Форель, запечена у фользі в духовці – надзвичайно смачне, дуже ніжне і поживне блюдо. Його можна приготувати з філе риби, так і запікаючи її цілком. А смак при цьому залишиться таким же чудовим. Щоб зробити блюдо ще апетитніше поекспериментуємо і додамо в рецепт трохи білого вина, корінь імбиру і сік лимона. Так форель заграє новими ароматами. Даний блюдо для гурманів!
Смачна форель, запечена у фользі цілком
Смачна форель, запечена у фользі цілком – дуже ефектне і неймовірно смачне блюдо Воно відмінно підійде для святкового вечері. М’ясо форелі виходить особливо ніжним і ароматним. Його сміливо можна подавати як окрему страву, але також можна доповнити смачним овочевим гарніром з брокколі, спаржі або стручкової квасолі. Гості будуть в повному захваті!
Порції: 4
Час приготування: 40 хв.
Інгредієнти
- Форель 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Масло вершкове 5 склянок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цибуля зелена 1 перо
- Петрушка кілька гілочок
- Кріп (кілька гілочок
Процес приготування:
- Спочатку форель будемо чистити, соскребем ножем луску, распорем живіт і видалити зябра. Промиємо рибу і просушити за допомогою паперових рушників.
- Тепер з двох сторін зробимо 4 поздовжніх надрізу на рибі, також обидві сторони натремо оливковою олією і спеціями (сіль і перець). Щоб рибка просочилася, залишимо її постояти 20 хв.
- Після цього поливаємо форель зовні, а також промазуємо нутрощі лимонним соком.
- Шматочком фольги застеляємо деко і змащуємо її оливковою олією. А зверху кладемо рибку.
- Ставимо її в духову піч, розігріту до 220 градусів. Кілограмову рибу потрібно запікати 20 хв. Якщо ваша форель трохи більше слідкуйте за її готовністю: додайте 5-10 хв. до запіканню.
- Підготуємо продукти для красивої подачі нашого страви. Нарізаємо на дольки частину лимона. Також нарізаємо і помідори. Зелень (кріп і петрушку) промиваємо і дрібно шаткуємо, а зелений лук поріжемо невеликими пір’їнками трохи навскоси.
- Виймаємо готову рибку і перекладаємо його разом з фольгою на дошку для подачі (якщо ви не хочете, щоб форель розвалилася, краще перекласти її разом з фольгою). Прикрашаємо зеленню і викладаємо скибочки помідорів і лимона.
Приємного апетиту!
Як запекти стейки з форелі у фользі?
Стейки форелі у фользі – чудове блюдо з дуже поживною та корисною риби. У духовці форель виходить набагато апетитніше, ніжніше, а головне корисніше смаженої. Готувати її зовсім просто-з нею впорається навіть починаюча господиня. А ось рідні точно полюблять ваш кулінарні шедевр!
Порції: 4
Час приготування: 30 хв.
Інгредієнти:
- Форель – 1 кг.
- Ріпчаста цибуля – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Біле вино – 100 гр.
- Вершкове масло – 100 гр.
- Оливкова олія – 5 ст.
- Корінь імбиру – 10 гр.
- Сіль, перець – за смаком.
- Зелень (кріп, петрушка) – за смаком.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/e260c9447c00b6005ce732482e24d759.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/eaa94475cac16f31cea52c6fbb66c2b2.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/737fab337067932db8304e6d0129194d.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/fdb513f768c4987cf12b5e3cd1779b3d.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/3453c2af5b96aa3282240a9f5c950aa7.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/cd052d2ffe28cc11b264b3c3c2107248.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/c6af86a33919dfd539cd67ba90c4c2d0.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/df8801e62a5d2012f4a21aa2b6f71f3b.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/77e8cd532e9870467901f5d8100d4a29.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/f48f3b33a7294d7673fdae436a979865.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/e164dac3a70829ef8374ddb930f7ec0e.jpg)
Приємного апетиту!
Соковита райдужна форель, запечена в духовці
Райдужна форель, запечена в духовці – прекрасне блюдо з річкового сорти форелі. Вона трохи менше морського виду, але на смак виходить просто відмінною. Її головна перевага в тому, що спеції можна майже не додавати, і рибка все одно вийде дуже соковитою, ніжною і ароматною. Справжня смакота!
Порції:4
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
- Райдужна форель – 2 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Мелений перець, сіль – за смаком.
- Зелень – за бажанням.
- Оливкова олія – 5 ст.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/6bca67eea0998f11029cf3f84335fa54.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/bf69ed0962fcedd1491b67a5d9ad340c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/ee32f72461ac9ef8f6f4e26e96ccec9c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/24a7de0fe9b00fa1037de597ca7c8d97.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/2789cd5021ee8090570afaf12a504b53.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/73957d8f93d2450877ea894fc9a51869.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/a2feaf4c2b6ad522c4a46f1a2219a1a1.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/f0e42a73bd9f60e5ed84433931bf0e11.jpg)
Приємного апетиту!
Ніжна і ароматна форель, запечена шматочками у фользі
Форель шматочками в фользі – неймовірно смачне блюдо, яке відмінно підійде для свята або сімейного вечері. М’ясо форелі виходить дуже соковитим і ніжним. Апетит від такої рибки тільки розіграється!
Порції: 4
Час приготування: 30 хв.
Інгредієнти:
- Форель – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Олія оливкова – 100 гр.
- Приправа для риби – на смак.
- Сіль, перець – за смаком.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/e4f78b934206e6915e361b355bfeae19.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/7592c1972fe5931be5b110335f4f99c2.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/5b41b4425d917d187c7e01c92b07a533.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/a1bc5c63c343e4f087985a8e671fb419.jpg)
Порада: страва стане ще смачніше, якщо подати запечену форель разом з овочами, брокколі, стручковою квасолею або спаржею.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування форелі у фользі з лимоном
Форель у фользі з лимоном – відмінне, дуже корисне блюдо для смачного сімейного вечері. Рибка виходить ніжною і поживною, а готувати її одне задоволення! Ваші рідні точно оцінять ваші старання! Готуйтеся отримувати компліменти!
Порції: 4
Час приготування: 45 хв.
Інгредієнти:
- Форель – 1 шт.
- Лимон – ½ шт.
- Зелень -1 пучок.
- Сіль, перець – за смаком.
- Оливкова олія – 5 ст.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/e556e3c9b831077925f7c75bbfbbac3f.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/badf08a455328efdf5120d5dfb063c04.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/870d187c95150b9ad24084954d62658c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/5fbf0f1e9c42bc05f43715bd27bced56.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/d803f6dbf2a699c995e090ff085e4b33.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/500c938a4edec6e7cb356adf951481d8.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/b0e016a2ef5555a9d7542959a8c2e231.jpg)
Приємного апетиту!
Дуже смачний рецепт форелі, запеченої в духовці з овочами
Форель у фользі з овочами – неймовірно смачне і дуже корисна страва. Форель багата необхідними амінокислотами і вітамінами, які найкраще зберігаються при запіканні. А овочі стануть найкращим гарніром і зроблять вечеря ще смачніше і корисніше.
Порції: 4
Час готування: 1 година 10 хв.
Інгредієнти:
- Філе форелі – 500 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Перець – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Брокколі – 200 гр.
- Рослинне масло – 3 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком.
- Соєвий соус – 4 ст.
- Лимонний сік – 2 ст.
- Мед -1 ч.
- Спеції для риби – 1 ч.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/24df094f49e328ad441fd47c024407c5.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/67d7e0b65b53c976c7d7c54d0d120ccc.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/2821ca0e1b7ad6419365f1fb32a5b709.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/12d94ca856c795d99b5d9c925191a1fc.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/c7c3b2bb2dc65fe5124c5990ebf2d1db.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/cf79137c46ae226a7e950c606a483b27.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/605d7ec300bd652e65fd12e1f7cda4df.jpg)
Порада: якщо ви хочете, щоб скоринка форелі була золотистої, то за пару хвилин до готовності розгорніть фольгу і дайте рибі зарум’яниться.
Приємного апетиту!
Як приготувати ніжне і м’яке фмулі форелі?
Філе форелі в духовці у фользі – це найкращий рецепт приготування неймовірно смачного страви. Омега-3, що міститься в форелі добре впливає на роботу серця і кровоносної системи. А запікання – відмінно зберігає корисні властивості цієї рибки. Така страва обов’язково повинно бути в пап раціоні. Тим більше що готувати його дуже швидко і просто!
Порції:4
Час готування: 1 година 10 хв.
Інгредієнти:
- Форель – 500 гр.
- Сир пармезан – 200 гр.
- Кріп – 1 гілочка.
- Лимон – ½ шт.
- Сіль, перець – за смаком.
- Вершки – 200 гр.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/a1afa283109cf9498729ee18d2a5f5ee.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/81752713c62750870071dd9c84db974c.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/416eb176a55b12e1ab001f6d467a4a25.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/429b10eb073a196cca0168553c9afbd5.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/32c1726c2f3055e405b1df4dcc45a480.jpg)
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт запеченої річкової форелі
Річкова форель, запечена в духовці – це не тільки неймовірно смачно, але і дуже корисно. Найкраще таке блюдо підійде в якості основного на обід або вечерю. Рибка виходить дуже соковитою і поживною. Справжня смакота!
Порції: 2
Час приготування:40 хв.
Інгредієнти:
- Форель філе – 400 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Перець – 1 шт.
- Лимон – ½ шт.
- Сіль, перець – за смаком.
- Зелень – 1 гілочка
- Оливкова/рослинне масло – 1 ст.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/c404c419a340986a7a96a7599b999344.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/f18a2df3236d48e24fa4299c3e44aa68.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/bb4bf166cf38dc1d9ee204cb3ebfe825.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/3e96ff2d9476d10de57bdb128cf9d387.jpg)
![](/wp-content/uploads/2019/12/1f5554095e9bea38fe99b5bc3d813ec0.jpg)
Порада: краще не діставати рибу з фольги до подачі, так як фольга дозволяє зберегти аромат страви.
Приємного апетиту!
Соковита форель, запечена з сиром
Форель в духовці з сиром – дуже смачний і простий рецепт запеченої рибки. Сирна скоринка надає страві особливу чарівність, а філе форелі виходить неймовірно ніжним і соковитим. Порадуйте своїх рідних корисним і апетитним вечерею!
Порції: 4
Час приготування: 45 хв.
Інгредієнти:
- Форель – 800 гр.
- Сир твердий – 250 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Оливкова олія – 3 ст.
- Лимонний сік – ½ шт.
- Сіль, перець – за смаком.
Процес приготування:
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування форелі у вершках
Форель у вершках у фользі – це дуже смачний рецепт неймовірно корисною риби! Вершки зроблять м’ясо форелі ще ніжніше так, що воно буде просто танути в роті. Дуже апетитне і корисне блюдо. Обов’язково побалуйте своїх рідних!
Порції:4
Час готування: 60 хв
Інгредієнти:
- Форель – 600 гр.
- Лимонний сік -50 мл
- Оливкова олія – 5 ст.
- Цибуля – 1 шт.
- Вершки – 60 мл
- Кріп – за смаком.
- Сіль, перець – за смаком.
Процес приготування:
![](/wp-content/uploads/2019/12/2bb7437b3dbe7b9d23f68809da6cd8d1.jpg)
Приємного апетиту!