Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Торт «Молочна дівчинка» з сирним кремом

З сирним кремом по цьому рецепту ви зможете приготувати в міру соковитий торт «Молочна дівчинка» на вареного згущеного молока. Для крему потрібно використовувати м’який сир, також врахуйте, що коржі з додаванням згущеного молока виходять солодкими, тому крем занадто солодким бути не повинен. Із зазначених продуктів у вас вийде досить важкий і великий торт, який потрібно зберігати не більше трьох днів у холоді, так як він містить свіжий сир.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Яйця – 2 шт.
  • Мука в/с – 1-1,5 ст.
  • Варена згущене молоко – 1 банка.
  • Розпушувач – 15 гр.

Для крему:

  • Вершки жирні – 350 мл
  • Цукрова пудра – 3-4 ст. л.
  • Сир м’який – 250 гр.

Процес приготування:

  • Тісто для коржів робиться просто, достатньо лише з’єднати всі інгредієнти і за допомогою віночка або міксера перемішати до однорідності.
  • Із зазначеної кількості тесту у вас вийде 5-6 коржів. Намалюйте кола діаметром 20-22 см на пекарської папері, по кожному колі розмажте тісто в кількості 2-3 ложок.
  • Випікайте коржі при температурі 180 градусів в нагрітій духовці 5-7 хвилин.
  • Для крему вершки збийте з цукровою пудрою до появи пружною піни.
  • До збитим вершкам додайте м’який сир і знову все збийте швидко, щоб вийшла однорідна, пишна маса.
  • Зберіть торт на великий і плоскій тарілці, змащуючи всі коржі кремом. Коржі потрібно натискати руками злегка, щоб краще просочилися.
  • Нехай торт просочується ніч або 8 годин у холодному місці (не в холодильнику), а потім подавайте його до столу.
  • Приємного чаювання!