Щі зі свіжої капусти – це апетитне блюдо споконвічно російської кухні. Такий суп відмінно освіжить влітку, а його насичений аромат запам’ятається надовго. Подайте щі на обідній стіл, вони відмінно наситять організм, а заодно наповнять його вітамінами! Рідні точно по достоїнству оцінять ваші кулінарні шедеври!
Класичні щі зі свіжою капустою і м’ясом свинини
Класичні щі зі свіжою капустою і м’ясом свинини – традиційний літній суп, приготований за старовинними рецептами. Головний секрет його дивовижного смаку – свіжа капуста, яка надає ніжний солодкуватий аромат. А ось бульйон з свинини виходить особливо насиченим і смачним. Результат вас приємно здивує!
Порції: 8
Час готування: 2,5 години
Інгредієнти
- Капуста білоголова 1 качан
- Свинина 700 гр.
- Картопля 3 шт.
- Томати в соку 150 гр.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Кріп 1 пучок
- Часник 3 шт.
- Сметана за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лавровий лист 1 шт.
- Масло рослинне 2 ст. л.
Процес приготування:
- Перед тим, як відварити м’ясо свинини, добре промиваємо. У каструлю наливаємо 2,5 л. води, кладемо в неї свинину і ставимо на вогонь. Доводимо її до кипіння, знімаючи утворилася пінку, і продовжуємо варити 2 години на помірному вогні.
- Очищаємо овочі. Цибулю, а також моркву наріжемо тонкими смужками. Часточки часнику ріжемо на невеликі пластинки. Картоплини будемо нарізати на невеликі квадратики, кладемо їх в тарілку з водою. Капусту промити і покришити качан до кочережки.
- На сковороді розігріваємо олію, викладаємо цибулю, моркву і смажимо приблизно 5 хвилин, після цього додаємо до маси томати у власному соку, перемішуємо і тушкуємо 5 хв.
- Виймаємо готову свинину і даємо їй злегка охолонути, нарізаємо її на шматочки. А бульйон ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
- Викладаємо картоплю на друшляк і даємо стекти. Потім додаємо його разом з капустою в киплячий бульйон. Варимо 10 хв.
- Тепер в суп додаємо зажарку з овочів, солимо і приправляємо перцем. Варимо ще 10 хв. Зелень промиваємо, даємо трохи просохнути і подрібнюємо. Відправляємо її в щі, а також кладемо свинину, часник, лавровий лист. Знімаємо каструлю з плити і під закритою кришкою наполягаємо 25 хв. Заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Порада: для супу краще вибирати свинину з кісточками і жировим прошарком.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування щів з капусти з куркою
Щи зі свіжої капусти з куркою – це смачний, наваристий овочевий суп з ласими м’ясними шматочками. Бульйон на курячій ніжці виходить ніжним і ситним, а овочі в ньому розквітають особливим ароматом. Справжня смакота!
Порції: 6
Час приготування: 1 година 30 хв.
Інгредієнти:
- Курячі ніжки – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Капуста – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
- Лавровий лист – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль, чорний перець – за смаком
- Олія – для смаження
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Смачні щі з свіжої капусти з яловичиною
Щи зі свіжої капусти з яловичиною – дуже простий і неймовірно смачний домашній суп. Він одночасно наваристий і дуже легкий. Це ідеальний обід в літній день. Спробуйте самі!
Порції: 6
Час приготування: 2 години
Інгредієнти:
- Яловичина – 400 гр.
- Картопля (середній) – 4 шт.
- Вода – 2 л
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль, приправа – за смаком
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Капуста (середня) – 1 шт.
- Часник -1 зубчик
- Лавровий лист – 1 шт.
Процес приготування:
Готово! Приємного апетиту!
http://faynipani.com/sirnij-sup-z-plavlenim-sirom-10-receptiv-z-foto-pokrokovo/
Fri, 22 Nov 2019 14:36:13 +0000
< ![CDATA[admin]]>
http://faynipani.com/sirnij-sup-z-plavlenim-sirom-10-receptiv-z-foto-pokrokovo/
< ![CDATA[
Якщо ви любите готувати прості, але в той же час вишукані страви, то цей рецепт напевно доведеться вам за смаком. Спробуйте урізноманітнити свій раціон сирним супом з плавленим сирком. Він не даремно займає почесне місце в категорії перших страв. Сирний суп завжди виходить ніжним і легким по консистенції, але ситною за змістом.
Класичний сирний суп з плавленим сиром «Дружба»
Плавлений сирок «Дружба» коли був винайдений спеціально для космонавтів. Він зроблений з натуральних і якісних інгредієнтів і тому став дуже популярний в кулінарії. Суп з його додаванням виходить дуже смачним, подобається дітям і готується дуже швидко. У даному рецепті вам пропонується приготувати такий суп з використанням вершків і овочів. За бажанням в цей суп можна додати відварене куряче м’ясо.
Час приготування – 40 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти
- Сир плавлений 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 склянки
- Картопля 1.5 л.
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
-
Картоплини почистіть від шкірки, промийте і наріжте на маленькі кубики. Зваріть картоплю до готовності в 1,5 л підсоленої води, не забуваючи знімати пінку з поверхні.
-
Поки картопля готується, почистіть цибулину і морквину, промийте їх, цибулю наріжте на маленькі кубики, а моркву натріть на дрібній тертці.
-
На невеликому вогні розтопіть в сковороді дві ложки вершкового масла.
-
Обсмажте на олії спочатку подрібнену цибулю, а потім і натерту моркву. Сильно не пережаривайте, тільки до м’якості.
-
З відварного картоплі злити в окрему ємність відвар. До картоплі налийте півсклянки теплих вершків або молока.
-
Картоплю подрібнити толкушкой до стану пюре. Сирки «Дружба» поріжте на маленькі кубики або натріть на крупній тертці, перекладіть їх в пюре і розмішайте. Потім додайте до цієї маси обсмажені цибулю і моркву і ще раз перемішайте. Налийте до пюре інші теплі вершки, картопляний відвар і з допомогою заглибного блендера все розмішайте.
-
Приготовлений суп по своєму смаку посоліть, посипте перцем і можете подавати до обіду.
Приємного апетиту!
Дуже смачний суп з плавленим сиром і куркою
За пропонованим рецептом ви можете приготувати смачний суп як альтернативу популярному супу з курки і локшини. Його відрізняє від інших супів насичений ніжний вершковий смак і ситність. Плавлений сир можете вибрати будь-який.
Інгредієнти:
- Філе курки – 0.5 кг.
- Картопля – 5 шт.
- Сир плавлений – 300 р.
- Моркву і цибулю – по 1 шт.
- Вода – 1.5 л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Сіль і перець за смаком.
- Масло вершкове або рослинне для обсмажування овочів.
Процес приготування:
У каструлю для варіння супу налийте потрібну кількість води і покладіть в неї промите філе курки.
Воду посоліть за смаком, додайте листочки лавра і варіть філе протягом 20 хвилин від початку кипіння, знімаючи з поверхні пінку.
За цей час почистіть всі овочі для супу і помийте їх.
Картоплю і цибулю наріжте невеликими кубиками, а моркву натріть на крупну тертку.
Обсмажте на розігрітій олії до прозорого стану спочатку цибулю, потім додайте моркву і посмажте все протягом 10 хвилин.
Варену курку вийміть з бульйону і покладіть на тарілку, щоб трохи охолола.
У каструлю з бульйоном насипте нарізану картоплю і поваріть його протягом 7-8 хвилин.
Плавлені сирки наріжте на невеликі шматочки або натріть на крупну тертку.
Куряче філе порізати на невеликі шматочки.
У каструлю з відвареною в бульйоні картоплею перекладіть обсмажені цибулю і моркву, шматочки відвареної курки і подрібнений плавлений сир.
Варіть сирний суп з куркою ще 15 хвилин від початку кипіння, перемішуючи його ложкою, щоб сир добре розчинився.
За бажанням можете за допомогою заглибного блендера суп пюрировать до консистенції крем-супу.
Приготовлений суп посипте перцем, свіжою зеленню і подайте з грінками або сухариками.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування рибного супу з плавленим сиром
Існує багато різних рецептів популярного супу з риби. Вам пропонується приготувати його з додаванням плавленого сиру, що додасть супу ніжну кремову текстуру та чудовий вершковий смак. У цьому рецепті важливим є вибір якісного плавленого сирка.
Інгредієнти:
- Філе будь-якої риби – 250 р.
- Плавлений сир – 100 р.
- Картопля – 2 шт.
- Цибулю і моркву – по 1 шт.
- Вода – 1 л.
Процес приготування:
Овочі для супу чистимо і промиваємо, а потім нарізаємо довільними шматочками.
У каструлю для варіння супу наливаємо літр чистої води, насипаємо за смаком сіль і варимо в ній 10 хвилин порізану картоплю.
Філе риби промиваємо та нарізаємо на середні шматочки.
Кладемо шматочки риби до картоплі і варимо ще 10 хвилин від початку кипіння.
Поки картопля і риба варяться, обсмажуємо до золотистого кольору, на розігрітому рослинному маслі, подрібнені цибулю і моркву.
Плавлений сирок ріжемо на маленькі шматочки або натираємо на крупній тертці (сирок можна попередньо заморозити, тоді краще натирається) і кладемо його в каструлю з супом.
Додаємо в суп обсмажені цибулю і моркву.
Суп перемішуємо ложкою, щоб сир добре розчинився, і варимо ще протягом 2-х хвилин.
Приготовлений суп посипаємо подрібненою свіжою зеленню і подаємо на стіл.
Приємного апетиту!
Сирно-грибний суп з плавленим сиром і печерицями
Суп з додаванням плавленого сиру завжди виходить ніжним і смачним, з бархатистою текстурою і приємним вершковим смаком. Особливо унікальним роблять такий суп гриби. Попередньо обсмажені з цибулею, вони розкривають повністю смак сирного супу. Гриби можна брати будь-які. В цей суп для ситності додаються макарони.
Інгредієнти:
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Гриби (печериці) – 300 р.
- Картопля – 2 шт.
- Цибулю і моркву – по 1 шт.
- Вода – 2 л
- Макарони (спагеті) – 100 р.
- Сіль, перець, свіжа зелень за смаком.
Процес приготування:
Спочатку потрібно підготувати всі потрібні інгредієнти для супу. Почисть картоплю, цибулю, моркву, гриби промити їх.
Картоплю і цибулю нашаткувати на невеликі кубики. Моркву натерти на дрібну тертку.
У каструлю для варіння супу налити воду, посолити за смаком, перекласти в неї нарізану картоплю і варити на невеликому вогні до готовності.
Додати в суп, через 10 хвилин варіння картоплі, натерту моркву.
Промиті печериці обсушити рушником і порізати великими пластинками, щоб не загубився їхній смак в готовому супі.
Гриби покласти на сковорідку з розігрітим маслом і смажити, не закриваючи кришку, протягом 7 хвилин, поки не випарується рідина.
Цибулю нашаткувати четвертинками кілець, додати в сковороду до грибів і смажити ще 5 хвилин, поки він не стане прозорим.
За цей час сирки нарізати на маленькі шматочки або натерти на крупній тертці.
У каструлю з супом перекласти обсмажені гриби, подрібнений плавлений сир.
Варити суп ще 5 хвилин, постійно перемішуючи його ложкою, щоб весь сир розчинився.
Потім покласти в суп спагетті, попередньо зламавши їх на невеликі шматочки, або інші макарони.
Поварити суп ще 2 хвилини, не більше. Додати в суп подрібнену свіжу зелень, посипати перцем, обов’язково спробувати на смак і вимкнути вогонь. Дати супу 10-15 хвилин настоятися, а потім подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Як приготувати смачний сирний суп-пюре?
Цей суп, приготований з декількох видів сиру, буде дуже першим ситним блюдом, викличе подив і захоплення у ваших гостей і близьких своїм незвичайним смаком і текстурою пюре. Важливим у цьому рецепті є вибір якісного сиру. Готувати його вам пропонується з плавленого сирка без смакових добавок, пармезану і овочів. За бажанням можна додати в суп-пюре м’ясо, гриби і навіть ковбасу.
Інгредієнти:
- Сир плавлений – 30 р.
- Сир «Пармезан» – 100 р.
- Картопля, цибуля та морква – 1 шт.
- Сіль і свіжа зелень за смаком.
- Вода – 0.5 л.
Процес приготування:
Почистіть від шкірки картоплю, цибулю, моркву і промийте їх.
Потім поріжте овочі довільними шматочками. Форма і розміри нарізки не мають значення, так як овочі будуть подрібнені блендером.
Розігрійте на великому вогні глибоку сковорідку (можна каструлю з товстим дном або сотейник) з оливковою олією і помістіть в неї нарізані овочі.
Обсмажте овочі до утворення рум’яної скоринки з усіх сторін на середньому вогні.
Потім овочі залийте водою, щоб були покриті тільки на 2/3 об’єму, і тушкуйте їх на невеликому вогні під закритою кришкою протягом 25 хвилин.
Плавлений сирок подрібніть на тертці, а «Пармезан» наріжте на тонкі пластинки.
До тушкованим овочам покладіть подрібнений сир, перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин, щоб сир повністю розплавився. Додайте в суп ще трохи води або вершків, щоб не вийшов дуже густим. Суп посоліть за смаком.
Потім сирний суп пюрируйте з допомогою заглибного або стаціонарного блендера.
Готовий суп посипте подрібненою свіжою зеленню і подайте до столу з сухариками.
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт супу з плавленого сиру з вермішеллю
За цим рецептом ви можете приготувати смачний і ситний суп з плавленим сирком і вермішеллю. Ця страва ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування. Готується він без додавання м’яса. Важливим у цьому рецепті є вибір якісного сиру, адже від цього буде залежати консистенція і вершковий смак супу.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Плавлений сирок і цибулю – по 1 шт.
- Морква – ½ шт.
- Вермішель – 3 ст. л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Вода – 1 л.
- Сіль і зелений кріп за смаком.
Процес приготування:
Спочатку підготуйте всі продукти для супу згідно з рецептом.
Почистіть картоплю, цибулю і половинку моркви, промийте їх і нашаткуйте.
Картоплю наріжте брусочками.
Цибулю поріжте дрібними кубиками, а моркву подрібніть на середній тертці.
Для варіння супу візьміть каструлю з антипригарним покриттям або має товсте дно.
Налийте в неї трохи соняшникової олії, розігрійте його і обсмажте цибулю і моркву до рум’яного кольору.
Потім покладіть в каструлю картоплю і нашатковану налийте один літр чистої води. Можна (і навіть краще) залити кип’ятком овочі.
Варіть суп протягом 20 хвилин від початку кипіння і на невеликому вогні.
Плавлений сирок поріжте на маленькі шматочки або натріть на тертці.
Кріп промийте і дрібно наріжте.
До кінця варіння суп посоліть за смаком, насипте вермішель і додайте подрібнений сирок.
Суп добре перемішайте, щоб сир повністю розчинився.
Додайте до супу листочки лавра і поваріть його ще 5 хвилин, потім вимкніть вогонь.
Приготовлений суп посипте подрібненим кропом і можете подавати до обіду.
Приємного апетиту!
Сирний м’ясний суп з фрикадельками
Цей суп відноситься до страв французької кухні. Суп ідеально впишеться у ваше повсякденне меню, адже він виходить ніжним, легким і з приємним вершковим смаком. Фрикадельки можна зробити з будь-якого фаршу: індички, курки, сиру, морепродуктів або риби. Можете експериментувати.
Інгредієнти:
- Фарш – 500 р.
- Плавлений сирок – 4 шт.
- Картопля – 7 шт.
- Моркву і яйце – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Вода – 2.5 л.
- Свіжа зелень – 1 пучок.
- Сіль і перець за смаком.
Процес приготування:
Спочатку підготуємо всі необхідні продукти для супу. Почистимо овочі і промиємо їх.
Картопля наріжемо соломкою, моркву подрібнити на крупній тертці і дрібно нашинкуем цибулини.
Фарш помістимо в окрему мисочку, розбиваємо в нього яйце, солимо, посипаємо перцем по своєму смаку і додаємо половину шинкованої лука.
Потім фарш ретельно вимішуємо і трохи відбиваємо.
У каструлю для варіння супу наливаємо воду, кип’ятимо її і кладемо нарізану картоплю. Варимо суп на невеликому вогні.
Поки вариться картопля, обсмажуємо до золотистого кольору цибулю з морквою і перекладаємо зажарку в каструлю до супу.
Мокрими руками формуємо маленькі фрикадельки і відразу кладемо їх у каструлю.
Плавлені сирки ріжемо на шматочки або подрібнюємо на крупній тертці і додаємо в суп.
Суп добре перемішуємо, щоб сир повністю розчинився.
Варимо суп протягом 15-20 хвилин. Обов’язково знімаємо пробу і коректуємо по своєму смаку.
Потім посипаємо суп нарізаною свіжою зеленню, даємо настоятися протягом 10 хвилин, і подаємо до обіду.
Їжте на здоров’я!
Як приготувати класичний сирний суп в мультиварці?
У даному рецепті вам пропонується приготувати суп з допомогою мультиварки. Суп вийде більш насиченим і апетитним, ніж при готуванні на плиті. Це прискорений варіант приготування ароматної і корисного першого страви. У цьому рецепті сирний суп готується з овочів і сиру, але його можна урізноманітнити смак вишуканої приправою і дорогим сиром.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Моркву і цибулю – по 1 шт.
- Плавлений сирок – 2 шт.
- Вода – 1 л.
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Сіль і спеції за смаком.
Процес приготування:
Спочатку почистіть всі зазначені в рецепті овочі і добре їх промийте.
Картоплю наріжте брусочками, цибулю – дрібними кубиками, а моркву подрібніть на крупну тертку.
У чашу приладу покладіть ложку вершкового масла і подрібнені цибуля та морква.
Встановіть програму «Випічка» на 10 хвилин і обсмажте овочі, не закриваючи кришку.
Потім покладіть в чашу нарізану картоплю і налийте потрібну кількість води або бульйону.
Вміст чаші посипте сіллю за смаком і додайте вибрані вами спеції.
Готуйте суп по тій же програмі, встановивши час 40 хвилин.
За цей час подрібніть на крупній тертці плавлені сирки (їх можна попередньо заморозити).
Після сигналу про закінчення програми відкрийте кришку приладу і перекладіть в суп подрібнений сир. Ложкою суп добре перемішайте, щоб сир повністю розчинився.
Закрийте кришку і залиште суп в мультиварці ще на 10 хвилин.
Потім суп розлийте в порційні тарілки і подайте до обіду.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт супу з плавленого сиру з ковбасою
За пропонованим рецептом ви можете приготувати ситний і смачний сирний суп, додавши в нього варену ковбасу. У вас вийде чудове перше блюдо для обіднього столу. Ковбасу треба взяти без сала, тому що сирний суп жирний сам по собі.
Інгредієнти:
- Плавлений сирок – 1 шт.
- Варена ковбаса – 150 р.
- Картопля – 2-3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вода – 1 л.
- Сіль, перець і зелень за смаком.
Процес приготування:
Спочатку чистимо овочі для супу і промиваємо їх.
Шматок ковбаси чистимо від оболонки і нарізаємо на невеликі кубики.
Цибулю шаткуємо на дрібні кубики, а картоплю нарізаємо брусочками.
Кип’ятимо в чайнику чисту воду, нам буде потрібен 1 літр води.
Для варіння супу беремо сотейник або каструлю з товстим дном.
Наливаємо в обрану ємність трохи рослинного масла, нагріваємо його і обсмажуємо нарізані цибулю і ковбасу протягом 5-7 хвилин, їх періодично помішуючи. Смажимо на маленькому вогні.
Потім кладемо в сотейник нарізану картоплю і наливаємо літр окропу.
Суп солимо й додаємо спеції за власним смаком.
Плавлений сирок ріжемо на невеликі шматочки, кладемо в суп і перемішуємо до повного розчинення сиру.
Варимо суп протягом 20 хвилин на маленькому вогні.
Приготовлений суп посипаємо свіжим кропом, розливаємо в порційні піали і подаємо на стіл з грінками або сухариками.
Їжте на здоров’я!
Простий і дуже смачний сирний суп з рисом
Рецепт цього супу подобається багатьом господиням за свій ніжний вершковий смак, швидкість і легкість приготування. Таким супчиком можна годувати і дрібненькі дітей. Обов’язково спробуйте його приготувати.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Рис – 6 ст. л.
- Моркву і цибулю – по 1 шт.
- Плавлений сирок – 2 шт.
- Вода – 1.5 л.
- Сіль, спеції, зелень і листя лавра за смаком.
Процес приготування:
Овочі для супу (картопля, цибуля та морква) почистіть від шкірки і промийте під проточною водою.
Наріжте їх на маленькі кубики.
Рис (для супу підходить будь-який сорт рису) добре промийте, щоб видалити весь крохмаль, інакше суп буде каламутним.
Нарізані овочі і промитий рис покладіть в каструлю для варіння супу і залийте водою, бажано окропом.
Каструлю поставте на середній вогонь і додайте до супу два листки лавра.
Варіть суп протягом 20 хвилин, періодично перемішуючи ложкою, щоб рис не пристав до дна.
Плавлений сир наріжте на маленькі шматочки або подрібніть на крупну тертку.
Порційно додавайте сир до супу, розмішуючи ложкою для повного його розчинення. Ваш суп відразу стане красивого молочного кольору і придбає виражений вершковий аромат.
Додайте в суп трохи спецій або сушених пряних трав, наприклад, чебрець або орегано, і спробувати його на смак.
Приготовлений суп посипте свіжою зеленню і подайте на стіл з грінками або сухариками.
Приємного апетиту!
Якщо ви любите готувати прості, але в той же час вишукані страви, то цей рецепт напевно доведеться вам за смаком. Спробуйте урізноманітнити свій раціон сирним супом з плавленим сирком. Він не даремно займає почесне місце в категорії перших страв. Сирний суп завжди виходить ніжним і легким по консистенції, але ситною за змістом.
Класичний сирний суп з плавленим сиром «Дружба»
Плавлений сирок «Дружба» коли був винайдений спеціально для космонавтів. Він зроблений з натуральних і якісних інгредієнтів і тому став дуже популярний в кулінарії. Суп з його додаванням виходить дуже смачним, подобається дітям і готується дуже швидко. У даному рецепті вам пропонується приготувати такий суп з використанням вершків і овочів. За бажанням в цей суп можна додати відварене куряче м’ясо.
Час приготування – 40 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти
- Сир плавлений 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 склянки
- Картопля 1.5 л.
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Картоплини почистіть від шкірки, промийте і наріжте на маленькі кубики. Зваріть картоплю до готовності в 1,5 л підсоленої води, не забуваючи знімати пінку з поверхні.
- Поки картопля готується, почистіть цибулину і морквину, промийте їх, цибулю наріжте на маленькі кубики, а моркву натріть на дрібній тертці.
- На невеликому вогні розтопіть в сковороді дві ложки вершкового масла.
- Обсмажте на олії спочатку подрібнену цибулю, а потім і натерту моркву. Сильно не пережаривайте, тільки до м’якості.
- З відварного картоплі злити в окрему ємність відвар. До картоплі налийте півсклянки теплих вершків або молока.
- Картоплю подрібнити толкушкой до стану пюре. Сирки «Дружба» поріжте на маленькі кубики або натріть на крупній тертці, перекладіть їх в пюре і розмішайте. Потім додайте до цієї маси обсмажені цибулю і моркву і ще раз перемішайте. Налийте до пюре інші теплі вершки, картопляний відвар і з допомогою заглибного блендера все розмішайте.
- Приготовлений суп по своєму смаку посоліть, посипте перцем і можете подавати до обіду.
Приємного апетиту!
Дуже смачний суп з плавленим сиром і куркою
За пропонованим рецептом ви можете приготувати смачний суп як альтернативу популярному супу з курки і локшини. Його відрізняє від інших супів насичений ніжний вершковий смак і ситність. Плавлений сир можете вибрати будь-який.
Інгредієнти:
- Філе курки – 0.5 кг.
- Картопля – 5 шт.
- Сир плавлений – 300 р.
- Моркву і цибулю – по 1 шт.
- Вода – 1.5 л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Сіль і перець за смаком.
- Масло вершкове або рослинне для обсмажування овочів.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування рибного супу з плавленим сиром
Існує багато різних рецептів популярного супу з риби. Вам пропонується приготувати його з додаванням плавленого сиру, що додасть супу ніжну кремову текстуру та чудовий вершковий смак. У цьому рецепті важливим є вибір якісного плавленого сирка.
Інгредієнти:
- Філе будь-якої риби – 250 р.
- Плавлений сир – 100 р.
- Картопля – 2 шт.
- Цибулю і моркву – по 1 шт.
- Вода – 1 л.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Сирно-грибний суп з плавленим сиром і печерицями
Суп з додаванням плавленого сиру завжди виходить ніжним і смачним, з бархатистою текстурою і приємним вершковим смаком. Особливо унікальним роблять такий суп гриби. Попередньо обсмажені з цибулею, вони розкривають повністю смак сирного супу. Гриби можна брати будь-які. В цей суп для ситності додаються макарони.
Інгредієнти:
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Гриби (печериці) – 300 р.
- Картопля – 2 шт.
- Цибулю і моркву – по 1 шт.
- Вода – 2 л
- Макарони (спагеті) – 100 р.
- Сіль, перець, свіжа зелень за смаком.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Як приготувати смачний сирний суп-пюре?
Цей суп, приготований з декількох видів сиру, буде дуже першим ситним блюдом, викличе подив і захоплення у ваших гостей і близьких своїм незвичайним смаком і текстурою пюре. Важливим у цьому рецепті є вибір якісного сиру. Готувати його вам пропонується з плавленого сирка без смакових добавок, пармезану і овочів. За бажанням можна додати в суп-пюре м’ясо, гриби і навіть ковбасу.
Інгредієнти:
- Сир плавлений – 30 р.
- Сир «Пармезан» – 100 р.
- Картопля, цибуля та морква – 1 шт.
- Сіль і свіжа зелень за смаком.
- Вода – 0.5 л.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт супу з плавленого сиру з вермішеллю
За цим рецептом ви можете приготувати смачний і ситний суп з плавленим сирком і вермішеллю. Ця страва ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування. Готується він без додавання м’яса. Важливим у цьому рецепті є вибір якісного сиру, адже від цього буде залежати консистенція і вершковий смак супу.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Плавлений сирок і цибулю – по 1 шт.
- Морква – ½ шт.
- Вермішель – 3 ст. л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Вода – 1 л.
- Сіль і зелений кріп за смаком.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Сирний м’ясний суп з фрикадельками
Цей суп відноситься до страв французької кухні. Суп ідеально впишеться у ваше повсякденне меню, адже він виходить ніжним, легким і з приємним вершковим смаком. Фрикадельки можна зробити з будь-якого фаршу: індички, курки, сиру, морепродуктів або риби. Можете експериментувати.
Інгредієнти:
- Фарш – 500 р.
- Плавлений сирок – 4 шт.
- Картопля – 7 шт.
- Моркву і яйце – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Вода – 2.5 л.
- Свіжа зелень – 1 пучок.
- Сіль і перець за смаком.
Процес приготування:
Їжте на здоров’я!
Як приготувати класичний сирний суп в мультиварці?
У даному рецепті вам пропонується приготувати суп з допомогою мультиварки. Суп вийде більш насиченим і апетитним, ніж при готуванні на плиті. Це прискорений варіант приготування ароматної і корисного першого страви. У цьому рецепті сирний суп готується з овочів і сиру, але його можна урізноманітнити смак вишуканої приправою і дорогим сиром.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Моркву і цибулю – по 1 шт.
- Плавлений сирок – 2 шт.
- Вода – 1 л.
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Сіль і спеції за смаком.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт супу з плавленого сиру з ковбасою
За пропонованим рецептом ви можете приготувати ситний і смачний сирний суп, додавши в нього варену ковбасу. У вас вийде чудове перше блюдо для обіднього столу. Ковбасу треба взяти без сала, тому що сирний суп жирний сам по собі.
Інгредієнти:
- Плавлений сирок – 1 шт.
- Варена ковбаса – 150 р.
- Картопля – 2-3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вода – 1 л.
- Сіль, перець і зелень за смаком.
Процес приготування:
Їжте на здоров’я!
Простий і дуже смачний сирний суп з рисом
Рецепт цього супу подобається багатьом господиням за свій ніжний вершковий смак, швидкість і легкість приготування. Таким супчиком можна годувати і дрібненькі дітей. Обов’язково спробуйте його приготувати.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Рис – 6 ст. л.
- Моркву і цибулю – по 1 шт.
- Плавлений сирок – 2 шт.
- Вода – 1.5 л.
- Сіль, спеції, зелень і листя лавра за смаком.
Процес приготування:
Приємного апетиту!