Соковиті відбивні зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях, смажені на сковороді

Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко, але не поступається за своїм смаком будь-якому іншому м’ясної страви. Цей рецепт буде під силу навіть початківцям кулінарам!

Інгредієнти:

  • Стейк зі свинини – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі – ½ ст.
  • Сіль – за смаком
  • Перець мелений – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

  • Візьміть свіжу молоду свинину, краще всього підійдуть для цього свинячі стейки. М’ясо потрібно гарненько відбити за допомогою молоточка, з двох сторін. Для зручності можете обернути м’ясо в харчову плівку перед відбиванням.
  • Свинячі стейки натріть улюбленими спеціями або просто натріть їх сіллю з перцем. Після цього висипте в окрему тарілку панірувальні сухарі і опустіть туди стейки по черзі, обвалюючи їх в сухарях з двох сторін.
  • В плоску сковороду наберіть невелику кількість рослинної олії і розігрійте його. Потім покладіть свинину в сковороду і обсмажуйте без кришки з одного боку протягом 5-6 хвилин до золотистої скоринки.
  • Переверніть стейки і готуйте ще близько трьох хвилин з другої сторони. Коли низ відбивних зарум’яниться, можна подавати гаряче до столу з різними гарнірами або просто сервировав блюдо овочами.
  • Приємного апетиту!