Юшка з горбуші

Юшка з горбуші – популярний перша страва у сучасних господинь. Для нього навіть не знадобиться ціла риба – достатньо взяти хвіст і голову або ж зовсім замінити свіжу тушку консервами. Інші інгредієнти також є доступними і простими у приготуванні, так що навіть у початківця кулінара не буде проблем з цим супом. Часто юшку з горбуші вводять в раціон під час дієти, адже її калорійність невисока, а поживні речовини дозволяють підтримувати організм під час обмежень в їжі.
Юшка з горбуші готується дуже просто. Для цього рибний бульйон вариться, якщо мова йде про свіжій рибі, а потім до нього додаються овочі. Це картопля, морква, цибуля, болгарський перець, помідори, гострий перець та ін Якщо ж для приготування використовуються рибні консерви, то, навпаки, спочатку відварюють овочі, а лише потім додають до них основний інгредієнт.
Приправи в юшці з горбуші грають не останню роль, але зазвичай досить самого простого набору спецій для перших страв. До них відносяться сіль, чорний і запашний перець, сушена зелень, лаврові листочки тощо
Для отримання більш ситного страви в юшку з горбуші додають різноманітні крупи. Найпопулярнішими є рис і перловка. Вони перетворюють суп в живильне ласощі, яке стає повноцінним обідом для всіх членів родини. Шкідливих речовин в горбуші не міститься, тому навіть маленькі діти можуть взяти участь у спільній трапезі.