Як приготувати гранатовий салат з маринованою цибулею?
Гранатовий салат з маринованою цибулею – мрія будь-якої господині. Ніжний, яскравий, розкішний на вигляд, такий салат запам’ятається гостям надовго! А апетитний маринований цибулю додасть йому ще більше неповторні смак! Спробуйте самі!
Порції: 8
Час готування:4 години
Інгредієнти:
Філе курки – 200 гр.
Гранат -1 шт.
Морква – 1 шт.
Картопля – 2 шт.
Яйця – 2 шт.
Маринована цибуля – 100 гр.
Майонез – 150-200гр.
Сіль, перець – за смаком
Буряк – 1 шт.
Горіхи волоські – 50 гр.
Процес приготування:
Для початку поставимо варитися буряк, так як це займе 50-80 хв., дивлячись якого вона у вас розміру.
Далі зваримо в підсоленій воді куряче філе.
І також у підсоленій воді відварюємо яйця.
Разом можна зварити картоплю і моркву.
Тепер нарізаємо філе невеликими шматочками.
Також дробимо яйця і картоплю
Моркву і буряк натираємо на крупній тертці.
Волоські горіхи потрібно подрібнити з допомогою товкачика, досить дрібно, але так, щоб вони не були схожі на борошно.
Гранат промиваємо і поділяємо, щоб дістати з нього ядерця.
Приступаємо до салату. У велику плоску тарілку ставимо по центру склянку. Далі формуємо шари. 1-им кладемо м’ясо, змащуємо його майонезом і посипаємо сіллю і перцем. 2-им шаром укладаємо картоплю і також добре промазуємо її майонезом, солимо і перчимо. 3-ій шар буде з морквини. Наситимо її злегка майонезом і зверху викладаємо маринований лук. Тепер засипаємо шар яєць і добре змащуємо майонезом, інакше вони можуть розсипатися. Посипаємо горіхами. У завершенні укладаємо буряк, майонез і прикрашаємо все гранатовими ядерцями, впритул прикладаючи їх один до одного.