Покроковий рецепт приготування гранатового браслета з яловичиною
Гранатовий браслет з яловичиною – неймовірно смачний варіант класичного святкового салату. На його приготування потрібно запастися часом, але результат перевершить всі очікування! Справжній кулінарний шедевр!
Порції:8
Час приготування: 3 години
Інгредієнти:
Яловичина – 150 гр.
Картопля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Буряк – 1 шт.
Гранат -1 шт.
Майонез – 60 гр.
Процес приготування:
Яловичину промиваємо, розрізаємо на кілька частин і відварюємо в підсоленій воді.
Чистимо овочі. Картоплю розрізаємо на половинки, щоб вони швидше зварилися, також відварюємо моркву і буряк.
М’ясо ріжемо на дрібні кубики.
Очищаємо гранат і виймаємо з нього зерна.
Натираємо всі овочі в різні тарілки на крупну тертку.
Збираємо салат. Беремо тарілку і посередині встановлюємо склянку. Далі навколо нього викладаємо шаром картоплю, змащуємо його майонезом.
Тепер черга моркви, її також добре промазуємо.
Третій шар робимо з яловичини, яку не забуваємо змастити майонезом.
Кладемо буряк і промазуємо майонезом.
В останню чергу шаром викладаємо гранатові зерна, намагаючись класти їх як можна ближче один до одного.