Печінковий торт – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково
Смачний печінковий торт з часником і майонезом
Вашій увазі надається рецепт приготування ароматної і смачної закуски для будь-якого столу, приготовленої з курячої печінки. Готується такий торт тільки з часниково-майонезній прошарком, а прикрасити його можна свіжою зеленню або крихтою з волоських горіхів. Рецепт нескладний.
Інгредієнти:
Печінка куряча – 0.5 кг.
Яйце – 3 шт.
Часник – 1 головка.
Цибуля – 1 шт.
Майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування:
Курячу печінку промити холодною водою і відкиньте на друшляк для видалення зайвої рідини. Куряча печінка зазвичай не гірчить, але можете попередньо замочити її в молоці або просто обшпарити окропом.
Потім печінку разом з цибулею перекрутіть на м’ясорубці або подрібніть в чаші блендера.
Отриманий фарш посипте сіллю і чорним меленим перцем, додайте вказане в рецепті кількість борошна та яєць.
Фарш добре перемішайте. Він повинен вийти такий же консистенції як густа сметана.
З цього тесту спечіть тонкі млинчики. Випікайте на маленькому вогні і по 2-3 хвилини з кожного боку. Приготовлені млинці остудіть.
Часник подрібніть на часничниці і змішайте з майонезом.
Печінкові млинці складіть у торт, змащуючи кожен майонезним соусом.
Торт прикрасити по своєму смаку, дайте постояти 1-2 години і подайте до столу.