Пишні панкейкі на кефірі – 10 рецептів з фото покроково
Пишні панкейкі на кефірі з розпушувачем
Пишні панкейкі на кефірі з розпушувачем – смачні повітряні млинці, традиційне американське блюдо. Це ідеальний варіант для сніданку. Пишні, змащені варенням або медом, вони виходять неймовірно поживними. Такий сніданок заряджає енергією і гарним настроєм на весь день!
Порції:8
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
Борошно – 425 гр.
Цукор – 3 ст. л.
Розпушувач – 1 ч. л.
Сода – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт.
Кефір – 250 мл
Вершкове масло – 30 гр.
Мед – 100 гр.
Процес приготування:
Вершкове масло потрібно розтопити. Змішуємо його з кефіром і вбиваємо сюди ж яйце.
Тепер просіваємо борошно, це потрібно зробити обов’язково, інакше панкейкі вийдуть не такими повітряними. Змішуємо її з содою і розпушувачем. Додаємо в суміш цукор і сіль.
Потихеньку, невеликими порціями засипаємо сипку суміш в кефірну масу. Все ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудок.
Нагріваємо Сковороду, краще брати з антипригарним покриттям. Для панкейків потрібна суха сковорода. Для правильного панкейка нам знадобитися 1/3 склянки тесту на кожен млинець.
Обсмажуємо млинець з обох сторін, щоб він підрум’янився і піднявся.