Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Овочеве рагу з кабачками, картоплею і капустою

Такий варіант рагу знайома, напевно, кожній господині. Тут готуємо за принципом «багато овочів не буває». Кількість інгредієнтів можете змінювати і додавати улюблені спеції і трави.

Інгредієнти:

Картопля – 500 гр.

  • Кабачок – 1 шт.
  • Вода – 200 мл
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Помідори – 3 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Вода – 200 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Олія соняшникова 50 мл
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль, перець, трави – за смаком.

Процес приготування:

  • Очищені і вимиті цибулю з морквою нарізаємо півкільцями.
  • Болгарський перець промиваємо, видаляємо серцевину з насінням і нарізаємо соломкою.
  • Кабачок нарізаємо невеликими шматочками.
  • Чисту сковороду ставимо на вогонь. Трохи розігріваємо і наливаємо олію. Спочатку злегка обсмажуємо цибулю з морквою. Після додаємо кабачки і болгарський перець і смажимо близько 7 хвилин.
  • За цей час потрібно нашаткувати дрібно капусту і додати в сковороду. Продовжуємо тушкувати овочі.
  • Очищаємо картоплю від шкірки і нарізаємо часточками. Відправляємо в рагу і перемішуємо масу.
  • Після цього нарізаємо кубиками помідори. Попередньо їх можна обдати окропом і зняти шкірку. Додаємо їх в наші овочі.
  • Залишається розвести томатну пасту водою, залити овочеву суміш, посолити і поперчити за смаком.
  • Гасити овочі потрібно до готовності картоплі, а в самому кінці додати подрібнений часник і зелень за смаком.
  • Приємного апетиту!