Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Як приготувати торт «Молочна дівчинка» з маскарпоне?
Як показує практика, легкий і нетвердый сир маскарпоне дуже добре поєднується з вершками, кремом, на його основі можна чудово просочити коржі торта «Молочна дівчинка». Цей крем виходить ніжним і просто дуже вершковим! Для смаку в крем можна додати ванілін, ром або будь-який інший ароматизатор, а можна і залишити його оригінальний смак.
Інгредієнти:
Для тіста:
Згущене молоко – 1 банка.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 1 ст.
Ванілін – на кінчику ножа.
Розпушувач – 10 гр.
Для крему:
Сир маскарпоне – 250 гр.
Вершки жирні – 400 мл
Згущене молоко – 0,5 банки.
Ванілін – за смаком.
Процес приготування:
У велику ємність помістіть згущене молоко, додайте сирі яйця і збивайте все разом, поки не з’явиться піна.
Просійте борошно, потім всипте ванілін, якщо хочете, щоб у торті відчувався його смак. Додайте розпушувач.
До яйцям і згущеному молоці акуратно підмішайте борошно, щоб вийшло тісто зразок сметани.
Щоб спекти коржі, нанесіть декілька ложок тесту на коло, намальоване на пергаментним папері, акуратно розмажте тісто. Так вчините з усіма коржами.
Випікайте коржі по 5 хвилин при температурі 180 градусів, духовка повинна бути вже нагрітої.
Поки коржики ще теплі, швиденько відокремте їх від паперу для випічки і складіть на стіл, але не в стопку, інакше вони склеятся між собою.
Якщо вам потрібен ідеально рівна торт, тоді підрівняйте коржі з боків по круглому шаблоном, зрізуючи нерівності.
Щоб зробити крем, потрібно всі інгредієнти для крему, зазначені в рецепті, помістити в одну ємність і збити міксером, поки крем не загусне.
Викладайте тортик на плоскій тарілці. Кожен корж добре насичують кремом, а в кінці змастіть кремом боки і верх торта. Бока можна зарівняти за допомогою широкого кулінарного шпателя.
Верх торта прикрасити.
Поставте торт в холодне місце (холодильник) на ніч або на 8 годин.
Готовий торт «Молочна дівчинка» подавайте з гарячим чаєм або кавою.