Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково

Як посмажити на сковороді відбивні зі свинини на кісточці?

Свинячі відбивні на кісточці – особливе блюдо, яке точно оцінять чоловіки і завзяті м’ясоїди. Приготування свинини на кісточці не надто відрізняється від звичайного, зате приносить море задоволення під час поїдання.

Інгредієнти:

  • Свинина на кісточці – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі – ½ ст.
  • Сіль – за смаком
  • Перець мелений – за смаком
  • Суміш італійських трав – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

  • Візьміть свіжу молоду свинину на кістки. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед тим як відбивати його.
  • Шматки свинини натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарі і опустіть туди свинину по черзі, ретельно обвалюючи шматочки в сухарях з двох сторін.
  • В плоску сковороду наберіть невелику кількість рослинної олії і розігрійте його на середньому вогні. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з однієї сторони протягом п’яти-шести хвилин до утворення золотистої скоринки.
  • Переверніть м’ясо на іншу сторону і готуйте ще близько трьох-чотирьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних добре зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервировав блюдо овочами.