Салат ” гранатовий браслет рецепт без буряка – яскравий, розкішний і шалено смачний салат. Існує безліч варіантів його приготування. Зовсім не обов’язково використовувати варену буряк, адже не всім подобається її смак. Додамо кілька інших деталей, і страва вийде чудовим!
Порції:6
Час готування:4 години
Інгредієнти:
Філе куряче – 200 гр.
Варені яйця – 2 шт.
Картопля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 3 зуб.
Горіхи волоські – 80 гр.
Майонез — 200 гр.
Сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
Насамперед потрібно відварити філе. Опускаємо його в солону воду, і після кипіння, варимо ще 20-30 хв. Готове філе розрізаємо на частини невеликими квадратиками.
Після цього відварюємо очищену картоплю і моркву. Охолоджуємо і ріжемо картоплю невеликими шматочками, а моркву натираємо на тертку побільше.
З лука знімаємо піну, розрізаємо його і підсмажуємо на олії.
Варені яйця також подрібнюємо ножем.
Часник пропустимо через прес, потрібно щоб він був дуже дрібним.
В тарілці змішуємо майонез, сіль, перець і часник.
Гранат промиємо і зберемо з нього зерна в тарілочку.
Формуємо блюдо. На середину тарілки поставимо склянку. Навколо нього по колу викладаємо шарами: курку, зверху промазуємо майонезом, тепер картоплю, зверху кладемо майонез, тепер частина морквини, промазуємо майонезом, яйця, рясно змастимо майонезом, щоб вони не розсипалися, знову моркву і на завершення щільно притуляючи одна одній, висипаємо гранатові зерна.