Суп з фрикадельками – 10 покрокових рецептів з фото
Простий і смачний рецепт супу з галушками і фрикадельками
Веселий, різноманітний і дуже-дуже ситний суп – ось що таке суп з фрикадельками і галушками. Супчик полюбиться не тільки дорослим, але й дітям! Галушки по цьому рецепту готується простіше простого, також, як і фрикадельки. Тому сміливо озбройтесь продуктами і приступайте до готування!
Інгредієнти:
Фарш курячий – 350 гр.
Картопля – 4-5 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль – за смаком
Масло – для смаження
Яйце куряче – 1-2 шт.
Борошно пшеничне – 80-100 гр.
Свіжа зелень – за смаком
Процес приготування:
Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти для супу. Беріть обов’язково тільки свіжий фарш, а також свіжі овочі та якісне борошно. Фарш посоліть-поперчіть, а потім сформуйте з нього невеликі фрикадельки.
Поставте На плиту каструлю з водою, додайте в неї сіль і лавровий лист (при бажанні), воду доведіть до кипіння. У закипілу воду покладіть фрикадельки і відваріть їх протягом приблизно десяти хвилин. В цей же час промийте і очистіть картоплю.
Відварені фрикадельки вийміть з каструлі за допомогою шумівки, а на їх місце хаотично наріжте картоплю, прямо на вазі над каструлею. Очистіть моркву і цибулю, промийте, а потім дрібно наріжте або натріть на середній терці.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте овочі до прозорості, лише злегка їх обсмажуючи. Після цього займіться приготуванням галушок.
Збийте яйце з сіллю, а потім викладіть в яйця борошно і дуже ретельно перемішайте до однорідності. Ложку (чайну) замочіть у холодній воді, зачерпніть тісто і відправте ложку в киплячий суп. Так продовжуйте до тих пір, поки тісто не закінчиться.
Викладіть в каструлю з супом пасеровані корені, а слідом за ними відправте відварені фрикадельки. Варіть суп хвилин п’ятнадцять-двадцять до повної готовності. Гарячий суп розподіліть по тарілках і присипте його дрібно посіченою свіжої зеленню – кропом і петрушкою.