Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт приготування свинячих відбивних в яйці

Прості, нехитрі відбивні в яйці і борошна – це відмінне гаряче, коли немає часу винаходити складне блюдо. Такі відбивні готуються дуже швидко і володіють дивовижним смаком, що зберігає смак самого м’яса.

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 гр.
  • Яйце куряче – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 2/3 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – за смаком
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

  • Візьміть свіжу свинину і ретельно промийте м’ясо в проточній воді. Наріжте його на тонкі шматочки, розрізаючи м’ясо вздовж волокон. Потім оберніть відбивні в харчову плівку і відбийте з двох сторін, щоб м’ясо було дійсно м’яким і тонким.
  • Злегка посоліть м’ясо і відкладіть її в сторону. Потім збийте вінчиком яйця в окремій мисочці, додайте яйця, сіль і спеції, ретельно все перемішайте. Борошно насипте в іншу ємність і поставте поруч з м’ясом і збитими яйцями.
  • У сковороду з товстим дном наберіть трохи рослинного масла і розігрійте його. Кожен шматочок свинини занурте в яйце зі спеціями, а потім ретельно обваляйте в борошні. Струсіть зайву муку, щоб вона не почала горіти на сковорідці.
  • У розігріте масло покладіть свинячі відбивні і готуйте їх на помірному вогні з обох сторін. На кожну сторону потрібно приблизно по 3-4 хвилини. Коли м’ясо буде вже рум’яним, зменшіть вогонь до мінімального і накрийте сковороду кришкою.
  • На самому повільному вогні потримайте м’ясо сім хвилин, щоб воно напевно дійшла до повної готовності. Після цього сміливо вимикайте вогонь і виймайте свинячі відбивні з сковорідки. Можете подавати відбивні відразу ж, сервировав свіжими овочами або приготувавши смачний гарнір.