Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Овочеве рагу з кабачками і картоплею в духовці

Класичне овочеве рагу з кабачками і картоплею пропонуємо зробити в духовці. І не просто зробити, а запекти в горщиках. Таке блюдо буде безпрограшним варіантом для будь-якого застілля. І легко приготувати.

Інгредієнти:

  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Овочевий бульйон – 0,5 ст.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія оливкова – 2 ст. л.
  • Сіль, перець і зелень – за смаком.

Процес приготування:

  • Овочі попередньо помиємо, при необхідності очищаємо від шкірки і насіння.
  • Цибулю, кабачок і картоплю нарізаємо кубиками. Помідори півколами, моркву і болгарський перець – соломкою.
  • Для початку обсмажуємо на сковороді з маслом картоплю, кабачок і цибулю близько 15 хвилин. Додаємо сіль і перець за смаком. Зі сковороди перекладаємо їх у горщики.
  • Моркву, болгарський перець і помідор також подтушиваем в сковороді. Солимо і перчимо. Через 5 хвилин, знімаємо з вогню і розподіляємо в горщики.
  • Заливаємо наші овочі будь бульйоном або водою і ставимо запікатися в духовці. Температура – 200 градусів, час – 20 хвилин.
  • Блюдо готове, можна прикрасити зеленню і подавати до столу.
  • Приємного всім частування!