Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Як приготувати смачне овочеве рагу з фаршем?

Ароматно, ситно і корисно – саме так можна охарактеризувати овочеве рагу з фаршем. Фарш можна брати будь-який, за вашим смаковим уподобанням. Готувати таке блюдо можна як у духовці, так і на плиті, або в мультиварці.

Інгредієнти:

  • Фарш мясний (будь-який) – 300 гр.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Капуста білокачанна – 1/4 качана.
  • Помідори – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Сіль, приправи – за смаком.
  • Рослинна олія для смаження.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 150– 200 мл

Процес приготування:

  • Цибуля промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками.
  • Моркву нарізаємо пластинками.
  • Наливаємо в сковороду олію і підігріваємо. Обсмажуємо злегка цибулю, потім додаємо моркву. Смажимо близько 5 хвилин, після чого закладаємо туди фарш. Смажимо протягом 7 хвилин, поступово розбиваючи грудки.
  • Капусту дрібно шаткуємо і також відправляємо в сотейник. Тушкуємо близько 10 хвилин під кришкою.
  • Потім додаємо туди по черзі перець соломкою і помідори часточками без шкірки.
  • В наступну чергу додаємо картоплю кубиками. Перемішуємо і вливаємо трохи води. Посипаємо блюдо сіллю, перцем і знову перемішуємо. Тушкуємо рагу з фаршем близько 10 хвилин.
  • Тепер черга кабачка. Його також нарізаємо кубиком і засипаємо в рагу. Тушкуємо до готовності.
  • Подаємо в гарячому вигляді, посипавши зеленню.