Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково
Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях, смажені на сковороді
Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко, але не поступається за своїм смаком будь-якому іншому м’ясної страви. Цей рецепт буде під силу навіть початківцям кулінарам!
Інгредієнти:
Стейк зі свинини – 2 шт.
Панірувальні сухарі – ½ ст.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Візьміть свіжу молоду свинину, краще всього підійдуть для цього свинячі стейки. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед відбиванням.
Свинячі стейки натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарі і опустіть туди стейки по черзі, обвалюючи їх в сухарях з двох сторін.
В плоску сковороду наберіть невелику кількість рослинної олії і розігрійте його. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з одного боку протягом 5-6 хвилин до золотистої скоринки.
Переверніть стейки і готуйте ще близько трьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервировав блюдо овочами.