Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Овочеве рагу з кабачками, картоплею і куркою

Куряче м’ясо – давно звичний і бюджетний інгредієнт для готування. Тому і рагу з кабачками, з картоплею можна приготувати з куркою. Такий варіант ідеальний для тих, хто не любить жирних страв або сидить на дієті.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 400 гр.
  • М’ясо куряче – 450гр.
  • Картопля – 400 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Рослинне масло – 80-100мл.
  • Приправа для овочів – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

  • Для початку приготуємо наші овочі. Лук очистимо від лушпиння і наріжемо півкільцями. Морква і перець очистимо і помиємо. У перцю видаляємо нутрощі. Нарізаємо тонкою соломкою. Помідори обдаємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо часточками. Кабачки і картопля (попередньо очищений) також нарізаємо невеликими кубиками.
  • Тепер займемося куркою. Радимо брати різні частини і нарізати дрібними шматками. Після цього обсмажуємо їх на рослинному маслі в сковороді. Смажити потрібно з обох боків до рум’яної скоринки. На це піде приблизно хвилин 20.
  • Після додаємо до м’яса картопля і смажимо 10 хвилин без кришки.
  • Потім відправляємо в сковороду інші овочі, солимо, перчимо й перемішуємо. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою до готовності.
  • У самому кінці додаємо подрібнений часник і тушкуємо ще хвилинку. Готове Рагу.
  • Приємного апетиту!