Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Овочеве рагу з кабачками і картоплею в духовці
Класичне овочеве рагу з кабачками і картоплею пропонуємо зробити в духовці. І не просто зробити, а запекти в горщиках. Таке блюдо буде безпрограшним варіантом для будь-якого застілля. І легко приготувати.
Інгредієнти:
Морква – 1 шт.
Помідори – 2 шт.
Кабачок – 1 шт.
Болгарський перець – 2 шт.
Овочевий бульйон – 0,5 ст.
Картопля – 3-4 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Олія оливкова – 2 ст. л.
Сіль, перець і зелень – за смаком.
Процес приготування:
Овочі попередньо помиємо, при необхідності очищаємо від шкірки і насіння.
Цибулю, кабачок і картоплю нарізаємо кубиками. Помідори півколами, моркву і болгарський перець – соломкою.
Для початку обсмажуємо на сковороді з маслом картоплю, кабачок і цибулю близько 15 хвилин. Додаємо сіль і перець за смаком. Зі сковороди перекладаємо їх у горщики.
Моркву, болгарський перець і помідор також подтушиваем в сковороді. Солимо і перчимо. Через 5 хвилин, знімаємо з вогню і розподіляємо в горщики.
Заливаємо наші овочі будь бульйоном або водою і ставимо запікатися в духовці. Температура – 200 градусів, час – 20 хвилин.
Блюдо готове, можна прикрасити зеленню і подавати до столу.