Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Простий рецепт рагу з кабачками, картоплею і помідорами
Овочеве рагу з кабачками і картоплею найкраще доповнюють помідори. Вони і смаку додають, і колориту. Приготувати таку страву зможе будь, ми пропонуємо вам один з найпростіших рецептів.
Інгредієнти:
Помідори – 3 шт.
Кабачки – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Зелений перець – 1 шт.
Часник – 2 зубчики.
Картопля – 4 шт.
Сіль – 10 гр.
Перець чорний мелений – 5 гр.
Рослинна олія – 50 мл
Процес приготування:
Моркву тремо на тертці, а цибулю подрібнюємо ножем. Обсмажуємо в глибокій сковороді на рослинному маслі.
Картоплю очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Обсмажуємо разом з цибулею і морквою.
З болгарського перцю видаляємо насіння і нарізаємо його соломкою. Додаємо до овочів.
Кабачки очищають і при необхідності видаляємо насіння, нарізаємо кубиками і додаємо в рагу.
Обсмажуємо все разом протягом 10-15 хвилин, не забуваючи помішувати.
Свіжі помідори нарізаємо шматочками і додаємо в овочеву масу. Посипаємо сіллю, перцем і подрібненим часником.
Все перемішуємо і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні близько 20 хвилин. Після цього даємо овочам настоятися під кришкою.