Суп з фрикадельками – 10 покрокових рецептів з фото

Як приготувати суп з фрикадельками в мультиварці?

В мультиварці можна приготувати буквально все що завгодно, від пирога до йогурту. Крім того, в цьому диво-пристосування виходять відмінні супи. Якщо ви не вірите – вам варто спробувати замінити каструлю на чашу мультиварки.

Інгредієнти:

  • Вода питна – 1,5 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1,5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Фарш – 250-300 гр.
  • Олія – для смаження
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

  • Для початку підготуйте всі інгредієнти, які необхідні для приготування супу з фрикадельками. Беріть свіжі продукти і особливо зверніть увагу на те, щоб був свіжий фарш.
  • Цибулю з морквою очистіть і потім наріжте за допомогою гострого ножа на маленькі кубики. Замість цього ви також можете натерти коренеплоди на тертці. Увімкніть мультиварку в режим «Смаження овочів» на десять хвилин і пасеруйте цибулю на олії до золотистого кольору, не закриваючи кришку приладу.
  • Коли цибуля буде готовий, почніть готувати фарш для фрикадельок. У фарш покласти частину смаженої цибулі, додайте куряче яйце і сіль зі спеціями. На свій розсуд можете додати туди ж січену свіжу зелень. Ретельно вимісити фарш, а потім сформуйте з нього невеликі круглі фрикадельки однакового розміру.
  • Солодкий болгарський перець промийте в проточній воді, а потім очистіть його. Видаліть насіння і перегородки, перець наріжте соломкою. Додайте нарізану моркву і болгарський перець в миску з цибулею, після чого продовжуйте обсмажувати овочі в режимі «Смаження овочів».
  • Готові овочі вийміть з чаші мультиварки, а потім наберіть в чашу очищену воду і включіть режим «Суп/кип’ятіння» на сорок хвилин. Закрийте кришку приладу і чекайте закипання води; відлік часу приготування почнеться після закипання.
  • У киплячу воду акуратно покладіть фрикадельки і варіть їх близько десяти хвилин. Потім покладіть туди ж нарізаний кубиками, попередньо очищений картопля. Ще через десять-п’ятнадцять хвилин покладіть в каструлю з супом обсмажені овочі і продовжуйте готувати страву до повної готовності, не забувши його посолити.
  • Коли мультиварка подасть сигнал про закінчення режиму приготування, можете відкривати кришку приладу і розливати свіжий супчик по тарілочках!