Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Рецепт «Молочної дівчинки» від Енді шефа

А ось ще один оригінальний авторський рецепт торта «Молочна дівчинка з персиками, які додаються в крем. Для цього рецепта вам знадобляться жирні вершки – не менше 33 відсотків.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Яйця – 2 шт.
  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Вершки жирні – 650 мл
  • Персики консервовані – 1 банку.
  • Пудра цукрова – 100-150 гр.

Для виготовлення крему і прикраси:

  • Сирний сир – 300 гр.
  • Вершки жирні – 100 мл
  • Цукрова пудра – за смаком.
  • Ягоди – за бажанням.
  • Харчовий барвник – за бажанням.

Для ганаша:

  • Білий шоколад – 100 гр.
  • Вершки жирні – 100 мл

Процес приготування:

  • Збийте яйця зі згущеним молоком, потім додайте розтоплене, але охолоджене масло і розмішайте.
  • У тісто додайте просіяне борошно, розпушувач, перемішати, щоб вийшло однорідне, гладке тісто.
  • На папері для випічки намалюйте коло діаметром 20-22 див. Папір викладіть на деко колом вниз, він буде просвічуватися.
  • По колу розмажте 2 столові ложки тіста і випікайте корж при 180 градусах 5-7 хвилин.
  • Таким же чином спечіть всі коржі; коли будете отримувати коржі з духовки, відразу знімайте їх з пергаменту і розкладайте на столі, щоб вони охололи.
  • Приготуйте крем з вершків, що потрібно до густої, стійкої піни збити з цукровою пудрою.
  • Наріжте кружальцями персики.
  • Збирайте торт, промазуючи кожен корж кремом, а ось гуртки персиків викладайте не на кожен корж, а через один.
  • Дайте торту просочитися кремом не менше 6 годин у холодильнику.
  • Приготуйте крем для вирівнювання, змішавши сирний сир, цукрову пудру і жирні вершки (за бажанням можна додати харчовий барвник будь-якого кольору, якщо не хочете білий торт). Збийте крем і охолодіть.
  • Покрийте торт кремом для вирівнювання за допомогою кулінарного шпателя.
  • Щоб зробити ганаш, закип’ятити вершки, додайте шматочки білого шоколаду і зніміть з вогню.
  • Дайте ганашу трохи охолонути, залийте його у шприц або в кулінарний мішок і намалюйте на торті красиві візерунки.
  • Тепер можна подавати до столу такий чудовий шедевр!
  • Приємного апетиту!