Суп з фрикадельками

Суп з фрикадельками зварити навіть простіше, ніж перші страви на основі бульйону. Достатньо лише купити або самостійно зробити фарш і зліпити з нього невеликі кульки, і смачний обід практично готовий. Оскільки такий інгредієнт поєднується практично з усіма продуктами, рецепт супу з фрикадельками знайдеться на будь-який смак.
Для фрикадельок використовують будь-рибний або м’ясний фарш. Для цього філе прокручують через м’ясорубку або подрібнюють у блендері. Далі в нього вбивають яйце, додають борошно або манку, рубану зелень, рис, сир, цибуля та ін. Також у фарш можна покласти будь-які спеції за смаком, але, бажано, не дуже ароматні.
Фрикадельки формують, просто скачуючи з отриманого фаршу невеликі кульки приблизно однакового розміру. Варяться вони дуже швидко, тому зазвичай їх кладуть в самому кінці. Коли фрикадельки готові, вони піднімаються на поверхню.
Найпростіший суп з фрикадельками включає в себе тільки самі тюфтельки і стандартний набір овочів (цибуля, морква і картопля). Щоб отримати більш ситну страву, в нього додають всілякі крупи, дрібні макаронні вироби і різні овочі.
Суп з фрикадельками обов’язково подають гарячим, разом з хлібом, прикрашають зеленню (кропом, петрушкою, зеленою цибулею).