Суп з фрикадельками – 10 покрокових рецептів з фото

Суп з фрикадельками – улюблене блюдо з дитинства. Існує маса рецептів цього популярного супчика, а ми поділимося з вами 10 покроковими рецептами приготування супу з фрикадельками з фото покроково. Серед цих рецептів ви неодмінно знайдете саме той, свій рецепт, який будете регулярно практикувати на своїй кухні.

Простий рецепт супу з фрикадельками з яловичого фаршу

Час приготування – 1,5 години

Кількість порцій – 6 штук

Фрикадельки з яловичини – це дуже соковиті фрикадельки з насиченим м’ясним смаком. Суп з ними ну просто пальчики оближеш! Якщо ви до цього жодного разу не готували супчик з фрикадельками, то вам обов’язково варто спробувати.

Інгредієнти

  • Вода питна 1.5 л.
  • Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Яловичий фарш 250 гр.
  • Олія для смаження
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  • Для початку підготуйте всі інгредієнти, які необхідні для приготування супу з фрикадельками. Беріть свіжі продукти і особливо зверніть увагу на те, щоб був свіжий фарш. Краще приготувати його самостійно.
  • Цибулю з морквою очистіть і потім наріжте за допомогою гострого ножа на маленькі кубики. Замість цього ви також можете натерти коренеплоди на тертці.
  • У розігрітому на сковороді з антипригарним покриттям олії, обсмажте цибулю до золотистого кольору.
  • Коли цибуля буде готовий, почніть готувати фарш для фрикадельок. У фарш покладіть частину цибулі, додайте куряче яйце і сіль зі спеціями. На свій розсуд можете додати туди ж січену свіжу зелень.
  • Ретельно вимісити фарш, а потім сформуйте з нього невеликі круглі фрикадельки однакового розміру.
  • Солодкий болгарський перець промийте в проточній воді, а потім очистіть його. Видаліть насіння і перегородки, а сам плід наріжте кубиками.
  • У сковороду з залишками цибулі додайте нарізану моркву і болгарський перець, а потім обсмажуйте овочі на повільному вогні, не забуваючи їх перемішувати.
  • В зручну каструлю наберіть воду і доведіть її до кипіння. Можете додати лавровий лист і сушену зелень – за бажанням. У киплячу воду акуратно покладіть фрикадельки і варіть їх близько десяти хвилин. Потім покладіть туди ж нарізаний кубиками, попередньо очищений картопля.
  • Через десять-п’ятнадцять хвилин покладіть в каструлю з супом обсмажені овочі і продовжуйте готувати страву до повної готовності, не забувши його посолити.
  • Гарячий свіжий супчик з фрикадельками розлийте по тарілках і сервіруйте сметаною і свіжою зеленню при бажанні.

Приємного апетиту!