Піца на сковороді за 10 хвилин – 10 швидких покрокових рецептів з фото

Швидка піца з тестом на майонезі

Мінімум зусиль і часу – і швидка піца на сковороді готова. Вона має досить привабливий зовнішній вигляд за рахунок додавання пармезану і шпинату.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 9 ст. л.;
  • Майонез – 7 ст. л.;
  • Яйце куряче С0 – 1 шт.;
  • Томатний соус – 1 ст. л.;
  • Твердий сир – 100 г;
  • Помідори – 140 г;
  • Зубчики часнику – 3 шт.;
  • Сіль і мелений перець – за смаком;
  • Італійські трави – 1 ч. л.;
  • Шпинат – 110 г;
  • Пармезан – 80 р.

Процес приготування:

  • Змішати яйце з майонезом. Додати просіяне борошно і дрібку солі, ретельно збити віночком або міксером, щоб не допустити утворення грудочок.
  • Сковороду змастити рослинним маслом без запаху і розподілити ложкою по ній тісто. Консистенція у готового тіста схожа на консистенцію жирної сметани.
  • Підготувати начинку. Акуратно розмазати томатний соус по поверхні тіста.
  • Овочі та зелень попередньо вимити й обсушити. Помідори порізати кубиками, викинувши щільну білу частину. Сир теж порізати невеликими кубиками, пармезан натерти на середній тертці.
  • Часник очистити і пропустити через прес. Додати до сиру і помідорів.
  • Суміш посолити, поперчити і додати спеції. Все добре розмішати.
  • Шпинат порізати смужками, обшпарити окропом і обсушити паперовими рушниками. Викласти смужки шпинату на тісто.
  • Зверху розкласти суміш з приправлених помідорів і сиру. Присипати все рівномірно тертим пармезаном.
  • Сковороду з заготівлею піци поставити на слабкий вогонь і пекти близько 10 хвилин, щоб сир розплавився, а основа зарум’янилася.
  • Порізати на шматочки і подавати на стіл.
  • Приємного апетиту!