Рубані котлети з курячих грудок, філе – 10 соковитих і смачних рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт котлет з рубаних курячих грудок з кабачком

Кабачок – це настільки універсальний овоч, що годиться для додавання скрізь і всюди. Він не має свого яскраво вираженого смаку, зате є прекрасним компаньйоном для інших овочів і різного м’яса, а іноді навіть додається до варення. А сьогодні ми пропонуємо вам додати кабачок в котлети з нарубаних курячих грудок, що зробить їх дуже соковитими, тому цибуля ріпчаста тут не обов’язковий.

Інгредієнти:

  • Куряче філе або грудка – 1 кг.
  • Кабачок дрібний – 1-2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – З-4 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. за бажанням.
  • Часник свіжий або сухий – за смаком.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Приправа для курки – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

  • Подрібніть ножем куряче філе. Форма – будь-яка.
  • Кабачок найкраще натерти, а потім віджати від соку, але можна і нарізати дуже дрібно.
  • Подрібнений кабачок додайте до філе.
  • У ємність з підсоленим і приправленим за смаком фаршем, додайте яйця і кілька столових ложок борошна.
  • Часник рубається або треться на тертці і додається у фарш за бажанням; цибуля ріпчаста рубаний – також за бажанням.
  • Курячі котлетки з кабачком набирайте ложкою.
  • Засмажуйте їх з двох сторін на середньому вогні в розігрітому рослинному маслі.
  • До столу подавайте котлети гарячими.

Приємного апетиту!