Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Простий рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею на сковороді
Пропонуємо вашій увазі рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею. Готувати будемо на сковороді, для смаку додамо помідори черрі і печериці. Інші деталі – в рецепті. Давайте почнемо кулинарить разом.
Інгредієнти:
Кабачок – 1 шт.
Помідори черрі – 5 шт.
Печериці – 300 гр.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 100 гр.
Картопля – 4 шт.
Часник – 2 зубчики.
Сіль, приправи – за смаком.
Масло рослинне – 100 гр.
Процес приготування:
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками. Очищену і промиту моркву натираємо на крупній тертці.
Беремо чисту глибоку сковороду. Наливаємо в неї рослинне масло і ставимо на вогонь. Обсмажуємо цибулю з морквою близько 5 хвилин.
Печериці промиваємо та нарізаємо невеликими пластинками. Додаємо в сковороду, перемішуємо і смажимо 10 хвилин.
Кабачок і картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками і відправляємо в сковороду. Солимо і перчимо. Тушкуємо близько 10 хвилин.
Помідори черрі промиваємо під проточною водою і відправляємо слідом до овочів. Перемішуємо і тримаємо 5 хвилин на вогні.
Тепер черга часнику. Його подрібнюємо і засипаємо в рагу. Перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин під кришкою. Блюдо готове.