Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Овочеве рагу з кабачками, картоплею і капустою
Такий варіант рагу знайома, напевно, кожній господині. Тут готуємо за принципом «багато овочів не буває». Кількість інгредієнтів можете змінювати і додавати улюблені спеції і трави.
Інгредієнти:
Картопля – 500 гр.
Кабачок – 1 шт.
Вода – 200 мл
Капуста білокачанна – 200 гр.
Помідори – 3 шт.
Часник – 3 зубчики
Вода – 200 мл
Морква – 1 шт.
Олія соняшникова 50 мл
Перець болгарський – 2 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Томатна паста – 1 ст. л.
Сіль, перець, трави – за смаком.
Процес приготування:
Очищені і вимиті цибулю з морквою нарізаємо півкільцями.
Болгарський перець промиваємо, видаляємо серцевину з насінням і нарізаємо соломкою.
Кабачок нарізаємо невеликими шматочками.
Чисту сковороду ставимо на вогонь. Трохи розігріваємо і наливаємо олію. Спочатку злегка обсмажуємо цибулю з морквою. Після додаємо кабачки і болгарський перець і смажимо близько 7 хвилин.
За цей час потрібно нашаткувати дрібно капусту і додати в сковороду. Продовжуємо тушкувати овочі.
Очищаємо картоплю від шкірки і нарізаємо часточками. Відправляємо в рагу і перемішуємо масу.
Після цього нарізаємо кубиками помідори. Попередньо їх можна обдати окропом і зняти шкірку. Додаємо їх в наші овочі.
Залишається розвести томатну пасту водою, залити овочеву суміш, посолити і поперчити за смаком.
Гасити овочі потрібно до готовності картоплі, а в самому кінці додати подрібнений часник і зелень за смаком.