Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Смачне овочеве рагу з кабачками і картоплею в мультиварці
Ми вже всі зрозуміли, що овочеве рагу з кабачками і картоплею – це смачно і корисно. Але, погодьтеся, хочеться, щоб було ще й красиво? Тоді на допомогу прийде мультиварка. У ній овочі піддаються мінімальним фізичним впливів, завдяки чому овочі виглядають більш естетично. Та й корисні речовини в мультиварці краще зберігаються. Рекомендуємо приготувати.
Інгредієнти:
Кабачки – 2 шт.
Картопля – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 2 ч. л.
Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Підготуємо наші інгредієнти для мультиварки. Цибулю, кабачок і картоплю очищаємо, промиваємо та нарізаємо кубиком. Якщо кабачок попався великий, то потрібно додатково вилучити у нього насіння.
Моркву очищаємо, промиваємо і тремо на крупній тертці.
Включаємо в мультиварці режим «гасіння» або виставляємо температуру 150 градусів на 20 хвилин. Наливаємо на дно рослинне масло і закидаємо туди спочатку цибулю, а після моркву. Тушкуємо при закритій кришці 7 хвилин. Після додаємо порізані кабачки і тушкуємо ще 5 хвилин при відкритій кришці і стільки ж при закритою.
Після цього додаємо в чашу картоплю, сіль і перець. Спеції можете додати по вашим перевагам. Можна влити трохи води. Акуратно перемішуємо овочеву масу і закриваємо кришку. Виставляємо режим «гасіння» на 1 годину.
Коли овочеве рагу з кабачками і картоплею готове, подаємо його до столу, прикрасивши зеленню.