Тонкі млинці на молоці з дірочками – 10 найбільш смачних і простих рецептів
Простий і смачний рецепт солодких млинців на молоці
Дуже простий, але смачний рецепт тонких млинчиків до сніданку на молоці. Готуються вони гранично просто з найпростіших продуктів, які знайдуться на будь-якій кухні. При точному дотриманні пропорцій чудовий результат гарантований.
Інгредієнти:
Пшеничне борошно – 1 склянка
Цукровий пісок – 3,5 ст. л.
Молоко – 0,2 л
Курячі яйця – 3 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Процес приготування:
Правильно замішане тісто – основний гарант одержані млинців. Тому в точності дотримуйтесь рецептом. Спочатку розбийте в досить глибоку миску 3 яйця, всипте до них чайну ложку кухонної солі, 3,5 столові ложки цукру і перемішайте. Тонкою цівкою влийте 200 мілілітрів молока і ретельно збийте вінчиком для збивання, поки маса не стане однорідною.
200 грам борошна спочатку просійте в окрему миску. Цей прийом допоможе вам уникнути утворення грудочок і збагатить борошно киснем, який додасть млинців легкість і пористість. Акуратно і поступово додайте невеликими порціями просіяне борошно до збитим яєць, ретельно перемішуючи тісто.
У готове тісто додайте 3 столові ложки рафінованої олії, і знову ретельно все перемішайте. Залиште тісто при кімнатній температурі хвилин на 20-30, щоб борошно встигла як слід розійтися.
На добре розігріту сковороду налийте 1 столову ложку олії, рівномірно розподіливши його по всій поверхні. Налийте тісто ополоником і смажте млинці з кожної сторони приблизно за 1-1,5 хвилини на середньому вогні.
Готові млинці потрібно подавати в теплому вигляді в поєднанні, як з солодкими, так і іншими начинками (сир, сир тощо).