Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково
Як приготувати смачні відбивні на сковороді гриль?
Гарні смугасті відбивні, які зберегли в собі весь сік і смак м’яса, легко готуються на сковороді гриль. Соковиті і ніжні відбивні, з апетитною скоринкою точно припадуть вам до смаку, а також зможуть порадувати смакові рецептори гостей і близьких. Спробуйте!
Інгредієнти:
Свинина з жирком – 4 шматки
Прованські трави – за смаком
Лимон – ¼ лимона
Сіль – за смаком
Оливкова олія – для смаження
Процес приготування:
Свинину ретельно промийте в проточній воді, після чого обсушіть шматочки за допомогою паперових рушників. М’ясо злегка відбийте з двох сторін за допомогою ножа або молоточка. Шматочки свинини повинні бути товстими і щільними, соковитими. М’ясо натріть спеціями і сіллю, добре вдавлюючи трави в м’якоть свинини. Потім полийте м’ясо соком лимона. При бажанні ви можете додати інші спеції на свій розсуд.
Сковороду гриль дістаньте і налийте в неї оливкова олія. Потрясіть сковороду, щоб воно добре розтеклося і розподілялося між ребер сковорідки. Сковороду гриль з оливковою олією поставте на вогонь і добре розігрійте.
На розігріту сковороду гриль покладіть свинину і обсмажуйте шматочки на середньому або трохи більше середнього вогні протягом п’яти хвилин. Потім переверніть шматочки на іншу сторону і обсмажуйте ще 3-5 хвилин до повної готовності відбивних.
Соковите рум’яне м’ясо подавайте на стіл з салатом зі свіжих овочів, рисом або запеченою картоплею. Красиве смугасте м’ясо в маринаді і травах додасть вишуканість вашого столу.