Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Як приготувати смачне овочеве рагу з фаршем?
Ароматно, ситно і корисно – саме так можна охарактеризувати овочеве рагу з фаршем. Фарш можна брати будь-який, за вашим смаковим уподобанням. Готувати таке блюдо можна як у духовці, так і на плиті, або в мультиварці.
Інгредієнти:
Фарш мясний (будь-який) – 300 гр.
Картопля – 3-4 шт.
Капуста білокачанна – 1/4 качана.
Помідори – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Кабачок – 1 шт.
Сіль, приправи – за смаком.
Рослинна олія для смаження.
Перець болгарський – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Вода – 150– 200 мл
Процес приготування:
Цибуля промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками.
Моркву нарізаємо пластинками.
Наливаємо в сковороду олію і підігріваємо. Обсмажуємо злегка цибулю, потім додаємо моркву. Смажимо близько 5 хвилин, після чого закладаємо туди фарш. Смажимо протягом 7 хвилин, поступово розбиваючи грудки.
Капусту дрібно шаткуємо і також відправляємо в сотейник. Тушкуємо близько 10 хвилин під кришкою.
Потім додаємо туди по черзі перець соломкою і помідори часточками без шкірки.
В наступну чергу додаємо картоплю кубиками. Перемішуємо і вливаємо трохи води. Посипаємо блюдо сіллю, перцем і знову перемішуємо. Тушкуємо рагу з фаршем близько 10 хвилин.
Тепер черга кабачка. Його також нарізаємо кубиком і засипаємо в рагу. Тушкуємо до готовності.