Салат " гранатовий браслет – 10 класичних покрокових рецептів з фото

 Покроковий рецепт приготування гранатового браслета з яловичиною

Гранатовий браслет з яловичиною – неймовірно смачний варіант класичного святкового салату. На його приготування потрібно запастися часом, але результат перевершить всі очікування! Справжній кулінарний шедевр!

Порції:8

Час приготування: 3 години

Інгредієнти:

  • Яловичина – 150 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Гранат -1 шт.
  • Майонез – 60 гр.

Процес приготування:

  • Яловичину промиваємо, розрізаємо на кілька частин і відварюємо в підсоленій воді.
  • Чистимо овочі. Картоплю розрізаємо на половинки, щоб вони швидше зварилися, також відварюємо моркву і буряк.
  • М’ясо ріжемо на дрібні кубики.
  • Очищаємо гранат і виймаємо з нього зерна.
  • Натираємо всі овочі в різні тарілки на крупну тертку.
  • Збираємо салат. Беремо тарілку і посередині встановлюємо склянку. Далі навколо нього викладаємо шаром картоплю, змащуємо його майонезом.
  • Тепер черга моркви, її також добре промазуємо.
  • Третій шар робимо з яловичини, яку не забуваємо змастити майонезом.
  • Кладемо буряк і промазуємо майонезом.
  • В останню чергу шаром викладаємо гранатові зерна, намагаючись класти їх як можна ближче один до одного.
  • Тепер ставимо на 2 години на холод.
  • Приємного апетиту!