Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково

Соковиті відбивні зі свинини зі сметаною

Мариновані в сметані відбивні – це ніжне м’ясне блюдо, яке подарує вам справжнє задоволення. Не проходьте повз цього рецепту і побалуйте себе смачним соковитим м’ясом, яке, крім того, дуже швидко і легко готується на сковороді.

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кг
  • Сметана жирна – 1,5 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Олія – для смаження

Процес приготування:

  • Свіжу свинину ретельно промийте і обсушіть. Потім м’ясо потрібно буде розрізати на шматки для відбивних, рухаючись вздовж волокон м’яса. Кожен шматок добре відбийте за допомогою молоточка або тупий боку ножа, попередньо накривши м’ясо харчовою плівкою.
  • У зручній ємності змішайте сіль, спеції і жирну сметану. Гарненько перемішайте суміш і потім покладіть туди відбивні зі свинини. Розподіліть маринад по кожному шматочку, накрийте миску плівкою і приберіть хоча б на годину в холодильник.
  • Коли пройде певний час і м’ясо злегка насититься сметанним соусом зі спеціями, наберіть в зручну сковороду олію і розігрійте на середньому вогні. Викладіть на сковорідку відбивні в сметані і готуйте по кілька хвилин з кожного боку. Контролюйте, щоб вогонь не був занадто великим.
  • Коли м’ясо стане золотистим і підсмажений з обох сторін, а також практично перестане пускати сік, відбивні можна вважати готовими. Їх можна подавати як в гарячому вигляді, так і розігрівати в міру необхідності. М’ясо буде щільним, але ніжним за рахунок використання сметани в маринаді.
  • Приємного апетиту!