Суп з фрикадельками – 10 покрокових рецептів з фото

Покроковий рецепт приготування супу з фрикадельками і вермішеллю

Суп з вермішеллю і фрикадельками – це справжня знахідка для простого і швидкого обіду. Смачний і ситний суп припаде до смаку як дітям, так і дорослим. Не проходьте повз цього рецепту і обов’язково спробуйте зварити такий смачний супчик на дозвіллі до обіду!

Інгредієнти:

  • Фарш (будь-який) – 300 гр.
  • Морква – 1,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Манна крупа – 1 ложка
  • Вермішель – 100 гр.
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Сіль і перець – за смаком

Процес приготування:

  • Для початку очистіть коренеплоди і промийте їх у проточній воді. Моркву натріть на середній тертці, а цибулю дрібно порубаєте ножем.
  • Розігрійте рослинне масло в сковороді і опустіть туди цибулю і частину моркви. Овочі обсмажте до прозорості, не засмажуючи.
  • У миску з фаршем, додайте сіль і перець, розбийте туди ж куряче яйце і ретельно перемішайте. Потім додайте у фарш цибуля з морквою і манну крупу. Ретельно вимісити фарш і залиште хвилин на десять відпочити.
  • У каструлю наберіть питну воду і покладіть туди лавровий лист і сіль. Коли вода почне закипати, приступите до формування фрикадельок. Для цього змочіть руки в холодній воді і сформуйте однакові невеликі кульки з фаршу.
  • Фрикадельки покладіть в киплячу воду і варіть їх майже до готовності. Потім додайте залишки моркви і в останню чергу введіть вермішель, дотримуючись інструкції на упаковці.
  • Коли вермішель зварилася – суп з фрикадельками готовий. Можете подавати його до столу відразу ж, не забувши прикрасити кожну порцію свіжої зеленню або сметаною.