Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Торт «Молочна дівчинка» з вершково-сирним кремом чіз

Із зазначеної кількості продуктів у вас вийде великий, важкий торт з десяти коржів, просочених ніжним вершковим кремом. Печіть такий кулінарний шедевр для великої компанії, тому що він не може довго зберігатися, а багато його не з’їси – тортик калорійний і солодкий.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Згущене молоко – 600 мл
  • Яйця – 1-3 шт.
  • Борошно – 220 гр.
  • Розпушувач – 15 гр.

Для крему:

  • Сир м’який сирний – 500 гр.
  • Вершки жирні (від 33%) – 150 мл
  • Пудра цукрова – 100 гр. або за смаком.

Процес приготування:

  • Згущене молоко з яйцями до бульбашок збийте міксером.
  • Борошно просійте, з’єднайте з розпушувачем, введіть в рідку основу для тіста, все добре розмішайте. Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб розпушувач почав робити тісто більш повітряним.
  • Якщо у вас немає силіконового килимка з колами різного діаметру, то намалюйте рівні кола на пергаменті діаметром не менше 18-22 см.
  • Пергамент потрібно трохи промаслить, щоб коржі не прилипали. На кожне коло намазуйте по 2-3 ложки тіста і добре розрівнюйте.
  • Печіть коржі в нагрітій до 180 градусів духовці не менше 5 хвилин, щоб вони зарум’янилися, але не засохли.
  • Остуживайте коржі на рівній поверхні, знявши з пергаменту, інакше вони присохнут до нього.
  • Зробіть крем, змішавши в блендері сир і цукрову пудру – збивайте їх на малій швидкості міксера.
  • Далі додайте вершки і починайте збивати крем спочатку на низькій швидкості, а потім переходите на більшу швидкість. Якщо вам подобається більш рідкий крем, вершків можна додати більше, ніж зазначено в рецепті.
  • Якщо хочете більш рівний торт, то коржі можна обрізати за шаблоном, вирівнявши їх краю.
  • Торт зберіть на блюді, підмазавши його кремом, щоб знизу торт не ковзав. Кожен корж добре промажте кремом, а також верх і боки торта.
  • Не менше 6-8 годин наполягайте торт в холодильнику. Верх торта можна прикрасити цукатами, свіжими ягодами, крихтою від коржів, білим натертим шоколадом або потовченими в крихту горіхами. Проявляйте фантазію, орієнтуючись на свій смак!
  • Приємного апетиту!