Пишні панкейкі на кефірі – 10 рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт приготування панкейків з яблуками

Панкейкі з яблуком на кефірі – це дуже смачне американське ласощі з соковитою яблучної м’якоттю. Пишні і повітряні, панкейкі стануть чудовим сніданком, а з додаванням кориці і меду перетворяться в ароматний десерт. Справжнє кулінарне диво!

Порції: 6

Час приготування:40 хв.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Кефір – 250 мл
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Борошно – 250 гр.
  • Яблуко -2 шт.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

  • Яблука промиваємо і чистимо від шкірки. Потім натираємо з допомогою дрібної терки, а якщо є можливість, то для простоти, краще скористатися блендером.
  • Пересипаємо борошно в миску і з’єднуємо її з содою, сіллю з цукром.
  • В іншу ємність вливаємо кефір, додаємо яйце і розмішуємо суміш.
  • Тепер повільно, кожен раз помішуючи, вводимо в кефірну масу сипку суміш. Віночком добре збиваємо продукти.
  • Додаємо яблучну м’якоть і знову збиваємо.
  • Підготуємо сковороду, попередньо промазав її рослинним маслом і нагрівання. Тепер набираємо половину ополоника тіста і виливаємо на сковороду, даємо злегка розтектися. Смажимо кожну сторону, чекай, коли млинець підніметься і зарум’яниться.
  • Смажимо таким чином все тісто.
  • Приємного апетиту!