарами посипте крем горіхами, подрібненими в крихту, а також викладіть будь-які ягоди. Якщо ягоди великі (полуниця), їх потрібно дрібно нарізати.
Зверху і з боків торт рясно змастіть кремом, присипте горішками і прикрасьте ягодами перед самою подачею, інакше ягоди розкиснуть.
Перед подачею витримайте торт в холоді не менше 8 годин.