Рецепт ніжною заливний піца на сковороді
В рецепті використовується класичний холодець тісто на кефірі. В якості начинки можна використовувати що завгодно, тут ковбаса, цибуля, томати та сир.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 100 г;
- Кефір – 250 г;
- Яйця курячі – 2 шт.;
- Масло рослинне – 1 ст. л.;
- Сіль, перець чорний мелений і паприка солодка – за смаком;
- Копчена ковбаса – 8 шматочків;
- Сир твердий – 100 г;
- Помідор великий – 1 шт.;
- Молодий часник – 1 стебло;
- Кетчуп і майонез – 1 ст. л.;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Процес приготування:
Змішати кефір, яйця і борошно. Посолити, поперчити і всипати солодку паприку в тісто. Все ретельно збити міксером.
Змастити сковороду маслом і розподілити по ній тісто.
Смажити млинці на середньому вогні близько 1 хв. і перевернути.
Для соусу змішати кетчуп і майонез і змастити основу за допомогою силіконової пензлика або зворотного боку ложки.
Ковбасу розкласти по тесту. Стрілку часнику обдати крутим окропом і порізати дрібно-дрібно, розкласти по піці.
Лук очистити, порізати навпіл і далі половину цибулини нарізати тонкими півкільцями, розкласти по тесту.
Помідор нарізати тонкими слайсами, розкласти по поверхні піци.
Сир натерти крупно на тертці, присипати всю заготівлю сиром зверху.
Накрити сковороду кришкою і готувати піцу на повільному вогні близько 10 хв.
Подавати піцу у гарячому вигляді, порізавши її на шматочки.
Приємного апетиту!
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10