Торт «Молочна дівчинка» – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Торт «Молочна дівчинка» з сирним кремом
З сирним кремом по цьому рецепту ви зможете приготувати в міру соковитий торт «Молочна дівчинка» на вареного згущеного молока. Для крему потрібно використовувати м’який сир, також врахуйте, що коржі з додаванням згущеного молока виходять солодкими, тому крем занадто солодким бути не повинен. Із зазначених продуктів у вас вийде досить важкий і великий торт, який потрібно зберігати не більше трьох днів у холоді, так як він містить свіжий сир.
Інгредієнти:
Для коржів:
Яйця – 2 шт.
Мука в/с – 1-1,5 ст.
Варена згущене молоко – 1 банка.
Розпушувач – 15 гр.
Для крему:
Вершки жирні – 350 мл
Цукрова пудра – 3-4 ст. л.
Сир м’який – 250 гр.
Процес приготування:
Тісто для коржів робиться просто, достатньо лише з’єднати всі інгредієнти і за допомогою віночка або міксера перемішати до однорідності.
Із зазначеної кількості тесту у вас вийде 5-6 коржів. Намалюйте кола діаметром 20-22 см на пекарської папері, по кожному колі розмажте тісто в кількості 2-3 ложок.
Випікайте коржі при температурі 180 градусів в нагрітій духовці 5-7 хвилин.
Для крему вершки збийте з цукровою пудрою до появи пружною піни.
До збитим вершкам додайте м’який сир і знову все збийте швидко, щоб вийшла однорідна, пишна маса.
Зберіть торт на великий і плоскій тарілці, змащуючи всі коржі кремом. Коржі потрібно натискати руками злегка, щоб краще просочилися.
Нехай торт просочується ніч або 8 годин у холодному місці (не в холодильнику), а потім подавайте його до столу.