Піца на сковороді за 10 хвилин – 10 швидких покрокових рецептів з фото

Рецепт ніжною заливний піца на сковороді

В рецепті використовується класичний холодець тісто на кефірі. В якості начинки можна використовувати що завгодно, тут ковбаса, цибуля, томати та сир.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 100 г;
  • Кефір – 250 г;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • Масло рослинне – 1 ст. л.;
  • Сіль, перець чорний мелений і паприка солодка – за смаком;
  • Копчена ковбаса – 8 шматочків;
  • Сир твердий – 100 г;
  • Помідор великий – 1 шт.;
  • Молодий часник – 1 стебло;
  • Кетчуп і майонез – 1 ст. л.;
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.

Процес приготування:

  • Змішати кефір, яйця і борошно. Посолити, поперчити і всипати солодку паприку в тісто. Все ретельно збити міксером.
  • Змастити сковороду маслом і розподілити по ній тісто.
  • Смажити млинці на середньому вогні близько 1 хв. і перевернути.
  • Для соусу змішати кетчуп і майонез і змастити основу за допомогою силіконової пензлика або зворотного боку ложки.
  • Ковбасу розкласти по тесту. Стрілку часнику обдати крутим окропом і порізати дрібно-дрібно, розкласти по піці.
  • Лук очистити, порізати навпіл і далі половину цибулини нарізати тонкими півкільцями, розкласти по тесту.
  • Помідор нарізати тонкими слайсами, розкласти по поверхні піци.
  • Сир натерти крупно на тертці, присипати всю заготівлю сиром зверху.
  • Накрити сковороду кришкою і готувати піцу на повільному вогні близько 10 хв.
  • Подавати піцу у гарячому вигляді, порізавши її на шматочки.
  • Приємного апетиту!