Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Простий рецепт рагу з кабачками, картоплею і помідорами

Овочеве рагу з кабачками і картоплею найкраще доповнюють помідори. Вони і смаку додають, і колориту. Приготувати таку страву зможе будь, ми пропонуємо вам один з найпростіших рецептів.

Інгредієнти:

  • Помідори – 3 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелений перець – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сіль – 10 гр.
  • Перець чорний мелений – 5 гр.
  • Рослинна олія – 50 мл

Процес приготування:

  • Моркву тремо на тертці, а цибулю подрібнюємо ножем. Обсмажуємо в глибокій сковороді на рослинному маслі.
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Обсмажуємо разом з цибулею і морквою.
  • З болгарського перцю видаляємо насіння і нарізаємо його соломкою. Додаємо до овочів.
  • Кабачки очищають і при необхідності видаляємо насіння, нарізаємо кубиками і додаємо в рагу.
  • Обсмажуємо все разом протягом 10-15 хвилин, не забуваючи помішувати.
  • Свіжі помідори нарізаємо шматочками і додаємо в овочеву масу. Посипаємо сіллю, перцем і подрібненим часником.
  • Все перемішуємо і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні близько 20 хвилин. Після цього даємо овочам настоятися під кришкою.
  • Смачного частування!