Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково
Покроковий рецепт приготування свинячих відбивних в яйці
Прості, нехитрі відбивні в яйці і борошна – це відмінне гаряче, коли немає часу винаходити складне блюдо. Такі відбивні готуються дуже швидко і володіють дивовижним смаком, що зберігає смак самого м’яса.
Інгредієнти:
Свинина – 500 гр.
Яйце куряче – 3 шт.
Борошно пшеничне – 2/3 ст.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Масло – для смаження
Процес приготування:
Візьміть свіжу свинину і ретельно промийте м’ясо в проточній воді. Наріжте його на тонкі шматочки, розрізаючи м’ясо вздовж волокон. Потім оберніть відбивні в харчову плівку і відбийте з двох сторін, щоб м’ясо було дійсно м’яким і тонким.
Злегка посоліть м’ясо і відкладіть її в сторону. Потім збийте вінчиком яйця в окремій мисочці, додайте яйця, сіль і спеції, ретельно все перемішайте. Борошно насипте в іншу ємність і поставте поруч з м’ясом і збитими яйцями.
У сковороду з товстим дном наберіть трохи рослинного масла і розігрійте його. Кожен шматочок свинини занурте в яйце зі спеціями, а потім ретельно обваляйте в борошні. Струсіть зайву муку, щоб вона не почала горіти на сковорідці.
У розігріте масло покладіть свинячі відбивні і готуйте їх на помірному вогні з обох сторін. На кожну сторону потрібно приблизно по 3-4 хвилини. Коли м’ясо буде вже рум’яним, зменшіть вогонь до мінімального і накрийте сковороду кришкою.
На самому повільному вогні потримайте м’ясо сім хвилин, щоб воно напевно дійшла до повної готовності. Після цього сміливо вимикайте вогонь і виймайте свинячі відбивні з сковорідки. Можете подавати відбивні відразу ж, сервировав свіжими овочами або приготувавши смачний гарнір.