Суп з фрикадельками – 10 покрокових рецептів з фото

Сирний суп з фрикадельками і плавленим сиром

Сирні супи улюблені багатьма за ніжну консистенцію і витончений аромат. Ми пропонуємо вам приготувати ніжний апетитний суп з фрикадельками і плавленим сиром, який стане відмінним гарячим обідом.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,3 кг
  • Сир плавлений (мякий) – 1-2 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Крупа манна – 1-1,5 ст. л.
  • Картопля свіжий – 0,2 кг.
  • Морква – 0,2 кг.
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець мелений – за смаком

Процес приготування:

  • Візьміть будь свіжий м’ясний фарш і додайте в його склад сіль з перцем, а також куряче яйце. Ретельно вимісити фарш, після чого додайте до складу ложку манної крупи і ще раз перемішайте інгредієнти. Фарш повинен постояти хвилин сім-десять.
  • Картоплю і моркву промийте під проточною водою, а потім очистіть від шкірки. Покладіть коренеплоди в миску з холодною водою і приберіть в сторону.
  • Наберіть чисту питну або фільтровану воду в каструлю, після чого обов’язково додайте туди лавровий лист і кухонну сіль, а потім помістіть ємність на плиту і доведіть воду до кипіння. У той час як буде закипати вода, з фаршу сформуйте невеликі однакові фрикаделечки.
  • У вже активно киплячу воду покладіть нарізану кубиками сирок і перемішуйте воду, поки сирок не розчиниться там повністю. Потім покладіть в киплячий суп сформовані фрикадельки і варіть їх протягом приблизно п’яти-семи хвилин.
  • Поки варяться фрикадельки, наріжте картоплю кубиками і натріть моркву на середній тертці. Овочі покладіть в киплячий суп і зменшіть вогонь до невеликого. Суп із сиром і фрикадельками буде готовий, коли звариться картопля.
  • Готовий гарячий суп із сиром і фрикадельками подавайте, сервировав його рубаною свіжої зеленню.
  • Приємного апетиту!