Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Простий рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею на сковороді

Пропонуємо вашій увазі рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею. Готувати будемо на сковороді, для смаку додамо помідори черрі і печериці. Інші деталі – в рецепті. Давайте почнемо кулинарить разом.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Помідори черрі – 5 шт.
  • Печериці – 300 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 100 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль, приправи – за смаком.
  • Масло рослинне – 100 гр.

Процес приготування:

  • Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками. Очищену і промиту моркву натираємо на крупній тертці.
  • Беремо чисту глибоку сковороду. Наливаємо в неї рослинне масло і ставимо на вогонь. Обсмажуємо цибулю з морквою близько 5 хвилин.
  • Печериці промиваємо та нарізаємо невеликими пластинками. Додаємо в сковороду, перемішуємо і смажимо 10 хвилин.
  • Кабачок і картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками і відправляємо в сковороду. Солимо і перчимо. Тушкуємо близько 10 хвилин.
  • Помідори черрі промиваємо під проточною водою і відправляємо слідом до овочів. Перемішуємо і тримаємо 5 хвилин на вогні.
  • Тепер черга часнику. Його подрібнюємо і засипаємо в рагу. Перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин під кришкою. Блюдо готове.
  • Подаємо зі сметаною і зеленню.