Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково
Як посмажити на сковороді відбивні зі свинини на кісточці?
Свинячі відбивні на кісточці – особливе блюдо, яке точно оцінять чоловіки і завзяті м’ясоїди. Приготування свинини на кісточці не надто відрізняється від звичайного, зате приносить море задоволення під час поїдання.
Інгредієнти:
Свинина на кісточці – 2 шт.
Панірувальні сухарі – ½ ст.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Суміш італійських трав – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Візьміть свіжу молоду свинину на кістки. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед тим як відбивати його.
Шматки свинини натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарі і опустіть туди свинину по черзі, ретельно обвалюючи шматочки в сухарях з двох сторін.
В плоску сковороду наберіть невелику кількість рослинної олії і розігрійте його на середньому вогні. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з однієї сторони протягом п’яти-шести хвилин до утворення золотистої скоринки.
Переверніть м’ясо на іншу сторону і готуйте ще близько трьох-чотирьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних добре зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервировав блюдо овочами.