Салат " гранатовий браслет – 10 класичних покрокових рецептів з фото

Як приготувати гранатовий салат з маринованою цибулею?

Гранатовий салат з маринованою цибулею – мрія будь-якої господині. Ніжний, яскравий, розкішний на вигляд, такий салат запам’ятається гостям надовго! А апетитний маринований цибулю додасть йому ще більше неповторні смак! Спробуйте самі!

Порції: 8

Час готування:4 години

Інгредієнти:

  • Філе курки – 200 гр.
  • Гранат -1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Маринована цибуля – 100 гр.
  • Майонез – 150-200гр.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Буряк – 1 шт.
  • Горіхи волоські – 50 гр.

Процес приготування:

  • Для початку поставимо варитися буряк, так як це займе 50-80 хв., дивлячись якого вона у вас розміру.
  • Далі зваримо в підсоленій воді куряче філе.
  • І також у підсоленій воді відварюємо яйця.
  • Разом можна зварити картоплю і моркву.
  • Тепер нарізаємо філе невеликими шматочками.
  • Також дробимо яйця і картоплю
  • Моркву і буряк натираємо на крупній тертці.
  • Волоські горіхи потрібно подрібнити з допомогою товкачика, досить дрібно, але так, щоб вони не були схожі на борошно.
  • Гранат промиваємо і поділяємо, щоб дістати з нього ядерця.
  • Приступаємо до салату. У велику плоску тарілку ставимо по центру склянку. Далі формуємо шари. 1-им кладемо м’ясо, змащуємо його майонезом і посипаємо сіллю і перцем. 2-им шаром укладаємо картоплю і також добре промазуємо її майонезом, солимо і перчимо. 3-ій шар буде з морквини. Наситимо її злегка майонезом і зверху викладаємо маринований лук. Тепер засипаємо шар яєць і добре змащуємо майонезом, інакше вони можуть розсипатися. Посипаємо горіхами. У завершенні укладаємо буряк, майонез і прикрашаємо все гранатовими ядерцями, впритул прикладаючи їх один до одного.
  • Ставимо його в холодильник на пару годин (2-3).
  • Приємного апетиту!