Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Торт «Молочна дівчинка» з вершково-сирним кремом чіз
Із зазначеної кількості продуктів у вас вийде великий, важкий торт з десяти коржів, просочених ніжним вершковим кремом. Печіть такий кулінарний шедевр для великої компанії, тому що він не може довго зберігатися, а багато його не з’їси – тортик калорійний і солодкий.
Інгредієнти:
Для коржів:
Згущене молоко – 600 мл
Яйця – 1-3 шт.
Борошно – 220 гр.
Розпушувач – 15 гр.
Для крему:
Сир м’який сирний – 500 гр.
Вершки жирні (від 33%) – 150 мл
Пудра цукрова – 100 гр. або за смаком.
Процес приготування:
Згущене молоко з яйцями до бульбашок збийте міксером.
Борошно просійте, з’єднайте з розпушувачем, введіть в рідку основу для тіста, все добре розмішайте. Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб розпушувач почав робити тісто більш повітряним.
Якщо у вас немає силіконового килимка з колами різного діаметру, то намалюйте рівні кола на пергаменті діаметром не менше 18-22 см.
Пергамент потрібно трохи промаслить, щоб коржі не прилипали. На кожне коло намазуйте по 2-3 ложки тіста і добре розрівнюйте.
Печіть коржі в нагрітій до 180 градусів духовці не менше 5 хвилин, щоб вони зарум’янилися, але не засохли.
Остуживайте коржі на рівній поверхні, знявши з пергаменту, інакше вони присохнут до нього.
Зробіть крем, змішавши в блендері сир і цукрову пудру – збивайте їх на малій швидкості міксера.
Далі додайте вершки і починайте збивати крем спочатку на низькій швидкості, а потім переходите на більшу швидкість. Якщо вам подобається більш рідкий крем, вершків можна додати більше, ніж зазначено в рецепті.
Якщо хочете більш рівний торт, то коржі можна обрізати за шаблоном, вирівнявши їх краю.
Торт зберіть на блюді, підмазавши його кремом, щоб знизу торт не ковзав. Кожен корж добре промажте кремом, а також верх і боки торта.
Не менше 6-8 годин наполягайте торт в холодильнику. Верх торта можна прикрасити цукатами, свіжими ягодами, крихтою від коржів, білим натертим шоколадом або потовченими в крихту горіхами. Проявляйте фантазію, орієнтуючись на свій смак!