Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

«Молочна дівчинка» зі сметанним кремом в домашніх умовах

Торт «Молочна дівчинка» зі сметанним кремом робиться ще простіше інших різновидів цієї випічки, тому що такий простий крем готується максимально швидко, однак смак тортика від цього зовсім не страждає, а просто стає трохи іншим. Спробуйте!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для крему:

  • Сметана – 150 мл
  • Варена згущене молоко – 150 мл

Процес приготування:

  • Збийте зі згущеним молоком яйця у великій мисці: повинна з’явитися хороша піна.
  • Додайте до цих інгредієнтів борошно, трохи солі і розпушувач, добре вимісити, щоб тісто стало рідким і однорідним.
  • Спечіть 5-6 коржів на пекарської папері. Щоб це зробити, потрібно олівцем на папері намалювати коло діаметром 22 см, а по цьому колу акуратно намазати 3 столові ложки тіста.
  • Духовку нагрійте до 180 градусів, кладіть на деко папір з тестом і печіть корж не більше 5-7 хвилин. Поки один корж печеться, намазуйте інший корж і т. д.
  • Щоб зробити швидкий крем, сметану міксером або віночком збивають з вареним згущеним молоком в придатній для цього ємності.
  • Коржі, коли будете знімати з паперу, не кладіть один на інший, а дайте їм охолонути на столі, щоб не злиплися.
  • Остиглі коржі змастіть густим шаром крему, формуючи торт, а потім змастіть кремом боки і верх торта «Молочна дівчинка».
  • Верх торта прикрасити на свій розсуд: свіжими ягодами, шматочками фруктів, дрібними печеньицами і т. д.
  • Приємного апетиту!