Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Рецепт «Молочної дівчинки» від Енді шефа
А ось ще один оригінальний авторський рецепт торта «Молочна дівчинка з персиками, які додаються в крем. Для цього рецепта вам знадобляться жирні вершки – не менше 33 відсотків.
Інгредієнти:
Для коржів:
Яйця – 2 шт.
Згущене молоко – 1 банка.
Масло вершкове – 100 гр.
Борошно – 200 гр.
Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
Вершки жирні – 650 мл
Персики консервовані – 1 банку.
Пудра цукрова – 100-150 гр.
Для виготовлення крему і прикраси:
Сирний сир – 300 гр.
Вершки жирні – 100 мл
Цукрова пудра – за смаком.
Ягоди – за бажанням.
Харчовий барвник – за бажанням.
Для ганаша:
Білий шоколад – 100 гр.
Вершки жирні – 100 мл
Процес приготування:
Збийте яйця зі згущеним молоком, потім додайте розтоплене, але охолоджене масло і розмішайте.
У тісто додайте просіяне борошно, розпушувач, перемішати, щоб вийшло однорідне, гладке тісто.
На папері для випічки намалюйте коло діаметром 20-22 див. Папір викладіть на деко колом вниз, він буде просвічуватися.
По колу розмажте 2 столові ложки тіста і випікайте корж при 180 градусах 5-7 хвилин.
Таким же чином спечіть всі коржі; коли будете отримувати коржі з духовки, відразу знімайте їх з пергаменту і розкладайте на столі, щоб вони охололи.
Приготуйте крем з вершків, що потрібно до густої, стійкої піни збити з цукровою пудрою.
Наріжте кружальцями персики.
Збирайте торт, промазуючи кожен корж кремом, а ось гуртки персиків викладайте не на кожен корж, а через один.
Дайте торту просочитися кремом не менше 6 годин у холодильнику.
Приготуйте крем для вирівнювання, змішавши сирний сир, цукрову пудру і жирні вершки (за бажанням можна додати харчовий барвник будь-якого кольору, якщо не хочете білий торт). Збийте крем і охолодіть.
Покрийте торт кремом для вирівнювання за допомогою кулінарного шпателя.
Щоб зробити ганаш, закип’ятити вершки, додайте шматочки білого шоколаду і зніміть з вогню.
Дайте ганашу трохи охолонути, залийте його у шприц або в кулінарний мішок і намалюйте на торті красиві візерунки.
Тепер можна подавати до столу такий чудовий шедевр!