Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Простий і смачний рецепт «Молочної дівчинки» з фруктами
Кулінари, які вже пекли торт «молочна дівчинка», кажуть, що така випічка під силу кожному, тому що тісто для коржів готується простіше, ніж бісквітне і завжди пропікається. А з кремом і того легше – збив всі інгредієнти міксером в однорідну масу і готово! Якщо хочете, щоб цей торт мав який-небудь фруктово-ягідний смак, додайте свіжі фрукти в крем: банани, персики, малину, черешню, полуницю і т. д.
Інгредієнти:
Для тіста:
Згущене молоко – 1 банка.
Яйця курячі – 2 шт.
Борошно – 200 гр.
Розпушувач – 1,5 ч. л.
Ванілін – на кінчику ножа.
Для крему:
Будь сирний сир або м’який сир – 300 гр.
Вершки жирні – 400 гр.
Цукрова пудра – 40 гр.
Банани – 2-3 шт.
Процес приготування:
Яйця разом зі згущеним молоком помістіть у велику, зручну миску і збийте їх міксером, додавши ванілін, щоб коржі мали приємний аромат.
Над цією ж мискою просійте борошно, додайте розпушувач для тіста і міксером на невеликій швидкості або просто кулінарної лопаткою вимісити масу для коржів.
За допомогою кондитерського кільця, поставленого на папір для випічки, сформуйте коло для торта, потім змастіть його тестом (на кожен корж йде 2-3 ложки тесту). Якщо у вас немає кільця, тоді просто намалюйте коло на пекарської папері і змастіть його тестом. Таким же чином готуйте кожен новий корж. Пекарську папір подмажьте маслом, щоб коржі не пригоріли.
Печіть коржі в нагрітій до 180 градусів духовці не більше 5-7 хвилин.
Гарячі коржі знімайте з паперу, щоб вони до неї не пристали, а потім розкладайте по столу, щоб вони охололи.
Зробіть крем для торта, виклавши всі інгредієнти в миску. Банани наріжте на гуртки. Потім збийте всі разом міксером до густої, однорідної маси.
Коли всі коржі охолонуть, збирайте на великому блюді або тарілці торт, промазуючи добре кожен корж кремом.
В останню чергу промажте боки і верх торта (коржі можна заздалегідь підрізати по шаблону, наприклад – по кришці від каструлі, щоб вони були ідеально круглими).
Дайте Торту постояти в холодильнику не менше 8 годин, потім прикрасьте його верх на свій розсуд і подавайте до столу!
Приємного апетиту!
Порада: для прикраси фруктового або ягідного торта «Молочна дівчинка» можна використовувати ягоди і фрукти, як свіжі, так і заморожені, однак стежте, щоб вони не розкисло – це буде виглядати неестетично.