Пишні панкейкі на кефірі – 10 рецептів з фото покроково

Пишні панкейкі на кефірі з розпушувачем

Пишні панкейкі на кефірі з розпушувачем – смачні повітряні млинці, традиційне американське блюдо. Це ідеальний варіант для сніданку. Пишні, змащені варенням або медом, вони виходять неймовірно поживними. Такий сніданок заряджає енергією і гарним настроєм на весь день!

Порції:8

Час приготування:40 хв.

Інгредієнти:

  • Борошно – 425 гр.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 250 мл
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Мед – 100 гр.

Процес приготування:

  • Вершкове масло потрібно розтопити. Змішуємо його з кефіром і вбиваємо сюди ж яйце.
  • Тепер просіваємо борошно, це потрібно зробити обов’язково, інакше панкейкі вийдуть не такими повітряними. Змішуємо її з содою і розпушувачем. Додаємо в суміш цукор і сіль.
  • Потихеньку, невеликими порціями засипаємо сипку суміш в кефірну масу. Все ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудок.
  • Нагріваємо Сковороду, краще брати з антипригарним покриттям. Для панкейків потрібна суха сковорода. Для правильного панкейка нам знадобитися 1/3 склянки тесту на кожен млинець.
  • Обсмажуємо млинець з обох сторін, щоб він підрум’янився і піднявся.
  • Смажимо таким чином все тісто.
  • Поливаємо медом млинці.
  • Приємного апетиту!