Пишні панкейкі на кефірі – 10 рецептів з фото покроково
Покроковий рецепт приготування панкейків з яблуками
Панкейкі з яблуком на кефірі – це дуже смачне американське ласощі з соковитою яблучної м’якоттю. Пишні і повітряні, панкейкі стануть чудовим сніданком, а з додаванням кориці і меду перетворяться в ароматний десерт. Справжнє кулінарне диво!
Порції: 6
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
Яйце – 1 шт.
Цукор – 3 ст. л.
Кефір – 250 мл
Сіль – ½ ч. л.
Борошно – 250 гр.
Яблуко -2 шт.
Сода – 1 ч. л.
Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Яблука промиваємо і чистимо від шкірки. Потім натираємо з допомогою дрібної терки, а якщо є можливість, то для простоти, краще скористатися блендером.
Пересипаємо борошно в миску і з’єднуємо її з содою, сіллю з цукром.
В іншу ємність вливаємо кефір, додаємо яйце і розмішуємо суміш.
Тепер повільно, кожен раз помішуючи, вводимо в кефірну масу сипку суміш. Віночком добре збиваємо продукти.
Додаємо яблучну м’якоть і знову збиваємо.
Підготуємо сковороду, попередньо промазав її рослинним маслом і нагрівання. Тепер набираємо половину ополоника тіста і виливаємо на сковороду, даємо злегка розтектися. Смажимо кожну сторону, чекай, коли млинець підніметься і зарум’яниться.