Суп з фрикадельками – 10 покрокових рецептів з фото
Сирний суп з фрикадельками і плавленим сиром
Сирні супи улюблені багатьма за ніжну консистенцію і витончений аромат. Ми пропонуємо вам приготувати ніжний апетитний суп з фрикадельками і плавленим сиром, який стане відмінним гарячим обідом.
Інгредієнти:
Фарш м’ясний – 0,3 кг
Сир плавлений (мякий) – 1-2 шт.
Яйце куряче – 1 шт.
Крупа манна – 1-1,5 ст. л.
Картопля свіжий – 0,2 кг.
Морква – 0,2 кг.
Лавровий лист – 1-2 шт.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Процес приготування:
Візьміть будь свіжий м’ясний фарш і додайте в його склад сіль з перцем, а також куряче яйце. Ретельно вимісити фарш, після чого додайте до складу ложку манної крупи і ще раз перемішайте інгредієнти. Фарш повинен постояти хвилин сім-десять.
Картоплю і моркву промийте під проточною водою, а потім очистіть від шкірки. Покладіть коренеплоди в миску з холодною водою і приберіть в сторону.
Наберіть чисту питну або фільтровану воду в каструлю, після чого обов’язково додайте туди лавровий лист і кухонну сіль, а потім помістіть ємність на плиту і доведіть воду до кипіння. У той час як буде закипати вода, з фаршу сформуйте невеликі однакові фрикаделечки.
У вже активно киплячу воду покладіть нарізану кубиками сирок і перемішуйте воду, поки сирок не розчиниться там повністю. Потім покладіть в киплячий суп сформовані фрикадельки і варіть їх протягом приблизно п’яти-семи хвилин.
Поки варяться фрикадельки, наріжте картоплю кубиками і натріть моркву на середній тертці. Овочі покладіть в киплячий суп і зменшіть вогонь до невеликого. Суп із сиром і фрикадельками буде готовий, коли звариться картопля.
Готовий гарячий суп із сиром і фрикадельками подавайте, сервировав його рубаною свіжої зеленню.