Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Простий і смачний рецепт «Молочної дівчинки» з фруктами

Кулінари, які вже пекли торт «молочна дівчинка», кажуть, що така випічка під силу кожному, тому що тісто для коржів готується простіше, ніж бісквітне і завжди пропікається. А з кремом і того легше – збив всі інгредієнти міксером в однорідну масу і готово! Якщо хочете, щоб цей торт мав який-небудь фруктово-ягідний смак, додайте свіжі фрукти в крем: банани, персики, малину, черешню, полуницю і т. д.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно – 200 гр.
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Ванілін – на кінчику ножа.

Для крему:

  • Будь сирний сир або м’який сир – 300 гр.
  • Вершки жирні – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 40 гр.
  • Банани – 2-3 шт.

Процес приготування:

  • Яйця разом зі згущеним молоком помістіть у велику, зручну миску і збийте їх міксером, додавши ванілін, щоб коржі мали приємний аромат.
  • Над цією ж мискою просійте борошно, додайте розпушувач для тіста і міксером на невеликій швидкості або просто кулінарної лопаткою вимісити масу для коржів.
  • За допомогою кондитерського кільця, поставленого на папір для випічки, сформуйте коло для торта, потім змастіть його тестом (на кожен корж йде 2-3 ложки тесту). Якщо у вас немає кільця, тоді просто намалюйте коло на пекарської папері і змастіть його тестом. Таким же чином готуйте кожен новий корж. Пекарську папір подмажьте маслом, щоб коржі не пригоріли.
  • Печіть коржі в нагрітій до 180 градусів духовці не більше 5-7 хвилин.
  • Гарячі коржі знімайте з паперу, щоб вони до неї не пристали, а потім розкладайте по столу, щоб вони охололи.
  • Зробіть крем для торта, виклавши всі інгредієнти в миску. Банани наріжте на гуртки. Потім збийте всі разом міксером до густої, однорідної маси.
  • Коли всі коржі охолонуть, збирайте на великому блюді або тарілці торт, промазуючи добре кожен корж кремом.
  • В останню чергу промажте боки і верх торта (коржі можна заздалегідь підрізати по шаблону, наприклад – по кришці від каструлі, щоб вони були ідеально круглими).
  • Дайте Торту постояти в холодильнику не менше 8 годин, потім прикрасьте його верх на свій розсуд і подавайте до столу!
  • Приємного апетиту!

    Порада: для прикраси фруктового або ягідного торта «Молочна дівчинка» можна використовувати ягоди і фрукти, як свіжі, так і заморожені, однак стежте, щоб вони не розкисло – це буде виглядати неестетично.