Куряча грудка запечена в духовці – 10 смачних, соковитих рецептів з фото покроково

Незважаючи на те, що куряча грудка запечена в духовці – це дієтичне і корисне блюдо, багато хто не хочуть її готувати, так як біле м’ясо птиці не завжди виходить соковитим. У нас ви знайдете 10 різних рецептів, в яких покроково розписано, як же запекти курячу грудку, щоб вона вийшла неймовірно соковитою і смачною! Швидше за все, з деякими з них ви вже знайомі, але не виключено, що якісь рецепти стануть для вас приємною новинкою. Запікається куряча грудка швидко, а до столу подається з відвареною рисом або картоплею, макаронними виробами, з соусами або салатами зі свіжих овочів.

Куряча грудка запечена в духовці з помідором і сиром

Час приготування: 45 хвилин.

Порцій: 4 шт.

Якщо хочете приготувати швидкий, красивий і смачний, але в той же час не надто складний вечеря на сім’ю, тоді пропонуємо вам швиденько запекти в духовці курячу грудку з помідорами і сиром. Найважливіше – це заздалегідь замаринувати грудку, щоб м’ясо добре просочилося соусом. За відсутністю великої кількості часу для маринування вистачить і тридцять хвилин.

Інгредієнти

  • Куряча грудка 2 шт. (4 шматка філе)
  • Сир 100 гр.
  • Помідори 1 шт.
  • Соус соєвий 3 ст. л.
  • Часник 2 зубчики
  • Сметана 18% 3 ст. л.
  • Петрушка 1 пучок
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Спеції для курки, за смаком
  • Масло рослинне для запікання
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  • З двох курячих грудок зніміть шкірку, а м’якоть відокремте від кільової кісток. Для прискорення процесу можна купити і готове куряче філе. Розділіть грудки на 4 порційних шматка, обмийте і обсушіть. Кожен шматок трішки підсолити і присипте чорним або червоним меленим перцем і (або) іншими приправами для курки.
  • Зелену петрушку дрібно нарубаєте, додайте в миску до курятини, залийте все соєвим соусом і добре перемішайте. Соєвий соус дуже солоний, тому м’ясо можна і не підсолювати. Залиште курятину маринуватися мінімум на 30 хвилин, а можна і на пару годин.
  • Наріжте на невеликі пластинки сир (товщина 3-4 мм), враховуючи, що кожне куряче філе поміститься не більше 4 шматочків. Сир беріть будь, підійде як твердий, так і більш м’який сорт. На тонкі кружечки наріжте помідори.
  • Коли м’ясо добре замаринується, зробіть у кожному філе глибокі косі надрізи, а в них «упакуйте» сир і томати, як показано на фото.
  • Філе з сиром і томатами викладіть на деко або в глибоку форму для запікання. Деко або форму змастіть рослинною олією, щоб філе не пригоріло.
  • Часникові зубчики роздушіть пресом або порубаєте й змішайте зі сметаною. Тонким, рівним шаром намажте соус на грудки.
  • До 200 градусів розігрійте духовку, а потім відправте туди форму з грудками. Запікайте блюдо близько 35-45 хвилин (в залежності від того, як пече ваша духовка). Під час запікання жар можна знизити до 190 градусів. Подавайте до столу курячу грудку, запечену з сиром та помідорами, з пилу, з жару так страва буде найбільш соковитим і дуже смачним! Встояти неможливо!

Приємного апетиту!

Куряча грудка з картоплею, запечена в духовці

Куряча грудка запечена в духовці з томатами та сиром, а також з картоплею і соковитим ріпчастою цибулею – це просто щось приголомшливе! Секретний інгредієнт страви – кефір для маринування грудки, який чудово розм’якшує м’ясо. А щоб надати цій гостині ще більш апетитний аромат, приправте його свіжими, запашними спеціями для курки і рубаним часником.

Інгредієнти:

  • Картопля – 6-8 шт.
  • Куряче філе – 2-3 шт.
  • Кефір – 1 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Сир – 70 гр.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний – за смаком.
  • Приправа для курки – за смаком.
  • Рослинне масло – 3 ст. л.

Процес приготування:

  • Куряче філе наріжте на порційні шматочки, кожен шматочок можна трохи відбити.
  • В шматочки курки добре втріть сіль і запашні приправки за вашим смаком, а також часник, дрібно нарізаний або пропущений через прес.
  • У глибоку миску викладіть м’ясо з часником і приправами, а потім залийте все склянкою кефіру – кефір повинен повністю покрити м’ясо, тому його може знадобитися і більше, якщо у вас багато м’яса.
  • Залиште м’ясо маринуватися в кефірі мінімум на годину, а краще і на дві години. Миску з м’ясом помістіть в холодильник, якщо в кухні жарко.
  • Картоплю наріжте порційними шматочками, можна – кружальцями або скибочками.
  • Підсолити, поперчіть картоплю за вашим смаком, перемішайте з олією. Можна присипати картоплю і свіжим рубаним або сухим часником.
  • Цибулю наріжте півкільцями, а помідори – тонкими часточками.
  • Форму для запікання або на деко змастіть невеликою кількістю рослинного масла, зверху викладіть шар картоплі.
  • На картоплю викладіть півкільця цибулі.
  • На цибулю – замариноване куряче філе (обмивати від надлишків кефіру філе не потрібно, достатньо лише добре обтерти).
  • Наостанок покрийте курочку шаром з томатних часточок.
  • В останню чергу присипте страву тертим сиром і, а можна ще і обмазати залишилися від маринування кефіром.
  • Запікайте курку з картоплею в духовці, розігрітій до 200 градусів не менше 45-60 хвилин (перевіряйте готовність страви по готовності картоплі). Під час запікання знизьте вогонь до 190 градусів, щоб страва не пригоріло.
  • Готове мяско пташки з картоплею під ароматною сирно-томатною скоринкою подавайте до столу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Смачна курка, запечена в духовці з кабачками

Біле куряче м’ясо – грудка запечена з кабачками і сметаною, виходить більш дієтичним і ніжним стравою, ніж та ж грудка, але з картоплею і майонезом. Гідно таку їжу оцінять ті, хто стежить за фігурою і дотримується принципів правильного харчування.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 0,5 кг.
  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сметана – 150 мл
  • Часник – сухий або 2-3 свіжих зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Рослинне масло – для запікання.
  • Орегано – за смаком.
  • Розмарин – за смаком.
  • Базилік – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

  • Курячу грудку обмийте, зніміть шкірку, а м’якоть відокремте від кісток і наріжте порційними шматочками.
  • Натріть шматочки курячого філе спеціями, зазначеними в рецепті, підсолити, додайте кілька розтертих часникових зубчиків і повапните кількома ложками нежирної сметани.
  • Залиште курку маринуватися в сметані не менше 30-60 хвилин, прикривши ємність з м’ясом кришкою або харчовою плівкою.
  • Молоді кабачки разом з шкіркою розріжте на половинки гуртків товщиною 3-5 мм (у зрілих плодів зніміть шкірку і видаліть насіння).
  • Цибулю наріжте на половинки або четвертинки кілець.
  • У решту сметану додайте пряні свіжі або сухі трави (базилік, орегано, розмарин) і ще трохи розчавленого або нарубаного часнику за смаком.
  • У форму для запікання, змащену рослинним маслом, укладіть шматочки курочки.
  • Поверх курочки викладіть шар лука, а зверху – полукружки кабачків.
  • Сир натріть на тертці і присипте їм кабачки, а зверху блюдо змастіть соусом з пряних трав і сметани.
  • Запікайте Блюдо в духовій шафі до готовності (45 хвилин або більше, дивлячись, як пече ваша духовка). Температура 180-200 градусів.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт курячої грудки в фользі в духовці

Куряча грудка запечена у фользі – це швидко, легко і просто приготоване, дуже смачну страву на будь-який випадок життя! Фольга, в яку щільно запаковують м’ясо для кулінарної обробки в духовці, дозволяє зробити його більш соковитим, м’яким і ніжним, а також добре зберігає весь аромат доданих приправ.

Інгредієнти:

  • Суміш заморожених або свіжих овочів – за смаком.
  • Куряча грудка – 1-2 шт.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Лимон – 3-4 скибочки.
  • Приправа каррі – за смаком.
  • Паприка мелена – за смаком.
  • Мелений чорний перець – за смаком.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Чебрець – за смаком.
  • Базилік – за смаком.
  • Рослинне масло – 1 ч. л.

Процес приготування:

  • Курячі грудки без шкіри і кісток добре вимийте і обсушіть паперовими рушниками.
  • Зазвичай одну грудку ділять на 2 порційних шматка для запікання, але можна і поділити на чотири залежно від її розміру.
  • Шматки грудинки надріжте у кількох місцях по косою, а потім змастіть грудки невеликою кількістю рослинного масла і гірчицею.
  • Часник наріжте часточками, а потім вкладіть їх в надрізи.
  • Грудку підсолити, поперчіть, приправте каррі і меленою паприкою і залиште маринуватися в мисці під кришкою або харчовою плівкою на 30-60 хвилин. Можна маринувати і довше, але тоді бажано прибрати грудку в холодильник.
  • Мариновану курочку упакуйте у великий шматок фольги.
  • Складіть фольгу у вигляді невеликої коробочки, а на її дно, змащене маслом, покладіть подушку з будь-якого овочевого міксу, нарізаного дрібно (для однієї грудки буде достатньо половини пакета готових заморожених овочів або такої ж кількості свіжих).
  • Овочі збризніть маслом, присипте сіллю і перцем.
  • Укладіть грудку на овочеву подушку, додайте до неї кілька гілочок молодого чебрецю і базиліка, а також шматочки лимона (за бажанням).
  • Загорніть фольгу, краю потрібно засукувати щільно, споруджуючи щось на зразок герметичного конверта. Однак, щоб приправи і овочі не прилипли до фользі, залишайте трохи вільного простору.
  • Розігрівайте Духовку до 200-220 градусів, а потім кладіть туди курячу грудку в фользі, покладену на деко.
  • Час запікання курячої грудки в фользі – не більше 30 хвилин.
  • Через півгодини дістаньте грудку, зріжте фольгу зверху і помістіть форму тому ще на 5-7 хвилин для освіти гарною, рум’яною кірочки.
  • Подавайте готову курячу грудку з овочами в гарячому вигляді. На гарнір до цього блюда можна відварити картоплю або рис.

Приємного апетиту!

Смачний рецепт курячого філе з овочами

Пропонуємо вам запекти курячу грудку в духовці з овочами, вживши пакет або рукав для запікання. Особисто я користуюся цим кулінарним винаходом дуже часто, щоб бесхлопотно готувати соковиті і смачні страву на швидку руку. Використовуйте різний овочевий мікс, заморожений або нарізаний зі свіжих овочів. Овочі беріть які завгодно, з куркою добре вважається абсолютно все: морква, цибуля ріпчаста, стручкова квасоля, броколі, кукурудза, зелений горошок, кабачки, солодкий перець і т. д.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Овочевий мікс – 500 гр.
  • Олія соняшникова – 2-3 ст. л.
  • Соус соєвий – 1-2 ст. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Приправа для курки – за смаком.
  • Рослинна олія – 50 мл
  • Часник – 2-3 зубчики або за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Кріп свіжий – за смаком.

Процес приготування:

  • Куряче філе, позбавлена шкіри і кільової кістки, наріжте невеликими порційними шматочками.
  • Замаринуйте шматочки курки в спеціях і в соєвому соусі, добре натерти ними шматочки. Залиште на 30-60 хвилин для маринування під кришкою або харчовою плівкою в мисці.
  • Дві великі цибулини розрізати на четвертинки кілець, часник роздушіть через прес.
  • В окрему миску викладіть овочевий мікс, перемішайте його з ріпчастою цибулею, часником, рослинним маслом, сіллю і спеціями на ваш смак.
  • В пакет або в рукав для запікання викладіть овочевий мікс, а зверху на нього викладіть замариновані шматочки курячого філе.
  • Затисніть рукав з двох боків щільно, а зверху наколіть ножем або трохи надріжте в декількох місцях, щоб виходив пар.
  • Поки будете упаковувати курочку, нехай ваша духовка розігрівається до 200 градусів.
  • Запікайте курячу грудку з овочами близько 40-60 хвилин, температуру можна знизити до 180-190 градусів, дивлячись, як пече ваша духовка. Точний час запікання цієї страви буде залежати від кількості овочів і м’яса в рукаві (чим їх більше, тим довше потрібно запікати до готовності).
  • Через 40-50 хвилин зробіть в рукаві надріз зверху і спробуйте овочі і м’ясо, якщо вони вже готові, запечіть їх ще 5 хвилин під грилем без плівки, щоб утворилася красива корочка.
  • Готову курячу грудку з овочами посипте рубаним кропом і свіжим зеленим цибулею.

Приємного апетиту!

Смачні курячі грудки, фаршировані сиром і грибами

Курячі грудки, загорнуті в апетитні, хрусткі «одежинки» з листкового тіста і фаршировані сиром і грибами, не тільки дуже смачні, легкі у приготуванні, але і виглядають настільки ефектно, що стануть справжньою перлиною будь-якого меню! Готуйте їх із задоволенням і подавайте до столу з гірчичним соусом.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки – 2 шт.
  • Гриби – 250 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Тісто листкове – 250 гр.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Мелений чорний перець – за смаком.
  • Петрушка кріп свіжі – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження грибів.
  • Жовток – 1 шт. для змазування тіста.

Для соусу:

  • Вершки – 200 мл
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа «Французькі трави» – 1 ст. л. або за смаком.
  • Французька гірчиця – 1 ст. л.

Процес приготування:

  • Швидше за все приготувати це блюдо вийде з печерицями або заздалегідь відвареними лісовими грибами. Наріжте на невеликі шматочки.
  • Натріть сир на тертці, свіжі кріп і півнику дрібно нарубаєте, часник пропустіть через прес.
  • В розігрітому рослинному масло на середньому вогні обсмажуйте гриби, поки з них не випарується рідина, але не пересушите. Печериці обсмажуються дуже швидко, не більше 3-4 хвилин.
  • Додайте до грибів часник, сіль, трохи меленого чорного перцю, перемішайте, обсмажте ще хвилину, вимкніть вогонь.
  • Присипте гриби свіжим кропом і петрушкою, а також натертим сиром, коли гриби охолонуть.
  • Всю начинку добре перемішайте.
  • Обмытое і обсушенное філе з курячої грудки надріжте по горизонталі, щоб вийшов «кишеньку». Наповніть його підготовленою начинкою.
  • Зверху трохи підсолити і поперчіть філе, кишенька щільно утрамбуйте, щоб начинка не вилізла.
  • Розкачайте заздалегідь розморожене листкове тісто товщиною в 0,5 див.
  • Наріжте тісто на смужки: ширина 10 см, довжина 40 см
  • Загорніть підготовлене філе з начинкою смужки з тіста, на чверть години відправте в холодильник.
  • Перед випічкою змастіть поверхню тіста розмішаним яєчним жовтком.
  • Курячу грудку запікайте на злегка змащеному олією деку в розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин.
  • Для подачі страви приготуйте гірчичний соус. У каструлю налийте вершки, додайте гірчицю, звичайну і французьку, а також сушені трави і сіль за смаком.
  • Перемішайте соус на невеликому вогні доведіть до кипіння. Далі уваривайте соус на маленькому вогні 5-7 хвилин.
  • За бажанням наприкінці варіння в соус можна додати натертий твердий сир і розмішати, поки сир не розтане.
  • Подавайте грудки з фаршем до столу з гірчичним соусом і свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Соковиті курячі відбивні в духовці

А ви знали, що курячі відбивні, які ми зазвичай смажимо на сковороді, можна відмінно запікати в духовці? Якщо ні, тоді читайте цей рецепт і починайте творити неповторне блюдо з курячого м’яса! А для додання йому зовсім вже казкового смаку, пропонуємо вам загорнути курочку в ніжний і ароматний свинячий бекон і запекти разом з помідорами і тертим сиром.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Бекон – 4 смужки.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир сулугуні – 70 гр.
  • Яйця курячі – 1-2 шт.
  • Мука в/с – у міру потреби.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Приправи для курки – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

  • Спочатку потрібно підготувати курячу грудку до приготування як зазвичай, видаливши шкіру і кості, ополоснувши і обсушивши вийшло філе.
  • Кожне філе розділіть на 2 частини (в результаті з однієї грудки у вас вийде 4 філе).
  • Філе трохи відбийте кухонним молотком, поперчив і підсолюємо відбивні.
  • Кожну відбивну обваляйте в борошні, а потім занурте в збиті яйця.
  • Потім знову обваляйте відбивні в борошні (або дрібно подрібнених сухарях).
  • Щоб паніровка схопилася, обсмажте відбивні на сковороді з мінімальною кількістю рослинної олії, з кожної сторони по 1-2 хвилини. Масло повинно бути сильно нагрітою.
  • Потім перекласти відбивні на деко, його можна вистелити папером для випічки.
  • Кожну відбивну укрийте смужкою або шматочками солоного свинячого бекону.
  • Зверху на бекон викладіть помідори, нарізані кільцями або півкільцями.
  • Сир сулугуні розітріть на дрібній тертці (можна взяти і будь-який інший твердий сир), посипте їм помідори.
  • Запікайте смачні відбивні з курячого філе в духовці при 180-190 градусах близько 15 хвилин, поки не з’явиться гарна скоринка з сиру.
  • Подавайте страву до столу гарячими з нарізкою зі свіжих овочів.

Приємного апетиту!

Куряча грудка в соєвому соусі

Соєвий соус – це один з тих «секретних» інгредієнтів, завдяки якому саму суху курячу грудку у кожної господині без праці вийде соковитою і ароматною, з неповторним пікантним присмаком. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1-2 шт.
  • Соєвий соус – 100-150 мл.
  • Часник – 3-4 зубчики або за смаком.
  • Спеції для курки – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

  • Курячу грудку звільніть від шкіри і кільової кістки, обмийте, розріжте на дві частини.
  • Часник очистіть, кожен зубчик наріжте на кілька часточок.
  • Викладіть філе в миску, зробивши в м’якоті невеликі надрізи ножем у вигляді кишеньок.
  • Кишеньки нашпигуйте часником, грудки присипте будь-якими приправами без солі для курки, т. к. соєвий соус дуже солоний.
  • Залийте філе куряче соусом, ретельно втирайте його в м’ясо, а потім залиште філе маринуватися на 30-60 хвилин.
  • Якщо соус почне обтікати з філе, втирайте його заново, щоб м’ясо добре замаринувалося.
  • Форму для випічки змастіть рослинним маслом, викладіть в неї замариновану курку.
  • Духовку розігрійте до 200 градусів, викладіть філе куряче в соєвому соусі запікати протягом 30-35 хвилин, збавивши, якщо потрібно, температуру до 180-190 градусів.
  • Куряче філе наріжте на порції і подавайте до столу гарячими з будь-яким соусом, свіжими овочами, отарным рисом і т. д.

Приємного апетиту!

Рулетики з курячого філе в духовці

Рулетики з курячих грудок з різними начинками – це дуже смачне дієтичне блюдо з м’яса птиці, його з однаковим успіхом можна готувати як для ваших буднів, так і для свят або романтичних вечерь. Тут наведено рецепт рулетиків з печерицями. Крім відмінного смаку, рулетики з курячого м’яса мають дуже гарний зовнішній вигляд, тому роблять честь навіть молодої господині, яка бажає здивувати своїх гостей чимось незвичайним.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 800 гр.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Сир напівтвердий – 100 гр.
  • Вершки (20%) – 300 мл
  • Зелень кропу – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Спеції для курки – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

  • Зробіть кілька філе з курячих грудок, видаливши шкіру і кістки.
  • Обсушіть чисте філе і кожне розрізати на 2-3 частини вздовж.
  • З двох сторін філе відбийте, розклавши на дошці і накривши зверху харчовою плівкою.
  • Відбите м’ясо підсолити, приправте спеціями для курки і обов’язково додайте трохи свіжого чорного меленого перцю.
  • Дрібними кубиками нарізати цибулю.
  • Печериці промийте, наріжте невеликою соломкою.
  • Гриби з цибулею обсмажте в невеликій кількості масла, краще рослинного, помішуючи. Смажте швидко, не більше 3-5 хвилин, щоб печериці не стали сухими.
  • У кожну відбивну викладіть по пару ложок начинки з грибів.
  • Потім загорніть відбивні маленькими рулетиками.
  • Глибоку форму для випічки трохи змастіть рослинною олією, туди викладіть рулетики швами вниз.
  • Залийте вершками курячі рулетики.
  • Запікайте блюдо 35-40 хвилин у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Температура і час приготування – приблизні, слідкуйте, як пече ваша духовка, якщо потрібно, скиньте градуси до 180-190.
  • Сиром твердим, натертим на тертці, посипте їм рулетики за 10 хвилин до кінця приготування
  • Дайте сиру запектися до рум’яної скоринки.
  • Їжте рулетики з курки гарячими, зі свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Соковита куряча грудка з ананасом

Нейтральна за смаком куряча грудка – це м’ясо, яке добре поєднується з ананасом. Найчастіше грудки запікають з ананасів кільцями і сиром в духовці або подають у вигляді всіляких фруктово-м’ясних салатів. Ніжна, соковита, солодкувата м’якоть консервованих ананасів надає запеченої грудці витонченість, а сирна скоринка – апетитний і ароматний запах і неповторні смакові відчуття. Приготуйте цю страву, і воно вам обов’язково сподобається!

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Ананас – 1/4 частину від свіжого.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир твердих сортів – 150 гр.
  • Майонез – за бажанням.
  • Перець запашний мелений – за смаком.
  • Свіжа зелень для подачі до столу.

Процес приготування:

  • Для страви годяться як свіжі, так і консервовані ананаси кільцями. У свіжого ананаса зріжте товсту шкірку і видаліть щільну серцевину.
  • Наріжте м’якоть ананаса на кільця чи півкільця.
  • Курячу грудку обмийте, відокремити від шкіри і кільової кістки.
  • Філе наріжте на кілька порційних шматків і відбийте їх кухонним молотком. Найкраще це робити, помістивши курку в целофановий пакет.
  • На змащене маслом деко викладіть відбивні, підсолити і присипте їх чорним меленим перцем. За бажанням можна використовувати і готову суміш приправ для курки.
  • Зверху на відбивні викладіть шматочки ананаса.
  • Щоб блюдо вийшло ще соковитіше, ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями і викладіть їх на ананас.
  • Присипте блюдо тертим сиром. Якщо хочете, зверху моно зробити тонку сіточку з майонезу.
  • Запечіть курячу грудку з ананасом в нагрітій духовці до золотистої скоринки. Температура – 180-190 градусів, час – 30-40 хвилин.
  • Їжте це блюдо злегка остигнув, так його смак розкриється сильніше.

Приємного апетиту!