Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Овочеве рагу з кабачками, картоплею і куркою
Куряче м’ясо – давно звичний і бюджетний інгредієнт для готування. Тому і рагу з кабачками, з картоплею можна приготувати з куркою. Такий варіант ідеальний для тих, хто не любить жирних страв або сидить на дієті.
Інгредієнти:
Кабачки – 400 гр.
М’ясо куряче – 450гр.
Картопля – 400 гр.
Помідори – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 2-3 зубчики
Рослинне масло – 80-100мл.
Приправа для овочів – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Для початку приготуємо наші овочі. Лук очистимо від лушпиння і наріжемо півкільцями. Морква і перець очистимо і помиємо. У перцю видаляємо нутрощі. Нарізаємо тонкою соломкою. Помідори обдаємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо часточками. Кабачки і картопля (попередньо очищений) також нарізаємо невеликими кубиками.
Тепер займемося куркою. Радимо брати різні частини і нарізати дрібними шматками. Після цього обсмажуємо їх на рослинному маслі в сковороді. Смажити потрібно з обох боків до рум’яної скоринки. На це піде приблизно хвилин 20.
Після додаємо до м’яса картопля і смажимо 10 хвилин без кришки.
Потім відправляємо в сковороду інші овочі, солимо, перчимо й перемішуємо. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою до готовності.
У самому кінці додаємо подрібнений часник і тушкуємо ще хвилинку. Готове Рагу.